Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona przez interent

Przez internet rozpadło się moje małżeństwo

Polecane posty

Pisałaś, że przed sprawą o alimenty pisał, że kocha i chciał wrócić... Nie pisałaś jak przebiegła wasza rozmowa, ale nie mieści mi się w głowie, że dziecko mógł tak zostawić. No przykre nie dorósł do tej roli ale jestem pewna że będzie żałował lub już żałuje. Powodzenia i wiele sił życze! Zapomnij o nieudaczniku, masz synka i całe życie przed sobą. 🌼

Gość Zdradzona przez internet
Tak, chciał wrocic.Do momentu, gdy powiedzialam ze jak mi nie wysle pieniedzy na dziecko to pojde do komornika.Od razu milość do nas mu przeszla.

Gość jakimowii
skoro romansuje przez internet toć to przecież nic innego jak zdrada :O ale zawsze znajdą się popiepszeni faceci i będą go bronić, twierdząc, ze to ty go zaniedbałaś hahaha to może w takim razie kobiety też zdradzają, dlatego że czują sie zaniedbywane przez partnerów? zdrady się nie usprawiedliwia tępaki 🖐️

Co za parszywy gnojek... Przepraszam, ale inaczej go się nazwać nie da! :/ ciesz się, że przejrzałaś na oczy tak szybko a nie za czy 10 lat... Bo teraz to sobie wszystko na nowo ułożysz jak przyjdzie czas. :)

Moje małżeństwo rozpadło się 4 lata temu (po 16 latach i zmajstrowaniu 2 synów) przez czaty erotyczne na których buszował mój mąż. Na szczęście teraz ex mąż.

Moje małżeństwo rozpadło się 4 lata temu (po 16 latach i zmajstrowaniu 2 synów) przez czaty erotyczne na których buszował mój mąż. Na szczęście teraz ex mąż. nie rozpadlo sie przez czaty tylko przez egoizm meza

Gość gość1111111
właśnie dlatego nie chcę mieć dzieci, bo darmozjady rujnują związek

hej, ile lat ma twoje dziecko??? ja dostaje 450 zl na syna , ale idzie teraz do szloy i chce podwyzszyc o 100 zl. Probuje sie dogadac z eks, ale racze jwatpie, zeby sie udalo...

Gość taaaaa przez internet
przez sms, przez komorki..... LUDZIE nie potraficie korzystac z tego i jestescie niedojrzali, to sie nie wiazcie ze soba!

Mój synek ma 1,5 roku....

500 zł

Miałam normalnie sprawe w sądzie. On dzień przed sprawa zadzwonil i ja sie spytalam czy zgadza sie na 500 zl. On powiedział ze nie bedzie go na sprawie i udal bardzo zdziwionego ze jest w ogole sprawa. Powiedział zebym powiedziala na sprawie ze zgadza sie na 500 zl.Wiec sad tak orzekł

Gość Do Zdradzonej
Czytam to, co piszesz i bardzo Ci współczuje, szczególnie, że ja byłam osobą, z która jeden skurwiel zdradzał swoja żonę, tylko, ze oczywiście jak się poznaliśmy (przez net) utrzymywał, że jest singlem. Niedawno przeszłam rozmowę telefoniczną z żoną tego skurczybyka, bardzo sympatyczna kobieta... Gdybym wiedziała, że koleś jest żonaty - omijałabym go łukiem. Powiedziałam tej kobiecie, że nie chce uczestniczyć w ich konflikcie, choć mam ochotę "donieść" na skurczybyka i powiedzieć całą prawdę, przekazaćjego żonie maile od niego etc.

A jak miał na imię ten gościu i skąd był?Jesli mozesz mi powiedziec?

Gość Do Zdradzonej
Był z Katowic w delegacji w W-wie.

W takim razie to nie mój mąż...

Proszę piszcie jakie dowody są potrzebne do orzeczenia rozwodu z winy męża.......

gość1111111 co masz na myśli?Według ciebie dzieci to darmozjady? Mój synek pomógł mi przejśc przez to piekło, on dodał mi sily.Jesli patrzysz na dzieci pod tym kątem to faktycznie lepiej żebyś ich nie miał, bo tylko skrzywdzisz niewinna istote:(

Moj synek zahorowal...jest podejrzenie ze ma guza w główce. Zrobil mi dziecko a teraz caly ciezar wychowania spadl na mnie. CZasem nie mam sily do tego wszystkiego. Od mojej wyprowadzki wszystko sie wali. Nic mi sie nie uklada. Dlaczego ja i moj Synek musimy placic za jego zyciowe blędy. POdejrzewam ze mieszka z jakas kobieta.

Wiesz, ja odpuściłam rozwód z orzekaniem. Powodów było kilka. 1. alimenty na dzieci nie mają nic wspólnego z tym czy rozwód jest z orzekaniem czy bez, 2. chciałam ten rozwód przeprowadzić szybko, 3. alimentów na siebie nie chciałam, 4. co do podziału majątku to też by to niewiele dało, 5. szkoda mi było nerwów :) Rozwieść się jak najszybciej i zapomnieć. A dziecko wystawi mu kiedyś laurkę za brak zainteresowania. Im szybciej uwolnisz się od niego tym prędzej będziesz mogła poukładać życie swoje i dziecka. A podejrzenie choroby to jeszcze nie pewność, więc głowa do góry.

Gość Na przyszłośc pamietaj co robi
internet jesli będziesz sie chciała wiązać.

Wiesz, ja odpuściłam rozwód z orzekaniem. Powodów było kilka. 1. alimenty na dzieci nie mają nic wspólnego z tym czy rozwód jest z orzekaniem czy bez, 2. chciałam ten rozwód przeprowadzić szybko, 3. alimentów na siebie nie chciałam, 4. co do podziału majątku to też by to niewiele dało, 5. szkoda mi było nerwów :) Rozwieść się jak najszybciej i zapomnieć. A dziecko wystawi mu kiedyś laurkę za brak zainteresowania. Im szybciej uwolnisz się od niego tym prędzej będziesz mogła poukładać życie swoje i dziecka. A podejrzenie choroby to jeszcze nie pewność, więc głowa do góry.

A ja chce alimenty na siebie. Samej wychowywac dziecko jest bardzo ciezko a mi sie w tej chwili przyda kazdy grosz. Z reszta chce zeby wszystko wyszlo sprawiedliwie.

Wlasnie dowiedzialam sie ze mój mąż mieszka z dziewczyną a dzieckiem kompletnie sie nie interesuje,

Gość Wspolczuje
jestes jeszcze autorko czytalam caly topik

Jestem......

W dalszym ciągu czekam na info na temat rozwodu z orzeczeniem o winie. Jak wygląda sprawa. Ja w pozwie nie napisałam ze chce na siebie alimenty, czy można pozniej zlozyc taki wniosek w trakcie trwania rozprawy czy trzeba na samym poczatku