Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam was o zdanie

Moja dziewczyna okazała się DZIEWICĄ, to straszne...

Polecane posty

Gość bojabojaboja
Daj jej i sobie spokój. Tak będzie najlepiej. Ona chce czekać a Ty nie chcesz, ja ni widzę kompromisu dla Was.

Gość sjjjsss
spojrzała z ironia.... - przejrzała i uznała cię za idotę. szkoda tych 2 miesięcy tylko...

Gość normalkaa
są dziewczyny, które nie mają wogóle ochoty w tym wieku i to jest normalne, bo mają widocznie bardzo mało testosteronu, jak facet przyjmowałby jakieś leki, które blokowałyby wydzielanie testosteronu w organiźmie to też nie miałby ochoty wcale, więc to sporawa natury w dużej mierze

Gość indywidualna 2009
Ja bym o tym szczerze porozmawiala i nie zastanawiala sie co ona mysli i domniemala to czy moze jeszcze tamto ...jesli Ci na niej zalezy oczywiscie .... bo moze sie okazac ze bedziesz kiedys zalował dla niej moze byles zbyt szybki

Gość upsssss
o kurde to skoro ja mam 23lata i jestem dziewica bo nie spotkalam jeszcze takiego ktoremu moglabym na tyle zaufac aby isc z nim do łóżka to mam sie zabic?:-o to znaczyc ze nikt mnie nie zechce czy jak?:-o

Gość aniieela
''spojrzała z ironia.... - przejrzała i uznała cię za idotę. szkoda tych 2 miesięcy tylko...'' hehe o tym samym pomyślałam w pierwszym momencie, niektóre dziewczyny nie są naiwne i wolą poczekać chociażby po to, żeby sprawdzić czy naprawdę zależy mu na niej, czy na jej dupie, a skoro on po 3 miesiącach ma do niej pretensje lub chce ja zostawić za to, że nie chce mu dać, to od razu widać, ze zależy mu tylko na jednym

"on będzie szczęsliwy że jego dziewczyna jest dziewica postawi ją na półeczce i będzie " Tak, będę szcześliwy. :)🖐️ Tzn. nie będę bo takowej nie znajdę. :o🖐️

" Mogla mi chociaz na początku znajomosci powiedziec o tym a tak... " Haha,to co,miała na pierwszej randce wyszkoczyć z tekstem"słuchaj,ja to jeszcze dziewicą jestem"? Weź się chłopie zastanów :D Mój pierwszy facet o tym że jestem a raczej byłam dziewicą dowiedział się w momencie mojego pierwszego razu(wcześniej o to nie pytał,a ja też nie widziałam powodów żeby o tym mówić). Był zaskoczony,ale pozytywnie,ale to był dojrzały,30-letni facet a nie gówniarz jak Ty(o czym nie świadczy Twój wiek,ale podejście). A dziewczyna powinna uciekać od Ciebie gdzie pieprz rośnie.

widocznie sie chłopie mało starasz :D mnie moj facet (pierwszy i aktualny) "zaciagnął" do łózka po 2 tygodniach, choć już po tygodniu jego pocałunków i dotyku mialam ochote zedrzec z niego ciuchy :D tak wiec... albo zmień taktykę albo znajdz sobie inna :P aha i jeszcze jedno - o takich rzeczach tzreba rozmawiać wczeniej niż po 2 miesiącach. ROZMAWIAC a nie pchać łapy bez uprzedzenia w majtki :)

Gość violettta
zostawiłabym faceta, który miałby zaledwie po 3 miesiącach związku pretensje do mnie o to, że nie chce uprawiać seksu, może na 1 spotkaniu od razu wskakujcie do łóżka? po 3 miesiacach to nie da sie nawet dobrze poznać człowieka i skad mam wiedziec, ze nie chce mnie wykorzystac jak robi to wiekszość facetów teraz? znam multum takich przypadków, w których facet zostawia dziewczynę dlatego, bo znudziła mu się w łóżku, więc właśnie widać na czym mu zależało i śmiać mi się chce jak takie głupie dziewczyny idą z facetem do lóżka po miesiacu czy po dwóch, bo wierza, ze je kocha (bo im tak wmawia) a za jakiś czas płaczą bo je zostawił i okazuje się, że była tylko do zaliczenia haha żałosne dziewczyny, wiec jak miałabym wybierać to wolę już baardzo dłuuugo czekać z seksem niż zostać wykorzystaną przez jakiegos frajera i byc panna do zaliczenia

Gość indywidualna 2009
violettta i slusznie popieram Cie

Gość pytam was o zdanie
oj przestancie, wcale nie jestem taki. lepiej mi doradzcie co mam jej powiedzieć, jakoś glupio mi teraz do niej zadzwonic. Dobrze, ze się szanuje, ale...

Gość llena25
To dowod na to, ze warto przeczekac 2,3 miesiace i nie rozkladac nog na 3 spotkaniu. Dziewczyna przynajmniej wie, ze ma do czynienia z ruchaczem bez uczuc wyzszych i moze sobie go odpuscic. Stracone 2 miesiace, a nie 2 lata🖐️

Gdzies jest watek, ze dziewczyna okazala sie niedziwica i chlopak zalamany. Moze sie zamiencie partnerkami ? ;)

Gość jesteś egoista
Autor tego wątku to myślący tylko o sobie gówniarz. Ta dziewczyna zasługuje na prawdziwego mężczyznę który ją będzie kochał i szanował. Bo ty kochasz tylko własnego chuja i myślisz o własnych zachciankach a kobieta to dla ciebie tylko zabawka :O

Gość Lolitka12345....
Ja mstwierdzam ze wy jesteście nienormalni bo na jednym topiku piszecie że szukacie dziewczyny która będzie dziewicą i stwierdzacie że wszystkie laski to sz***y bo już nie ma takich, a jak się wam juz trafi pożądna dziewczyna która sie szanuje to mówicie że jest nienormalna. Zdecydujcie sie wkońcu bo jak narazie to wy macie na*****e w głowie.

