Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie wierze w to kim byłem

Sms od NIEJ

Polecane posty

Zostawiłem ją po wielu wspólnych latach.. odezwałem się do niej, napisała mi takiego sms-a:" Były wspólne plany, wspólne marzenia,twoje deklaracje na przyszłość, słowa:Kocham Cię, były wybrane imiona dla dzieci, które kiedyś chcieliśmy razem mieć, u mnie w rodzinie byłeś traktowany już jak jej członek, przez wiele lat były wspólnie spędzane święta, wszelkie uroczystości rodzinne itd.Aż któregoś dnia przekreśliłeś wszystko-odszedłeś do innej kobiety.. Twoje kolejne zachowanie to były tylko ciosy we mnie, w moje uczucia, w resztki tego co pozostało po tobie w moim sercu.nie mogłam w to uwierzyć jak osoba, która była mi tak bliska kompletnie nie liczyła się ze mną, z tym jaki ból wtedy mi zadała, jak bawiła się moimi uczuciami:odzywając się a później milcząc... teraz wiem,że nie warte były wtedy moje łzy, ta próba uświadomienia tobie co robisz..nie chce mieć żadnego kontaktu z tobą, nie chce żebyś się odzywał.układaj sobie życie z kobietą dla której poświeciłeś wszystko co nas łączyło. odejdź z mojego życia raz na zawsze". Zrozumiałem,że kocham Ją nad życie. co mam zrobić?

coraz większego przekonania nabieram że faceci to kretyni.. no chyba że ci wszyscy najgorsi się zgromadzili tu na kafe, jak tak to ok :classic_cool: co masz zrobic? i tak jej nie odzyskasz, to był juz ostatni dzwonek dla ciebie z jej strony, kiedy kobieta świadomie pisze 'odejdz z mojego zycia raz na zawsze' tzn ze po 1 nawet gdyby chciala to juz nie potrafilaby z toba byc, a po 2 tzn ze na prawde nie chce miec z toba juz nic wspolnego, więc zachowaj resztki dumy i daj jej spokoj, niech sobie uklada zycie z kims kto jest jej wart. przykro mi, ale już po frytkach. 🖐️

Gość ejbisi
Zaloze sie ze ten topik zalozyla dziewczyna zostawiona przez swojego faceta.

u mnie w rodzinie byłeś traktowany już jak jej członek' :D nie ma to jak być zasłużonym członkiem :P a na marginesie , to treść esemesa właśnie miała taka być .Mówiąc wprost ....zadziałał :D

zniszczyłes jej zycie odchadząc a teraz chcesz znowu wracajac!!!!!!!!!!!! Jestes pieprzonym egoista bo znow myslisz tylko o sobie....ona tez ma prawo ułozyc sobie zycie. Daj jej spokój

Gość fly...
mysle ze juz za pozno

Gość że też dochodzą takie długie
sms-y. Bo moje zawsze urywa...

odszedłem od niej i strasznie tego żałuje. kocham Ją i po czasie niestety to zrozumiałem z żadna inną kobietą nie będzie mi tak jak z nią." a tłumacząc wprost : Niestety nie wyszło mi z tą fajna Mariolą która okazał sie jakąś nadęta blacharą , pyła taka płytka i pusta ....ale chwila , chwila ... jest jeszcze moja była , może nie wszystko stracone , spróbuje na nowo :) Może mnie jeszcze raz przygarnie, przeciez w końcu nic nie tracę ... Nawet fajnie było z nią w łóżku :P

A jaki ona ma telefon, że zdołała wystukać takiego długiego smsa?:)

