Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mysha

Ciężarówką przez świat

Polecane posty

dorota :) ja nie mialam brzuszka prawie wcale i nagle w 1 tygodniu 6 miesiaca, pamietam, zaczęło byc widac ze jestem w ciazy :) a teraz juz mi brzuszek rosnie raczej systematycznie.

Mysha :) ja zglosiłam to wszystko do usunięcia i sie udało :) napisalam tez prosbe o zablokowanie. mam nadzieje ze zadziała :)

czesc ponownie super dorotko ze widac brzusio :D umnie po 1 ciazy duzo kg mi zostalo wiec nie mam pojecia kiedy brzuch bedzie wioczny a nie bedzie jednym falkiem :D ja wlasnie pofarbowalam wlsoki jutro czeka mnie lepienie pierozkow ruskich i z kapusta i z grzbyami w czwartek bede lepic z miechem dla meza na 1 dzien swiat jeszcze troche i mikolaj przydzie moja corka nie moze sie doczekac nierozumie ze mikolaj bedzie w czwartek w nocy i codziennie rano zaglada pod choinke mowiac ze nie ma; ona jest taka slodka :) jutro tylko robie wieniec na dzwi do domu i cale zdobienie domu bedzie zakonczone sukcesem :D mysha czekam na twe2 kreski wieze ze sie uda idzie nowy rok i nowy dzien oraz nowe szanse pozdrawiam was i zycze milej i spokojnej nocki oraz kolorowych senkow

......WESOŁYCH ŚWIĄT !!! ..SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! ....*****2010*****..... ·٠•●●•٠·˙ ˙·٠•●●•٠·˙ ˙·٠•●●•٠·˙ ______________./\. ____________ __>_( ɕѼ Ҩ . ___________@.♥ '(█) ♥ *$ ________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥* _______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█) ____________>o*oѼ @.< _________o`-.♥.-@""-Q '♥~@' ______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.) ____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ __________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ ........¸o*'´`'*o¸ ¸.o*'´`'*o.¸. o*'´`'*o. |`'*o.¸.o*'´`'*o.¸.o*'| |......|`'*o.¸.o*'|.... .| `* o.,|..... |.... |' .o * ....... * o.¸| .o Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia, przesyłam Wam i rodzinie najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta, będą dla Was niezapomnianym czasem, spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Aby odbyły się w spokoju, radości i zdrowiu całej rodziny. Z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę Wam również dużo zdrowia i szczęścia. Niech nie opuszcza Was pomyślność i uśmiech niech spełnią się te najskrytsze marzenia!!! A przede wszystkim życzę-szczęśliwych rozwiązań i zdrowych maleństw:) a dla myshy-upragnionych dwóch kreseczek:) ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT

kochane u nas śniegu już nie ma bo całą noc padał....deszcz:(:(:( dorotko to super że brzuszek się uwidacznia mi też rośnie i nie raz przeszkadza ja jestem dość niską i szczupłą osobą więc było już widać szybko brzusio bo na początku 3 msc:)teraz jak tam brzuszek rośnie to kurtka zimno zaczyna robić mi się ciasna i trzeba będzie wybrać się na zakupy po większą:):) miłego dnia

Hej dziewczyny :) 11.12 trafiłam do szpitala z małą il. wód płodowych, ze wskazaniem, że 14 wywołujemy poród. Ale jak rano miałam 1cm rozwarcia, tak wieczorem, przed założeniem "balonika" już 4,5cm ocaliło mnie przed dodatkowym bólem. Tak więc Nadinka urodziła się 15.12.2009 o godz. 10.05. 3620g, 55cm - najśliczniejsza dziewczynka świata. Jest bardzo spokojna i grzeczna :) Tydzień spędziłyśmy w szpitalu, bo Maleńka miała żółtaczkę i musiałyśmy powygrzewać się pod lampami. Jesteśmy od wczoraj w domku, bardzo szczęśliwe. http://szynszyla.org/album_pic.php?pic_id=1916

gratulacje smille :) piekna coreczka :* ja juz mam mpieroski matijasy na slodko ozdabianie domu skonczone i posprzatane :D pozdrawiam was kochane

SMILE GRATULACJE!!! Jest prześliczna :) Gratuluję z całego serca.

