Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bergamotkkkaa27777777

ocencie zachowanie mojego faceta.Wane.

Polecane posty

Zawsze mowi na ostatnia chwile.Tak jak dzis poszlismy popoludniu do znajomych na kawe.Moj zawsze sieu tego uznajomego obcina wlosy.Nic nie wspomnial wczesniej.MY i znajomi mamy male dzieci.Byla godzina 18 zbieramy sie do domu.Wyszlismy juz i idziemy do domu.A moj wyskoczyl ze mial sie obciac.Wiec mowie czemu sie nie obcial jak bylismy u nich.A on jakoas tak.Wkurzylam sie.A on wrocil sie do znajomego a mnie zostawil i sama musialam wracac do domu.

Gość fdsfs
oceniam na 3+

Gość koreczek dupeczek
DRAMA I PATOLOGIA!!!!!!!

Gość fsdafsaf
Moja 8 -letnia córka jest bardziej dojrzała od ciebie autorko.

Nie przezywam.Tylko jrgo zachowanie jest nie fair.Czemu wczesniej nie obcial wlosow a siedzielismy 3 h.Tylko jak juz szlismy do domu to przypomnialo mu sie i wrocil do znajomych a ja sama wrocilam z dzieckiem do odmu.

wiesz co pozbadz sie tego starszego dziecka ala faceta takie zachowanie jest niedopuszczalne wlosy wazniejsze od rodziny? masakra!!!

Chcial pobyc z kumplem bez Ciebie i tyle, dlatego 'nagle' mu sie przypomnialo jak juz wyszliscie :p

Nie zdziwilabym sie gdyby gdzies dluzej zabalowal.Przyszedlby w nocy pijany a co najlepiej nie wrocil na noc do domu.

podziekuj temu panu za wizyte i tak zadnej pomocy ani wsparcia nie masz z jego strony. zastanow sie czy warto to ciagnac? czy twoje dziecko zasluguje na takiego tatusia no prosze cie. z tego co piszesz to sytuacja sie powtarza czyli poprawy nie ma i na nia sie nie zanosi jak kazdy pretekst jest dobry byle najdalej od was.sorka za szczerosc

A nie mowilam ze wsiaknie na dluzej, daltego tak zrobil.Napisal do mnie sms ze idzie na piwo i bedzie pozniej.Sprobowalam zadzwonic ale telefon wylaczyl.Napewno nie rozladowal sie bo dzis rano ładowal.

Gość ja -
mysle ze on cos ukrywa przed Toba.

Co moze przedemna ukrywac.Mieszkamy razem.Zawsze po pracy do domu przychodzi.U nas jest tak ze pare dni jest ok a potem tak sie zachowuje i ja jestem wtedy emocjonalnie rozbita.Bo jego zachowanie psuje wszystko.

Gość mój tak robi jak chce sobie
swobodnie popić, ale to łobuz jest, lecz za poźno się zorientowałam

Ale moj z znajomym wypili sobie po 2 piwka.Mysle ze poczul cug i poszedl pic dalej.

Gość ja -
kazdy ma swoje tajemnice

Jego zachowanie niszczy nasz zwiaze.Coraz czesciej mysle zeby rozstac sie ale nie mam w sobie tyle sily zeby powiedziec ze to koniec.Mamy dziecko ale nie cche zeby ono zylo w takiej atmosferze.Dzis postanowilam sie nie denerwowac.Ale to nie takie proste.Dobrze ze mam melise i tabletki uspokajajace.Dziecko juz spi i ja zaraz tez sie poloze.Chce to przespac.A w srodku mi sie gotuje.Cala sie trzese.

Gość bergamotkkkaa2777777
Znow łapie mnie ten stan.Cala sie trzese, nie moge sobie znalesc miejsca.Ten czlowiek powoli niszczy mnie psychicznie.Juz mnie znisczyl a ja nie potrafie z tego sie wyplatac.Nie moge sie wydostac.Nie mam juz sil.Boje sie ze znow cala noc nie bede spala, nie zasne.

Gość dostalas histerii
bo zapomnial o wlosach i sie wrocil? :O moze zapominalski jest, mi tez sie zdarza pojsc do sklepu po cos, kupie inna rzecz bo akurat mi sie przypomni ze jej nie mam a o tej pierwszej zapominam :P jestes swiruska, facet chyab ma cie dosc i dlatego poszedl na piwo a ja mu sie nie dziwie

Prześpij. Zobacz jaki był początek-spokojny a potem zaczęłaś się nakręcać i już jesteś gotowa rozwód.

Cala sie trzese.Nigdzie go niema.zadzwonilam do znajomego niebylo jego u nich spowrotem.Brat go mial podwieszc do mnie, brat pojechal do pracy a go nie ma.Dzwonilam do rodzicow bo mial tam isc do brata.nie bylo go.Dzwonilam teefon nie odpowiada.Boje sie.Co sie stalo.Nie odbiera odemnie telefonow.

Gość opamiętaj się
jesteś stuknięta! facet ukrywa swoje posunięcia, bo się boi twoich fochów! gdybyś zachowywała się normalnie, on po prostu by powiedział, że idzie na piwo z kumplem - KAŻDY facet tego potrzebuje. nie odbiera, bo wie, że będziesz histeryzować. uspokój się, to dorosły człowiek, NIE KONTROLUJ, zobaczysz, że zacznie Ci mówić co robi i Cię szanować. faceci nie szanują histeryczek.

Nie jestem stuknieta.Mogl mi normalnie powiedziec a nie klamac.Tak nie powinno byc w zwiazku. Ja sie martwie.Wystrczylo napisac sms a on nic.I to jest najgorsze.

Przestań z tymi herbatkami walnij sobie piwko i idź wydepilować nogi a jak wróci to zapytaj dlaczego tak wcześnie przylazł

Gość opamiętaj się
kłamie, bo wie, że zrobisz mu awanturę. na tyle mu uprzykrzasz życie swoimi fochami, że zaczyna być nieszczery. nie traktuje Cię jak partnerki. spróbuj przez tydzień nie reagować na to, że wychodzi - może zobaczy, że się uspokoiłaś i odzyska zaufanie, bo będzie wiedział, że przestałaś "truć". uwierz mi, to z mojego doświadczenia.

Co ja takiego zle robie ze mnie tak traktuje.Jestem dobra " zona" matka.Jestem normalna kobieta.Dzis mial wolne, spedzialismy fajny dzien, byl dlugi spacerek potem spotanie ze znajomymi.Nic nie zapowiadalo ze wywinie mi numer. I znow przyjdzie, ja glupia ulegne i znow postapi tak samo.Mam dosc tej hustawki emocjonalnej, ja juz wariuje.Niszczy mnie to od srodka. Napisalam mu sms ze nie ma juz po co wracac.Mieszkanie jest moje.