Gość też dziewica 21
wlasnie, zdecydujcie się w koncu! jak dziewica zle, jak niedziewica też żle...

"wlasnie, zdecydujcie się w koncu! jak dziewica zle, jak niedziewica też żle..." Ten temat to tylko głupia prowokacja jakiejs niedziewicy. :classic_cool:🖐️ Oczywiscie, że dziewica to dobrze. 🖐️

Gość Lolitka12345...
Może dla ciebie dobrze ale widocznie nie dla wszystkich bo wychodzi na to że przydało by sie facetom dac dwie laski dziewice i niedziewice żeby mieli na zmianę zależy jaki humor. Normalnie masakra normalni faceci już są na wyginięciu zostali tylko tacy co myślą inna częścia ciała. PORAŻKA!!!!!!

Gość tropeaa
przeczytałam i az szlak mnie trafil. Jezuuu, jaki ty beznadziejny facet jesteś. ZOstaw ją dla jej wlasnego dobra, nalezy jej się jakiś normalny, porządny chlopak

Gość papryncja
tak tak, zdecydowanie ją zostaw. Dziewczyna z pewnoscia zasluguje na faceta ktory doceni to ze tak dlugo uchowala swoj jedyny skarb specjalnie dla niego.. A ty jesli masz swoje potrzeby to znajdz taką z ktora je zaspokoisz.. tylko zachowaj sie z klasą. spotkaj sie z nia albo cokolwiek jej powiedz bo z pewnoscia jest jej "przykro"... Swoją drogą myslalam ze to dla facetów honor, a nie ujma być pierwszym facetem dla jakiejs dziewczyny..? czy sie myle? Rozdziewiczajac ją bierzesz za nią jakąs odpowiedzialnosc, a mam wrazenie ze ty sie do tego w ogole nie nadajesz... wiec lepiej ją zostaw..

Gość zostaw ją szkoda ciebie
bo szanowanie nie polega na tym że się czeka z seksem , ona ciebie nie kocha, bo zakochana dziewczyna zrobi wszystko aby być najbliżej ze swoim męzczyzną, a ona jest zimna jak lód więc niech się dalej mrozi , królowa śniegu........

Gość ale glupi jestes
ostatni post niezły:P tak, napewno go kocha po 2 miesiącach. Po 2 miesiącach to najwyżej może być zauroczona, a nie kochać go od razu. Bo chyba tzw. milosc polega też wlasnie na takich 'sprawdzianach'. Ale masz problem facet, zamiast się cieszyć, ze taki skarb się trafił (sam napisałeś, że taka super laska), ty wypisujesz bzdury. A wolałbyś samochód prosto z salonu (nowiutki, dziewiczy:P) czy taki uzywany przez kilku wlascicieli, z duzym przebiegiem?

Gość ja ją rozumiem
i popieram też jestem dziewicą i zrobiłabym dokładnie to samo

Gość chłopie weź się w garść
Bierz telefon i dzwoń do niej, może to ona jest tą jedyną, przeproś ją < ale wymyśl jakiś argument z sensem dlaczego nie odezwałeś się od ostatniego spotkania> na pewno się ucieszy kiedy cię kocha lub jest tobą zauroczona.Jeśli masz jaja to dzwoń jak nie masz to kup je sobie na rynku są za 6zł za mendel i DZWOŃ hehe

Gość Dziewictwo i BMW
Dziewictwo jest jak BMW

Gość pytam was o zdanie
ale się was tu rozpisało... to ja autor nie zadzwonilem do niej do tej pory, nie mialem jakos czasu. Chyba zaraz to zrobię, ale co mam powiedziec?;o z drugiej str ona tez nic, nawet nie napisala do mnie, tez mogla. W sumie przecież nic takiego się nie stalo, nic jej nie powiedzialem;/ wiec też o co jej może chodzic?!

Gość co wy tak pieprzycie
jak potluczeni ze ona "sie szanuje"??? Szanuje sie kobieta, ktora zna swoja wartosc i nie pozwala soba pomiatac, mylicie pojecia. Ona po prostu nie ma ochoty na sex i niewykluczone, ze przez cale zycie tak bedzie miala, a moze jej minie. Autor na pewno powinien zabierac sie do sprawy delikatnie, bo skoro ona w takim wieku jeszcze nic to byc moze ma jakis uraz albo jest oziebla, to moze nie byc takie proste... A "dumny" z dziewicy moze byc tylko palant, ktory ma jakies leki i przerost ego i kreci go ze jest "tym pierwszym" i moze jej wkrecic kit, ze jest w tym swietny - zal mi takich. Normalny chlopak wiadomo ze sie tym zestresuje, bo rozdziewiczanie to nie taka latwa sprawa i ogromna odpowiedzialnosc, zeby to zrobic dobrze i nie zniechecic partnerki. Tylko idiota bedzie sie chelpil tym, ze mial dziewice, tacy na ogol nie przejmuja sie w ogole samopoczuciem partnerki tylko swoim i zostawiaja takiej kobiecie niemile wspomnienia z pierwszych doznan seksualnych.