Gość dobrze ci tak sukinsynku jeden
dobrze ci tak moj ex robil mi to samo!i wiesz co? teraz jak juz przejrzalam na oczy nie wierze ze z kjims takim moglam byc takim hujem.!i wiez mi ze ona rowniez ma cie gleboko w dupie juz i chocby skaly sraly nie zrobisz nic! ja cierpialam za ex 2 lata.. a teraz smiech mnie ogarbia na to jaka glupia bylam mam wspanialego chlopaka i dopiero przy nim zdalam sobie sprawe gdzie ja mialam oczy.. a takim dupkom jak ty mowi sie wypierdalaj;] moj ex po dzis dzien skomle za mna i nie moze sobie zycia zyci aulozyc bo taaak mnie kocha!a nie kocha nie obchodzi mnie to ma za swoje za moje cierpienie. pamietaj ze zlo zawsze ZAWSZE WRACA!dobrze ci tak

Gość liberal girl
:0 to, że był to Twój błąd już nie musisz nikomu udowadniać :) tu się już sompromitowąłes na cąłej linii po co w to brnąć idź szukać szczęścia gdzie indziej, z czystym kontem

Gość Regres ma rację
i tyle. Daj dziewczynie spokój.

Gość Mertoro
Jesteś żałosny. Gdy kobieta pogodziła się z tym, że nie będziesz z nią, całkowicie uwolniła się od Ciebie emocjonalnie - czego wyrazem był ten SMS - Ty poczułeś jak bardzo ją kochasz i jeśli tylko chciałaby z Tobą być, zapewne za jakiś czas uznałbyś tę decyzję za błędną. Daj spokój tej kobiecie, bo już wystarczająco wycierpiała przez Ciebie, a Ty chcesz jeszcze więcej tego samego zafundować. Czy według Ciebie jest to miłość?

Gość liberal girl
jedyne co może zrobić facet z klasą - zniknąć z jej życia ( chcesz wrócić tylko i wyłącznie z egoistyvcznych powodów: 1, bo jestes sam teraz 2. bo masz wyrzuty sumieni 3 bo ci głupio i źle nie ma i nie było myślenia o drugiej osobie

Gość dobrze ci tak sukinsynku jeden
nic nie mozesz zrobic! jak moj ex zaczal skomlec za mna tez nikogo nie mialama le zwycajnie go juz nie chciualam za to co mi zrobil! a cierpialam zajebiscie! daruj soboe1 a skad wiesz ze ona nie ma nikogo moze nie afiszuje sie z tym a moze spotyka sie tylko moze kreci.... czulam to samo co twoja byla..i przsiegam ci ze nie uda ci sie jej odzyskac.

Idź do niej obiecaj, ze będziesz już grzeczny-jak jest głupia i wybaczy to będziecie żyć długo i szczęśliwie. Jak Cie kopnie w doooopę to nic straconego- pełno naiwnych lasek po świecie chodzi;) powodzenia-każdy popełnia błędy

Gość to jest prowo
takich debili chyba nie ma???

Gość de.molka
Napisz jej szczera prawde i to, jak bardzo chcialbys cofnac czas (albo moze od razu zaproponuj jej slub, moze cos sie w niej ruszy). Innej rady nie ma.

Gość walo woalka
Jeśli naprawdę zrozumiałeś swój bład, zrozumiałeś że ją kochasz i wiesz że jesteś w stanie zachowywać się tak by jej nie ranić to poproś o soptkanie, daj jej czas, powiedz to co tu na kafe i sprobujcie od nowa, ale nawet nie próbuj sobie pogrywać bo wtedy już Ci szansy nie da. Widać, że jeszcze coś się w niej tli skoro napisała Ci takie słowa, gdyby miała Cię w dupie nic by nie odpisała albo zwykłe nie ma sprawy było minęlo.

Gość nie da sie
nawet jesli znowu bedziecie razem to i tak wam nie wyjdzie. wiem z wlasnego doswiadczenia. predzej czy pozniej zal i zadana krzywda wezma gore...

co moge zrobic? Jesli ona nie zechce to raczej nic nie zrobisz... Zreszta mało która kobieta bedzie chciała sie wiazac na nowo z facetem , któremu niestety ale nie może ufać ... no chyba że jestescie po jednych pięniadzach ... to zmienia postać rzeczy

Gość trynityyy
Widać,że dziewczyna rozsądna. Daj jej spokój, napisała ci zebyś odszedl z jej życia. chyba sprawa jest jasna