Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ostro zbulwersowana

krew mnie zalewa jak pomyśle że ten gwałciciel dostanie tylko

Polecane posty

12 lat w pierdlu :o powinien dostać dożywocie i wielkiego obleśnego geja w celi co mu będzie wywracał co noc kiszke na lewą strone :o skąd sie biorą takie gnidy? Litości bym dla takiego nie miała, gwałt jest według mnie gorszy od morderstwa a tak małe kary są. Przecież to straszne

złapali go dzisiaj na woli, gwałcił przez jakiś czas, okradał, katował. 16 letni dzieciak. Jak można sie w ogóle zastanawiać nad kastracja takich bestii? Jakby to ode mnie zależało musiałby sam sobie jaja odgryźć

skoro tak uważasz to tobie również z całego serca życze bliskiego spotkania z napalonym wielkim gejem.

Gość zaryzykował
i gwałcił wszystko co się rusza i posiada jakąkolwiek dziurę , ponieważ sobie wymyślił, że na tę zimę trafi do celi ogrzewanej i otrzyma ciepłe koryto a na wiosnę i tak będzie ogłoszona amnestia , żyć i nie umierać i gwałcić aż do bólu :)

wątpie zeby sobie coś wymysli bo takie ścierwo nie myśli, tylko działa jak mu własny śmierdzący kutas podpowie i dynda w hierarchni niżej niż bury kundel bo w świecie zwierząt samiec nie weźmie jak samica nie da. skoro macie podobne poglądy to reprezentujecie ten sam stan fiutogłowia

Gość zaryzykował
generalnie to Polskie Prawo fajnie i dużo lepiej traktuje gwałcących niż zgwałcone , zgwałcona musi się bardzo natrudzić i własnym staraniem udowodnić, że została zgwałcona :) a gwałcący ma zakodowane, że musi zgwałcić i w ramach rekompensaty i tak zupkę otrzyma oraz wikt i opierunek , idę na Stare Miasto , może jeszcze dopadnę dzisiaj ofiarę gwałtu :)

obyś dorwał jakiegoś tranwestyte albo kobiete z załozonym rapexem, zębami w pochwie albo paralizatorem w torebce :D I żeby nie miała oporów sama wymierzyć sprawiedliwość obcinajac ci fiuta tepym zardzewiałym nożem. Ja bym nie miała :p

Gość Autorko.
12 lat za gwałt to dużo. Tak mi się wydaje. U mnie na osiedlu ileś lat do tylu chłopak kogoś zabił- dostał 15 lat po 12 wyszedł. I nie wiem czy był na tej wolności pół roku i sytuacja się powtórzyła. Jak dla mnie kara śmierci dla bydlakow.

Gość wielka dzida
...dla ciebie :) ...jestem ostro zbulwersowana