Dziękuję dziewczyny :) Mała to 8 cud świata, w dzień aniołek wcielony, ale nocą pokazuje różki i nie chce spać w swoim łóżeczku - najlepiej z rodzicami - cwaniara mała :)

Cześć dziewczyny nie będę się rozpisywała bo fatalnie się czuję, w poniedziałek do pracy przyszła moja koleżanka z jakimś bakcylem szkoda że o mnie nie pomyślała bo zaraziłam się od niej, czuję się całe święta się męczyłam czytanie i pisanie sprawia mi bardzo dużą trudność bo ciągle łzawią mi oczy i bez przerwy mam ochotę kichać tragedia poprostu. Smaildream Nadinka jest cudna jak marzenie buziaczki dla ciebie i dal córci GRATULUJĘ pozdrawiam was gorąco mam nadzieję że miałyście bardziej udane święta niż ja

Czesc Dziewczyny, u mnie od samego rana w wigilie cały czas sie cos działo, nawet nie mialam czasu wlaczyc komputera zeby wam zyczyc Wszystkiego Dobrego na Swieta. Ale na szczescie jeszcze sie nie skonczyły także życzę Wam drogie koleżanki dużo zdrówka i spokoju, no i odpoczynku w te Święta :) Ja wigilie i 1 swieto spedziłam bardzo aktywnie bo troche ze swoją rodzina, troche z rodzinka mojego chłopaka a odleglosc to jakies 30 km i tak jeżdziłam w tą i spowrotem. Potem długie siedzenie przy stole, wczesne wstawanie i jestem wykończona. Dzisiaj postanowiłam NIC nie robie i koniec. Załozyłam sobie spodenki dresowe, luźną bluze i odpoczywam :):):):) wkońcu. A moj synek sie popisywał kopniakami, wiadomo jak to rodzinka, każdy chciał poczuc jak sie rusza i ciągle mnie karmili czekoladowymi cukierkami bo po tym najwiecej fika. Było smiesznie i sympatycznie. Zajrze do Was jeszcze poźniej, ide leniuchowac :D zyczę wszystkim miłego i spokojnego dnia :)

umnie pogoda piekna sloneczna az chce sie isc na spacerek z rodzinka :) jedzonko pyszne mi wyszlo maz z corcia sie zajadaja :D prezety corecze sie podobaly :D jutro zaczyna sie unas przecena w sklapeach w zeszym roku ubrania byly po 3 lub 4euro superr bede jechac jutro :D dokladnie miesiac zostal mi do lotu do pl jak sie ciesze spotkam rodzinke i znajomych :) nic ide dalej bawic sie z coreczka, zdjecia ze swiat wstawie na nk po nowym roku bo nie mam transferu na ten miesiac juz a nie bede placic zeby mi zwiekszyli :D wole poczekac :) pozdrawiam i zycze milego dnia

A ja wróciłam z pogotowia, mam ostry nieżyt noso gardła i spojówek, lekarz powiedział ze to sprawa wirusowa, nie dostałam antybiotyków tylko jakieś spraye do gardła i nosa, syropek i krople do oczu. Same święta byłyby bardzo udane ale już od środy męczył mnie kaszel, a wczoraj rodzinka była u nas na obiadku więc sporo się narobiłam, chociaż mój mężuś bardzo dużo mi pomógł, wieczorem już ledwo się ruszałam a dzisiaj już nie mogłam się ruszać myślałam że wyleczę to "miodem i malinkami" ale jak widać nie poskutkowały ...🌼 dla was miłego wieczorku

witam dziewczyny...niestety nie mam dobrych wiadomosci poronilam w 12 tygodniu...trafilam do szpitala z lekkim krwawieniem a tam po dwoch dniach dostalam krwotoku....

