Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola27

Ratunku! Tyję po odstawieniu tabletek anty! Ktoś też tak miał?

Polecane posty

1,5 miesiąca temu odstawiłam Novynette (brałam je rok) i mimo że nie jem więcej, a nawet nie jem już wcale słodyczy, ograniczam się do 3 posiłków dziennie i godzinę ćwiczę, nie jem po 18tej to przybyło mi 2,5kg! Co się dzieje? jestem zrozpaczona :-( Kiedy brałam tabletki jadłam co chciałam i jeszcze chudłam, ważyłam 60kg, teraz mam już 62,7 ! Boję się co będzie dalej. O co w tym chodzi?

no a o co. przeszłaś na własny system hormonalny, a on chce Cię utuczyc. norma i standard.

Gość poszukiwacz zaginionej arki
Nawet pol roku trwa powrot do rownowagi hormonalnej. Nie koniecznie będziesz miala nieregularny cykl , ale tabletki swoje namieszaly, bylo czytac ulotke.

Gość a co ty skarbie myslalas
"ale to chyba nie jest normalne?!" Hormony to nie witamina C. To jest normalne, i na dokladke u kazdego moga wystapic inne skutki uboczne, nie wszystko złoto co sie swieci.

to jest jak najbardziej normalne. niestety. ja mam 3kg na plusie. ze o reszcie objawów odstawiennych nie wspomnę, nigdy się tak fatalnie nie czułam jak na własnych hormonach. puchnę, cera ja nie powiem co, depresja gigant, cycki bolą, okres przychodzi keidy mu sie zechce... aby do ciązy i wracam na chemię. "Nie koniecznie będziesz miala nieregularny cykl , ale tabletki swoje namieszaly, bylo czytac ulotke." nie tabletki jej namieszały, kurwa no. to JEJ WŁASNY UKŁAD HORMONALNY dopuszczony do głosu teraz miesza.

ja mam okres normalnie, co 28 dni więc tu jest w porządku, z cerą sobie radzę (Salfazin i Visaxinum na trądzik i jest ok) ale ta waga... chociaż właśnie przeczytałam że 3-4 miesiące i powinno się to uregulować. Mam nadzieję PS popsuł mi się orbitrek buuuuuuuuuuuuu :-(