Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mysha

Ciężarówką przez świat

Polecane posty

Hej szkoda ze nie pamietasz ja wlasnie tez nie moge sobie przypomniec a fajnie byloby wrocic do tamtych wpisow zeby powspominac tamte czasy. Tamagoci widze ze tylko Ty tu jeszcze zostalas, Ciekawe jak Tam Mysha czy juz urodzila, ale czy juz czas?

jesli sie nie myle to mysha zaszla w ciaze w styczniu lub lutym to raczej juz koncowka jej zostala :) no jak widac ja zostalam i czasami ty dobenko sie odezwiesz nic mam dodane do ulubionych ten temat jak ktos sie odezwie to i ja napisze bo sama ze soba nie bede przeciez pisac

Gość mamuśka298
I ja jestem.Jeszcze brakuje Mysha,dorota288,smiledream,eremi,fisiowna i Estera0904.

hej Dorota a jak tam Mysha? wszystko dobrze? Ja nie mam was na nk ale kiedys znalazlo mi Myshe na facebooku, zaraz poszukam moze tam tez wstawila zdjecia :) Pozdrowionka

Gość mamuśka298
Gratulację Mysha :)

Gość mamuśka298
dorota288 nie. Zobacz 23:18 [zgłoś do usunięcia] mamuska298 mysha bardzo mi przykro z tego powodu ,sciskam cie mocno i zycze duzo siły i wiary że wszystko jakos sie ułozy....jak tak czytam sobie to co piszesz to dochodze do wniosku że nasze sytuacje sa podobne ,ja w 2008 roku we wrzesniu straciłam ukochana i jedyna siostre miała 30 lat....chociaz wiem że czas leczy rany jest mi bez niej stasznie smutno i nigdy nie pogodze sie z jej odejsciem....jestem też po dwóch poronienieniach pierwsze w 2004 roku,potem w 2007 urodziłam zdrowego synka,nastepnie w grudniu 2009 roku znowu poroniłam a teraz jestem znowu w ciazy w 19 tygodniu,i nie chce cie wcale pocieszac bo wiem że na to wszystko potrzeba czasu ale nie poddawaj sie kochana,ja powiedziałam sobie ok...trzy miesiace przerwy i próbuje,miałam chwile załamania ale trafiłam na dobrego lekarza ,który powiedział mi tak albo sie starasz albo rozczulasz nad soba,ta chwila zwatpienia zle wpłyneła na moje wyniki podskoczyła mi prolaktyna i wszystko sie rozlegulowało,musiałam brac bromergon...i udało sie i tobie tez sie uda....mysha jestem myślami z toba jesli bedziesz chciała kiedys popisac to daj znac ..... A tu masz link z tego dnia http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4273724&start=330

Gość mamuśka298
Co u Myshy?Jak się czuje?

Ja nic nie wiem więcej nie ma jej na gg myślę że musi troszkę odpocząć i nacieszyć się swoją kruszynką :)

mysha czuje sie dobrze mowi ze poród miala ciezki nameczyla sie a i tak wszystko skonczylo sie cesarka , ale juz jest wszystko ok mala słodka.

Hej Dziewczyny :) Dzika Gruszka mnie wywołała na NK :) Myślałam że topik umarł śmiercią naturalną więc ostatnio przestałam w ogóle zaglądać na kafe. Ale jestem W każdym razie mała Ala jest z nami :) Faktycznie poród masakra - bo miałam rodzić naturalnie, ale głowa małej nie chciała wejść w kanał, a potem się zblokowała i robili cesarkę. Całe szczęście - bo mała nie przeżyłaby SN, ja prawdopodobnie też (zaplątała się bardzo skutecznie pępowiną więc udusiłaby się i prawdopodobnie wyrwała łożysko...). A tak ciachnęli, wyjęli młodą, dali 10 pkt i jest git ;) Maleństwo jest raczej spokojne, czasami w nocy daje mi popalić - karmienie o 2, czasami 4 i obowiązkowo o 6 rano, poprzedzone mega rykiem...Chociaż dzisiaj wzięłam ją sposobem i obyło się bez ryczenia. Faktycznie cały świat się zmienił i przewartościował. Dla tej małej kruszynki gotowa byłabym na wszystko. ;) Normalnie oszalałam na jej punkcie, tak samo jak reszta rodzinki... Będę zaglądać tu częściej, ale łatwiej mnie złapać na NK albo Facebooku. Pozdrawiam :)

Mysha ogromne gratulacje ;D fajnie ze malutka grzeczna, i super ze porod skonczyl sie dobrze. postaram sie odzywac czesciej:)

Gość mamuśka298
Co tu taka cisza?

Gość osflsnfkdev bkv ndvkldjgoevd k
mam pytanie do kobiet w ciaży i tych które starają sie za wszelka cene ..co was skłania do takiego zachwania skrajnego ze wy za wszelka cene chcecie miec dziecko, ze nie poczekacie iedy bóg wam da tylko robicie wszystko zeby juz w tym momencie byc w ciazy...ja jetsem kobieta ale nie rozumiem was

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
hej nie mam jeszcze 30 ale jeśli można to dołączę się. córka 7 lat i druga 8.5 miesiąca

Gość może juz czas
Ja jestem po 30. mam jedno dziecko 9 lat. I myślę o drugim ale właśnie ta róznica mnie trochę niepokoi. Niewiem czy juz się brać do roboty czy czekać az córa będzie miała ok.15 lat. Jak wasze dzieci zaragowały na maluszki?

Gość Anette23_23
Witajcie,mam pewien problem otoz wczoraj zrobilam test i zauwazylam bardzo blada druga kreske pozniej zrobilam drugi i bylo to samo ,dzisiaj rano pobieglam na bete i wynik mam 10,4 termin miesiaczki mam na sobote.Co o tym myslicie??

Gość lokijuhyt
Gratuluję ciąża moja druga kreska też była słabiutka, tylko, że ja robiłam w dniu spodziewanej @ beta malutka bo ciąża bardzo wczesna

Gość Co to może oznaczać?
Witam. Mój roczny syn od niedzieli ma biegunkę. Jednak przed chwilą w pampersie znajdował się również śluz. Co to może być? Dodam że po południu jak mąż wróci pojedziemy do lekarza .

Gość huiegf cadhu
moze jest przeziebiony a ty nawet o tym nie wiesz, moze miec np zapalenie oskrzeli