Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koktajl84

hallowen w polsce

Polecane posty

Gość precz z halołin
I NIE MAM WCIŚNIĘTEGO CAPS LOCKA... PISZĘ TRZYMAJĄC WCIŚNIĘTY SHIFT!

hahaha :) Mam pomysł ogłosze konkurs na najgłupsze wypowiedzi miesiaca i założe sie ze halolin wygra :) Stawiam.. no dużo stawiam:)

ja tam mysle, ze on prowokuje ;) ale lubie sie od czasu do czasu posprzeczac, wiec jego wypowiedzi mnie nie irytowaly :) spadam stad 🖐️

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaha ! Ale sie temat rozwinal?! hihihihi Dobre , dobre. Ale chcialam zaznaczyc... i tu pytanie do POLAKA "precz z helolin" Dlaczego Wy Pollacy nie utrzymaliscie tej tradycji z Dziadami, marzanna, czy z Zielonymi Swiatkami. Dlaczego ta Polska tradycja tak zanika? Jeszcze gdzies tam na wsiach maja jakies festyny (regionalne tradycje), NO ALE PRZECIEZ TO WIESNIACKIE! Kto to pojedzie ogladac z miasta???? Wiec tak to juz jest. Na stare wchodzi nowe. OJ! Precz z helolin! Malo sie postarales z Polakami ...

Czytajac Wasze wypowiedzi zadumalam sie nieco. Rzeczywiscie mamy piekne tradycje, ktore pamietaja chyba nasze prababcie. My gdzies tam ze wczesnego dziecinstwa lub opowiesci. Moza byloby te nasze swieta troche urozmaicic... wypromowac rowniez. Niech pokazuja w TV na swiecie jak Polacy sie bawia. Niech pokaza, ze mamy wlasna kulture i obyczaje.