Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona przez interent

Przez internet rozpadło się moje małżeństwo

Polecane posty

Zadzwoń do prawnika jest dziś do 15 pod telefonem w Centrum Praw Kobiet 22 621 35 37.

Gość Zdradzona przez internet
Liwiana a czegio mogę się tam dowiedziec?

Gość marcooo
nie gadaj głupot,nie pytaj jak jakas niesmiała tylko dzwoń jak ktos Ci daje namiar!! i nie ma sensu orzekac o winie, lepiej szybiej to załatwic

Jak to czego. To adwokat, odpowie na wszystkie Twoje pytania.

1. Jak wygląda sprawa. 2. Ja w pozwie nie napisałam ze chce na siebie alimenty, czy można pozniej zlozyc taki wniosek w trakcie trwania rozprawy czy trzeba na samym poczatku Zadałaś dwa konkretne pytania. Kto jeśli nie adwokat najlepiej Ci na nie odpowie??????!!!!

Gość zdradzona przez internet
ty jestes debilka?? Zadajesz pytania, na ktore tylko wyczerpujaco moze odpowiedziec prawnik, ktos ci podaje numer a ty sie glupio pytasz : czego sie tam dowiem?? Puknij sie ty w czolo.

Dzieki....nie potrzebuje teraz zeby mnie jeszcze ktos wyzywal!!!

Nie rozumiem, jak złożyłaś pozew o rozwód to co w nim napisałaś??? Z orzekaniem czy bez??? Kobieto jak uważasz że nie potrzebujesz adwokata na sprawie (choć uważam że to nieroztropne) to przynajmniej z nim porozmawiaj jak to wszystko wygląda!!!

Zlozylam pozew z orzeczeniem o winie. Napisalam tez wniosek o adwokata z urzedu bo nie stac mnie zeby oplacic adwokata.Niestety nie dostalam go. Dziekuje Ci za namiar...napewno zadzwonie

Pod tym numerem jest dyżur adwokacki co czwartek od 10 do 15. Jak ostatnio dzwoniłam to był tam facet, co mnie zdziwiło bo zazwyczaj była to kobieta, ale okazał się bardzo pomocny :)

Nie moge się tam dodzwonić...trudno spróbuję za tydzień bo do sprawy mam jeszcze troszke czasu. Jeszcze raz dziekuję za namiar

W inne dni tygodnia w tych samych godzinach jest dyżur psychologa, gdybyś potrzebowała ;)

Dzieki :)

Gość ale z ciebie
gupa baba zwalasz na internet rozpad małżeństwa to co ty dla faceta nudniejsza jesteś od neta ? To nie wina neta tylko twoja i twojego faceta

Nie zwalam na interet tylko opisalam moja historie.

Gość Berenika 123
Autorko: Przeczytalam to co ogolnie napisalas i chciaalm tylko napisac ze prawda jest taka ze natrafilas na debila ktory uzywa manipulacji zeby odwrocic kota ogonem....zaraz to ty bedziesz winna rozpadowi malzenstwa :)... To nie prawda i nie daj sobie tego wmowic...manipulant to pokretna psychika ktoremu nie chodzi o rozwiazanie problemu ale o odwrocenie kota ogonem tak zeby to nie byla jego wina... Stare jak swiat.......... Bede czytac i wpieram cie duchowo w twoich poczynaaniach bo zycie cie doswiadczylo.......... Nie mam wiedzy an temat rozwodow ale chcialam to napisac... pozdrawiam

Dziękuję za ciepłe słowa. MOże jeszcze jakaś rada?

Ostatnio doszlam do wniosku dlaczego on od mojej wyprowadzki jezdzi naszym samochodem a ja nie. W koncu jest wspolny a przy malym dziecku samochod jest bardzo potrzebny. Czy gdyby nie chcial mi go oddac to jest jakis spob zeby go do tego zmusic?

Już mam wyznaczony termin pierwszej sprawy rozwodowej...15 lipca:(( Jak ja to wytrzymam. Boje się ze nie uda mi sie udowodnić jego winy a bardzo bym chciała

Witam! Dzis mam sprawe rozwodową. Nie mam pojęcia co mam mówić. Złożylam pozew o rozowd z orzeczeniem jego winy. Ratujcie...bardzo sie boje

Nie bój się, mów prawdę, tak jak było. To najlepsza rada. Wiem po sobie :) Powodzenia

Juz jestem po sprawie. Mam bardzo nerwowego sedziego. Czepia sie z byle powodu. On wniosl wniosek o rozwod z mojej winy bo wyprowadzilam sie z naszego domu. Mysle ze mam sprawe wygrana ale ile to jeszcze bedzie sie ciagnac?

Gość @@@ + / - @@@
na kiedy masz wyznaczoną następną sprawę?

Na 27.09

Gość @@@ + / - @@@
z wypowiedzi sędziego odnośnie sprawy wyczułaś na którą stronę się przychyla? oni często naprowadzają wnioskując po tresci pozwu, argumentach stron i po przesłuchaniu wstepnym?

Gość @@@ + / - @@@
mąż ma adwokata?

Twój mąż był na rozprawie? strasznie ciekawa jestem co siedzi w głowie takiego faceta: najpierw zakłada rodzinę a potem o niej zapomina. żal...

Gość @@@ + / - @@@
często siedzą koledzy lub inni pociągający za sznurki ale facet może też być uzależniony, chory zwyczajnie a to silniejsze i niszczy codzienność i relacje z bliskimi. Szkoda ale problem uzależnień to teraz największy rak obecnego społeczeństwa.