Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a p s i k

ile chciałbyście mieć dzieć jeżeli w ogóle chcecie je mieć?

Polecane posty

Gość a p s i k

Ja myślę, żę jeśli miałabym mieć dzieći to minimum 3. Szczerze to nie chciałabym być starą mamą. Ale jak tu wszystko pogodzić? Najpierw studia- ok. 25 lat i trzeba przecież zacząć jakąś pracę. Trzeba popracować, zdobyć doświadczenie tak do 30. I potem może dzieci. Szczerze, to wcale mi się to nie podoba. Dzieci tak późno...? A jakie jest wasze zdanie i co myślicie o moich kalkulacjach?:p

Gość upupup
ja mam dwoje...chciałabym 3 ale chcieć to nie zawsze móc,cieszę się że mam dwoje i na tym poprzestane...:)

Gość ja bedę miała 3
i coraz częściej łapie się na myśli, że lepiej i dla nich i dla mnie gdyby nie było ich wcale.

Tez bym chciala miec troje:) sama wychowalam sie majac brata i siostre, wiec tez byla nas trojka. Wiadomo,czasami bylo ciezko, bo jednak to 3x wieksze wydatki, ale za to ile bylo i jest radosci:) Nie wyobrazam sobie, zeby moglo nie byc kogokolwiek z nich.

ja mam jedno ale chcialabym miec trojke -- bardzo kocham dzieci

Ja bym chciała troje albo czworo ;) ale to czwarte to by zalezalo od sytuacji materialnej i wieku. Bo u mnie jest dokladnie tak jak napisala apsik - studia, praca i nagle jest 30 lat a teraz jeszcze problem z zajsciem w pierwsza.. starania juz 8 miesiecy, wiec teraz dopiero widze ze powinnam sie wczesniej zdecydowac.. ale wierze ze trojke bedziemy mieli ;)

Gość życie to nie tylko orka
ja mam jedno i wystarczy, nie mam zamiaru siedzieć w domu jak kura domowa, lub pracować i orać po południami do północy w domu

Gość jesli w ogole
to jedno, nie wiecej

Gość troje ale kto wie
trzecie już się pojawi za kilka miesięcy a przed nami kawał życia więc nikt nie wie co się przytrafi.

Gość chciałam dwójkę
a będzie troje dzieci (bliźniaki), trochę się boję jak dam radę z trojką małych dzieci. ale zobaczy się