Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studenka psychologii

Studenci nie mają samochodów i często też prawka, wolę tych pod zawodówce

Polecane posty

Dlatego wolę chłopaków po zawodówkach, którzy po szkole nie idą na żadne studia tylko do normalnej pracy i stać ich na samochody

Gość głupiaśś
i gadasz głupoty adekwatne do sposobu myślenia

Gość Studentka psychologii
i napierdalaja browary z kolegami a potem wracają do domu i tłuką żony. Marzy mi sie taki

Gość nananananananananaaa
taka z ciebie studentka jak ze mnie Królowa Bona postronku

To sobie ich bierz :D Tych mądrzejszych zostaw innym :P

Gość a ktora by chciala ciote
bez prawka? :O

Nie znam żadnego chłopaka który nie ma prawka , a przynajmniej żadnego co studiuje.

no,powiem ci,ze wsrod moich znajomych - studentow - praktycznie wszyscy maja samochody,i to praktycznie nowe,kilkuletnie. Natomiast koledzy co w wieku 18 lat poszli do pracy tez maja - stare graty psujace sie co chwila.

ja mam prawko na taczki i jeżdze nimi

Gość facet bez prawka to nie facet

Gość mj bmn
BNB Ty nieudaczniku życiowy , czy Ty musisz wszędzie wierdalać sie ze swoja żałosną ideologia :)

Gość bnb mial racje
zadna ladna dziewczyna nie chce miec chlopaka bez prawka

Gość jak dziewczyna twierdzi
ze chlopak bez prawka nie jest jest ciota to pewnie jest brzydka i ciapowata i nie ma szans u kozakow z prawkiem

Gość ladne dziewczyny co znam
maja chlopakow z prawkiem

Gość do taki jeden koles
witaj nacpany zelusiu opalony na solarium :):P

ja nie wiem, skąd takie opinie :O Mój facet ma i prawko i samochód, ale pewnie jestem brzydka :O A kolega który nie ma prawka ma naprawdę ładną i porządną dziewczynę :O

Gość dbbgfgbgb
Autorka jest tepa idiotka. Student zarabia kase NA STUDIA! A po studiach pomalu dojdzie do swego i kupi sobie porzadne auto, a ze w wieku przed 30? i co z tego? autorka woli 20 letniego dziwkarza z golfem II. buahahahahahaha:D tepa szmata, a nie psycholog.

Gość do dbbgfgbgb
a jak student nie ma nawet prawka? :O

Gość mojeczterygrosiki
..a więc moim zdaniem jest tak: młodzi ludzie dzielą się na tych, którzy wchodząc w dorosłe życie inwestują w siebie czytaj uczą się, studiują, rozwijają intelektualnie etc - ci sprawy materialne odsuwają na nieco dalszy plan, ale za to w chwili, gdy rozpoczynają życie zawodowe mają większe szanse (prawie pod każdym względem) i osiągają wyższy status materialny - stabilny, trwały; druga grupa myśli o tym, aby szybko usamodzielnić się finansowo, szybko znaleźć pracę, kupić jakikolwiek samochód, ładniej się ubrać, "używać życia" - chcąc tym samym jakby zrekompensować sobie "braki" w wykształceniu, wiedzy itd. Ci jednak na dłuższą metę mają ograniczone szanse rozwoju w sensie materialnym, zdobywania intratnej (dobrze płatnej) pracy, mają zwykle mniejsze dochody ograniczone brakiem dobrego wykształcenia. Teraz dziewczyny - są takie, które nie przywiązują wagi do poziomu intelektualnego ewentualnego partnera, imponuje im "wczesne" obcowanie z dobrami materialnego, wożenie autem itp ble,ble. Te również myślą nieco inaczej o małżeństwie - chcą tego szybko, godząc się na ewentualne niedoskonałości związku. Same najczęściej t a k ż e nie przywiązują wagi do swojego rozwoju w sensie intelektualnym. ...i są takie, które rozumieją chłopaków, że mogą np nie mieć auta, mniej kasy, szpanerskich ciuchów, bo wiedzą, że wszystko to przyjdzie później. Rozumieją to, ponieważ same mają podobny stosunek od tych spraw. ...ale nie należy wrzucać wszystkich do jednego worka. Podobnie rzecz się ma do owych dresiarzy i jakichś tam innych- nie pamiętam - z sąsiedniego topiku. Nie należy uogólniać. Chłopak po zawodówce może być bardziej inteligentny, bystry i mądry życiowo od wyedukowanego na dwóch fakultetach w Oxwordzie sztywniaka. Może się np. zdarzyć, że warunki życiowo-rodzinne uniemożliwiają mu długotrwałą edukację. Topik jest głupi

Gość no i to jest wlasnie to
BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ekstra tekst!!!!

Gość kola nibek
możesz nie obrażać ludzi , ty niepoprawny/a tumanie/ko!! zgłaszam dany kretyński wątek do moder.

Gość watek jest ok
nikt tu nikogo tu nie obraza