Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty-zawodówka

Faceci po zawódkach to dresiarze i chuligani, a dziewczyny to dresiary

Polecane posty

Gość do Autorki - moj facet po
zawodowce nie pije za wiele :) nie pali, nie przeklina, nie chadza na mecze, ma dlugie wlosy. Poza tym sporo zarabia, sprzata, gotuje, dba o higiene, daje mi prezenty bez okazji i czyta ciekawe ksiazki :) a stare piosenki Rynkowskiego sama lubie :)

Gość ale po zawodowce ciezko
zostac dyrektorem albo prezesem

a jaki zawod wykonuje? prawko ma? pracuje w biurze :) prawko ma :) wiec po zawodowce tez mozna wiele osiągnąc - ale trzeba chciec...

Gość oooo w biurze
to musi byc naprawde dobrym specjalista, bo w wielu firmach to do biura biora tylko z matura, a bardzo czesto tylko po studiach :)

Gość faceci po zawodowkach sa ok
a studenci to czesto takie pipki bez prawka :O facet bez prawka to zero :O

Gość nie znam prezesa
co skonczyl zawodowke

a ja znam dziewczyne po stu studiach prawnichych i tak mnie wk**wia ze ojjj .. np w towarzystwie leci luzna rozmowa o np byle czym , kotkach , pieskach o halloween a ona tu wyskakuje z jakas macina i wali formulki znanych hahaha, to dopiero byla akcja nikt niewiadzial o co biega ten przykład mnie rozbawił i dowodzi tylko tezy autora :) a nie było Wam głupio,że nie wiecie,nie rozumiecie? mi wiedza imponuje i sama spaliłabym się ze wstydu jako zupełny laik, za to potrafiący przeklinać łacina to żaden oświatowy rarytas,a dla większości osób po studiach coś normalnego, paremie często są bardzo celnymi komentarzami, ale trzeba je rozumieć :P inteligentny człowiek umie się dogadać z każdym i raczej się dostosowuje, ona się nie dostosowała,może się jej nie chciało paplać o niczym? to Wy macie się czego wstydzić, nie ona lepiej zawstydzać wiedzą niż niewiedzą

Gość do zołza jakich mało
malo kto dzisiaj zna lacine, na wiekszosci studiow jej nie ma, wiec nie przesadzaj. zreszta lacina to w starozytnosci zawsze byl jezyk dla plebsu, wyksztalcona elita poslugiwala sie greka

Gość do Autorki - moj facet
zla zla zla Jesli to bylo pytanie do mnie, to stolarz, a prawka nie ma, bo nie znosi prowadzic (troche umie jezdzic)

nie porównuj starożytności do XXI wieku ;) zresztą to kwestia czasu i regionu, a nie wyłącznie kastowości kiedyś studia wyższe obligatoryjnie obejmowały język łaciński, bo nie wyobrażano sobie człowieka z wyższym wykształceniem nieumiejącego łaciny a zdziwisz się, bo nawet jeśli nie ma takiego przedmiotu w programie studiów to łacińską terminologią posługuje się na większości kierunków przynajmniej na uczelniach państwowych łacina zresztą jest też już w dobrych liceach

Gość do zołza jakich mało
skonczylem panstwowe studia dziennie, jakies tam pojedyncze slowka/terminy z laciny byly, nigdy ich zbytnia nie zapamietywalem, teraz ich w ogole nie pamietam, nie bylo mi to potrzebne, by zdawac egzaminy i studia ukonczyc

Tobie nie były potrzebne,ale były Ty możesz uważać za zbędne, ja uważam swoją znajomość łaciny za element konieczny mojego wykształcenia, tak jak i czytanie literatury pięknej za jeden z wyznaczników rodzaju człowieka co kto lubi:) mnie męczą rozmowy o pogodzie i modzie, drażni przeklinanie, już wolę paremie łacińskie i zdecydowanie lepiej bym się czuła w towarzystwie owej wyśmianej pani niż autorki wyżej wspomnianego postu

Gość liczy sie przede wszystkim
umniejetnosc bycia rozrywkowym w towarzystwie, a nie rzucanie cytatami

Gość lepszy po zawodowce
niz student bez prawka :D

Gość do taki jeden koles
i pewnie lecisz na jakies dresiary z solarium i masz wlosy na zel

kurwa aleście się uczepili tych awansów, prezesów itp. Sama zamierzam iść na studia, ale nie krytykuję ludzi ze szkół zawodowych. Jakby wszyscy ludzi szli do LO, potem na studia, mielibyśmy w kraju samych dyrektorów. Ciekawe kto by tym dyrektorom domy budował?:) Bo oni sami to raczej nie. Mój tata jest po zawodówce, w domu potrafi zrobić absolutnie wszystko. Od stawiania ścian po dorabianie mebli. Ma własną firmę, handluje samochodami. Zarabia więcej niż niejeden dyrektorek - dzięki swojej inteligencji i przedsiębiorczości. Ale dla was ten po zawodówce zawsze będzie debilem.

Gość do taki jeden koles
a dla mnie takie imprezy to niski poziom artystyczny. jestem facetem i wiem kto tam chodzi - ludzie z solariow, z wlosami na zel i wciagajacy amfe i cpajacy extasy

Gość do invicta
popieram cie, madrze piszesz

Gość zawodowka jest lepsza
od ogolniaka

Gość oliwka do skórek
tak jak pisałam wczesniej mój mąż tez jest po zawodówce...ma prawko nie tylko na osobówki...nie łazi po pubach...nie pije nie pali...jak raz na ruski rok ma ochote na piwo to wypija je w domu...po pracy przychodzi prosto do domu...bardzo lubi spędzac ze mna czas...chodzi ze mną na zakupy a nawet do lekarza...w domu wszystko umie naprawic...sprząta,myje okna,gotuje itp.....więc nie wszyscy słabo wykształceni to dresiarze i pijaki

Gość do oliwka do skórek
a z kumplami maz w ogole sie nie spotyka?

Gość oliwka do skórek
wogóle

Gość do oliwka do skórek
troche dziwny jest, kazdy facet lubi z kumplami sie widziec i pogadac

Gość oliwka do skórek
mój nie lubi...mówi że woli posiedzieć w domu ze mną...

Gość to pewnie bardzo Cie kocha
:)

Gość oliwka do skórek
bardzo :)

Gość a czym sie maz interesuje
co czyta? o czym dyskutujecie? chodzenie na zakupy i do lekarza to średni wskaźnik inteligencji

Gość w ogole piszemy oddzielnie
oliwko madra