Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mysha

Ciężarówką przez świat

Polecane posty

Gość Co to może oznaczać?
To chyba bolałoby go gardło co? A on nie płacze ani nic, je też normalnie.

Gość Co to może oznaczać?
Drogie mamy co myślicie?

Gość nina123456
jak sie czujecie? ile juz przytylyscie? ile wazy wasze malenstwo? jak jest u was z kopniakami? itd itp ?

Gość Laila222
Ja również 29-30 tydzień

Gość baderka1
niekoniecznie, przecież jesteś jeszcze sporo przed terminem @ a komórka jajowa dopiero co mogłą się zagnieździć!

Gość karteczka23:)
Cześć, czy miałyście może jakieś plamienia po współżyciu w ciąży? Bo jak wczoraj dość intensywnie kochałam się z mężęm to troszkę krwi mi poleciało, ale nie dużo. Moze to nic złego, ale pytam z ciekawośći. Pozdrawiam :*

Gość lokówka jest ok
a który to tydzień?

Teraz 13 tydzień mi się kończy. Ale nie mam żadnych przeciwwskazań.

Gość aneczka867
Ja bym poszła do lekarza . KAŻDE plamienie w ciąży może być groźne. Idź do lekarza, sprawdzić nie zaszkodzi.

Aneczko, masz rację, wybiore sie jutro. Póki co chciałam z kimś pogadać. A to plamienie nie trwało długo i już sie nie powtórzyło.

Gość nienia2
Mi ginekolog tłumaczyła, że w ciąży wszystko tam jest dużo mocniej ukrwione i mogą wystąpić plamienia właśnie po stosunku czy po badaniu ginekologicznym.Ja miałam ten drugi przypadek, spanikowałam, ale okazało się, że to właśnie takie niegroźne plamienie. Konsultacja z lekarzem nie zawadzi, ale skoro plamienie ustąpiło, nie masz skrzepów żadnych, to myślę, że nie musisz się martwić.

Nienia dziękuje. Miło że ktoś noramlny też tu zagląda

Hej dziewczyny co z wami! zerknijcie na pierwszą stronę jak się fajnie zaczynało, a teraz pomarańczowo się zrobiło :( Co z Wami !!! W R A C A J C I E ! ! !

no witam ponownie ja u mnie @ przyszla wczoraj na impreze i czulam sie fatalnie ale ogolnie wszystko bylo ok zdjecia moze na danich wrzucę na nk to sobie poogladacie ci co mnie maja na nk. ja juz mala polozylam bo po halloween dzsiejszym padnieta byla i marudna ja tez po kapieli w lózlku i ide zaraz spac bo oczy sie same zamykaja to coz teraz andrzejki urodziny meza 30 w grudniu i swieta i nowy rok jak to zlecialo i znow bede starsza. ja juz powoli czuje klimat swiat nanana czekam na choinke pieczenie gotowanie i na prezenty oczywiscie pozdrawiam i zycze milego niedzielnego wieczoru oraz spokojnego dlugiego weekendu w pl.

Gość mamuśka298
Co tu taka cisza?

Hej dziewczyny.SOrki, ze tak rzadko tu zaglądam ale opieka nad Alą zżera sporo czasu :) Na szczęście młoda rozwija się po prostu w tempie astronomicznym, jest zdrowa i zadowolona :) więc ja też... :):);) Zaczyna mi już przesypiać odrobinkę dłużej więc będę częściej tu wpadać. Pozdrowienia :)

Gość mamuśka298
Gdzie reszta dziewczyn?

witam :) u mnie nic ciekawego, moja chrzesnica konczy za trzy dni pol roku :) jak ten czas szybko mija :) no i coraz czesciej mysle o tym zeby znowu zaczac sie starac...

a ja zrobiłam test i pokazały się 2 kreseczki dziewczyny zaczęło się drugie podejście, wyniki mam dobre, do lekarza będę szła do 10 grudnia, trzymajcie kciuki

Gość mamuśla298
dorota288 Gratulację!!!

Dziękuję cieszymy się bardzo, ale też jest dużo stresu, mam nadzieję że tym razem będzie inaczej, że w przyszłym roku przytulę moją kruszynkę :)

Gość mamuśka298
dorota288 Napewno przytulisz swoją kruszynkę.Miej nadzieję.Trzymam kciuki za ciebie i maleństwo.🌼

dorotko gratulacje uda sie tym razem tak jak udalo sie mysha. ja 2 dni po spoedziweanej @ i jej nie ma ale nie robie testu juz nie raz myslalam ze sie udalo a po tescie przychodzila jak nie bede miec tydzien to zrobie test nie narecam sie bo boje sie rozczarowania a ciaza jesli jest bede w pelni sie cieszyc po 3 miesiacu a najbardziej jak bede jechac na porodowke. puki co czekam maz ma urodziny 10 grudnia wiec moze bede miec 2 kreski na tescie i super prezent ??? ale to sie okaze jak zrobie test a test bede robic w mikolajki oile nie puzniej

czesc to znowu ja chcialam was przeprosic bo wprowadzialam was w blad myslalam ze jestem po terminie spodziewanej miesiaczki a okazuje sie ze miesiaczke mam dopiero dostac w niedziele nie na te dni spojzalam w kaledarzu i juz sie nakrecac zaczynalam a zamiast policzyc dni po @ to policzylam od 1 dnia cyklu i wyszlo nie tak jeszcze raz przepraszam wiec puki co czekam co to bedzie mam jeszcze czas. a co u was umnie burze sniezne wystepuja kazdej nocy snieg w dzien nawala wiec sniegu co niemiara ale corci i mi sie podoba bo kocham snieg a tutaj w irl trzeba sie cieszyc kazdym cm sniegu bo dzis jest jutro moze nie byc. odzywac sie tu prosze regularnie

A ja jakoś tak dziwnie się czuję wiem że jest ale nie potrafię się tym tak w pełni cieszyć jak poprzednio :( po prostu czekam co się będzie działo, biorę kwas foliowy, w przyszłym tygodniu chyba pójdę do lekarza bo to będzie 6-7 tydzień. Oczywiście nie mam mdłości jak poprzednio, tylko tak strasznie zmęczona chodzę...

Gość mamuska298
WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ! .** . $$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ._$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____$$ .___$$$$$$$$$$$$$$$________$$ ____$$$$$$$$$$$$________$$ ______$$$$$$$$__________$$ ______$$$$$$__##____$$ ______$$$$$$__###__$$ ________$$________$$ ________$$____$$$$ ________$$$$$$ ......................._/|_ ......................>,\"< ......._/|_ . .....>,"

Wesołych, rodzinnych i śnieżnych Świąt Bożego Narodzenia, oraz spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym roku 2011 👄