to sie stalo 14 grudnia ale dopiero teraz jestem na silach zeby tu wrocic. Minely dwa tygodnie wiec juz jest lepiej fizycznie calkowicie dobrze psychicznie troche gorzej ale ja sie staram i wszyscy naokolo. Na razie nie bede sie starac chce tak dopiero za pol roku rok ale chetnie tu z Wami bede :)

Grusiu przykro mi :( wiem przez co przechodzisz... Trzymaj się cieplutko.

chyba nie mam maila.... ja lezalam 5 dni w szpitalu....w niedziele dostalam skurczy...i ogromnego krwotoku po godzinie mialam zabieg i we wtorek wyszlam juz do domu. Fizycznie czuje sie juz swietnie badania histopatologiczne bede odbierac w polowie stycznia ale podobno nie zawsze mozna z nich sie czegos dowiedziec

święta święta i po świętach...... smile gratuluję ślicznej córeczki piękny prezent dostaliście na święta gruszko bardzo mi przykro wiem co przechodzisz....ja też miałam robiony zabieg...później przyszły wyniki histopatologiczne w których oczywiście nic konkretnego nie było a lekarz stwierdziła że tak być musiało.......chyba nic gorszego mi nie mógł wtedy powiedzieć....a stwierdzenie jest pani młoda i dzieci będzie miała doprowadziło mnie normalnie do szału u mnie święta minęły spokojnie i w rodzinnej atmosferze:)wszyscy zadowoleni z prezentów a synek chyba najbardziej dostał aż dwie kolejki ale każdą inną:):)

Gdyby mi się dzisiaj chciało jak się nie chciało pracować hehe :) Byłabym tytanem pracy... Powroty po świętach są zawsze masakryczne, no chyba, że ktoś kocha swoją pracę :)Ja po świątecznym szaleństwie, chodzeniu późno spać dzisiaj ledwo się zwlokłam z łóżka. Niestety bycie szefową zobowiązuje hehe, więc się zwlokłam i dowlokłam, a potem tylko patrzyłam na zegar i nagle stał sie cud. Jak już zaczęłam pracować to wszystko tak strasznie szybko poszło, że szok. Ani się obejrzałam a tu koniec... Kolejna koleżanka jest w ciąży, na wiosnę dziecko. Ech... epidemia :) Tamagoci jako rasowy zakupoholik zazdoszczę wyprzedaży :):);) Fisiowna jak tam samopoczucie??? :) Smile jak tam pierwsze dni z córcią? Naprawdę jest taka słodka... ach :) Dorotka jak tam zdrówko? Mam nadzieję, ze czujesz się już lepiej. Oki spadam do maili, nazbierało się tego trochę. Po świątecznym lenistwie czas na porządki :)

Cześć dziewczyny ja mam chorobowe do 5 stycznia, moja p. doktor (internistka) kazała mi obiecać że z łóżka to tylko do łazienki będę wychodzić więc grzecznie leżę ciesze się tylko ze to nie jest grypa z oczami już dużo lepiej, na jutro wieczorem mam wizytę u swojego gina wiec będę musiała wyjść z domu :) piszcie co u was bo ja nic ciekawego wam nie opowiem, no może jakieś seriale zacznę oglądać to będę wam je streszczać JAK JA NIE CIERPIĘ CHOROWAĆ !!! buziaczki 👄

ehh a mnie zostaliwi wtedy w szpitalu lekko plamilam i szyjka macicy tez byla zamknieta do samego poronienia tamagoci lez lez i jeszcze raz lez to najwazniejsze nic nie nos nie denerwuj sie to powinno pomoc

hmmm ja mialam jedna plamke ok 1 cm miala umniemogla byc plamka z nerek bo mam kamnice nerkowa puki co wiecej nic nie bylo mam nadzieje ze wszystko edzie dobrze ze dzidzi jest silne i sie nie padda