kolettta 0 Napisano Listopad 25, 2009 a więc tak... to co mnie denerwuje, a właściwie dobrze bądźmy szczerzy... to co mnie w k u r w i a w mojej figurze najbardziej to moje tłuste ramiona i uda... to musze koniecznie zakryć przy wyborze sukienki studniówkowej :P z brzuszkiem da się coś zrobić :) ale nawet jak miałam czas że byłam chuda to ramiona i uda mi dokuczały :/ a teraz jestem jednym wielkim chodzącym efektem jojo :D ale spokojnie... tym razem zaczynam racjonalną diete :) bleeeh ---> fajnie że jesteśmy w podobnym wieku. a Ty jaką masz figure? i jaką miałaś sukienke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleeeh 0 Napisano Listopad 25, 2009 dzięki dziewczyny! na pewno spróbuje to zrobic, bo juz nie mam pomysłów:O Ostatnio jadłam pieczoną piers z kurczaka na ostro z miodem i żurawią. Ale bez niczego. W sumie to nie ja robiłam ale ta osoba co mi to dała sama trzyma diete i ma świetna figure. Tez chce. I figure i takie dania umiec. Chociaż nie wydawało mi sie to takie za bardzo niskokaloryczne.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_Nadia 0 Napisano Listopad 25, 2009 bleeh - nie pije czerwonej herbatki, nie lubie jej :P... pije za to pokrzywke;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_Nadia 0 Napisano Listopad 25, 2009 koletttya - my tu wszystkie w podobnym wieku:D... ja jestem swiezo po maturce, ale w waszym wieku, bo poszlam rok wczesniej do szkoly:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Listopad 25, 2009 hejj ;P nie zauwazylyscie chyba mojego wpisu nieladnie :P moge sie dolaczyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleeeh 0 Napisano Listopad 25, 2009 koletta: ja figura... hm.... no taka jak w stopce. Wtedy moze 2/3 kilo mniej. Ponad 80cm w pasie miałam. sukienke do połowy łydki. Wiem, że gorsety juz niemodne ale ona wygladała prawie jak jednoczesciowa no i wyglądałam tak w miarę.... sara: spróbuje tego makaronu;) nadia: a pokrzywka jest tez na odchudzanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleeeh 0 Napisano Listopad 25, 2009 kad, to nie moj topic ale mysle ze im nas wiecej tym lepiej i yellow nie miałaby nic przeciwko temu:) napisz cos o sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolettta 0 Napisano Listopad 25, 2009 ja jestem z południowej wielkopolski :) kiedyś korzystałam z rad dietetyka i ... rzuciłam to w cholere :P co tydzień płaciłam 40 zł, a dieta na każdy kolejny tydzień różniła się może jednym posiłkiem, głównie obiadem. Dieta 1000kalorii polegała na jedzeniu 5 posiłków dziennie, w tym jeden słodki ale do 100kalorii i przed 17. a kolacja do 19. troche ruchu i fajnie było :) potem niestety jak udało mi sie juz troche schudnąć to znowu zaczełam wpierdalać co popadnie i dlatego teraz wyglądam jak wyglądam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Listopad 25, 2009 Ja to do sukienki mam jeszcze czas w przyszłym roku dopiero. Moim największym problemem w figurze jest: oj chyba wszystko jest moim problemem. Mam duże ramiona, jestem rozbudowana :( a do szału doprowadzają mnie boczki znacie jakieś świetne ćwiczenia na ich zwalczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Listopad 25, 2009 dzieki :) tez mi sie tak wydaje razem razniej ;) no to tak ja mam 17 lat odchudzam sie naprawde juz pare ladncyh lat figura spedza mi sen z powiek naprawde;/ waze 55 kg przy 162/163 cm wzrostu schudlam w sierpniu 5 kg ale nei polecam mojej diety bo schudlam dzieki papierosom i kawie glodzilam sie tez nie raz bo jak dla mnei to mi najlepiej wychodzi takie odchudzanie gdyz jestem niecierpliwa :) w najkrytyczniejszym momencie w zimie wazylam 61 kg .. wygladalam zle, raczej bylam szczupla dziewczyna i nei moglam sie przyzwyczaic do tego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Listopad 25, 2009 kad prosimy :) mam nadzieję że yelllow mi wybaczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Listopad 25, 2009 mi przeszkadza brzuch, mam duza opone, ramiona tez ;/ przez to dziwnie sie czuje w bluzkach na szelkach a bez szelek to juz w ogole.. twarz mi puchnie jak tyje tez to niekorzystnie wyglada.. BOCZKI to tez ! oj straszne ;/ nogi - czyli standardowo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleeeh 0 Napisano Listopad 25, 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3cd33cd6d6a3a422.html to dokładnie ja na studnówce. Wyobraźcie sobie teraz mnie z dodatkowym 3kg:O ehhhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Listopad 25, 2009 kad oo moja rówieśniczka :) Przecież 55kg to malutko jesteś szczuplutka ja marzę o takiej wadze :( Ja odchudzam się od 1,5 roku miałam jakieś 75kg gdy zaczynałam doszłam do 58kg przytyłam do 63 i tak utrzymuję i nie chce zejść poniżej :( Również preferuję restrykcyjne diety z szybkim efektem a kawa jest dla mnie wybawieniem przed zmęczeniem, głodem i sennością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_Nadia 0 Napisano Listopad 25, 2009 nio, ja tez uwazam ze im nas wiecej tym lepiej:)... fajnie jakby topik sie utrzymal!! :)... kad - no bardzo rozsadna ta Twoja dieta.... zreszta uwazam ze Twoja waga jest ok.... co do pokrzywy, to poprawia wyglad skory, wloski paznokcie itp.... przyspiesza metabolizm...dziala takze moczopednie wiec to takze na plus podczas diety!!.... ale ogolnie ma sie po niej super wloski - bynajmniej ja:) i jest o wiele smaczniejsza niz czerwona:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Listopad 25, 2009 bleeeh jak Ty dziewczyno przesadzasz... świetnie wyglądasz w tej sukience:) Ja byłam na weselu przesłałabym wam zdjęcie ale się wstydzę:( Może kiedyś się wymienimy prywatnie fotkami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleeeh 0 Napisano Listopad 25, 2009 sara, "sikający piesek" albo hula hop:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Listopad 25, 2009 sara '92 jestes :)? to fajnie ze w tym samym wieku jestesmy :) kawa to dla mnie tez wybawienie:) musze schudnac glupio mi przed moja tesciowa nawet ona szczuplejsza jest ode mnei :) wiem ze nie jestem az taka gruba ale marze o tym zeby wcisnac sie w S i zeby kupowac sobie ciuchy takie jak chce a nie takie jakie ukryja mankamenty mojej figury :) moj cel to 48 kg a wasz ?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_Nadia 0 Napisano Listopad 25, 2009 ja tez lubie kawe, ale niestety na mnie nie dziala pobudzajaco.... :((... po 3 kubkach moge isc spac i wogole :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleeeh 0 Napisano Listopad 25, 2009 a pokrzywa jest w torebkach? Ja też dałam zdjecie tylko na chwile i juz usunełam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Listopad 25, 2009 kad mój cel to 50kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Listopad 25, 2009 gruba_Nadia wiem ze byla nierozsadna ale utrzymala sie, nie zylam tylko o samej kawie i papierosach ale tez jadlam ale bardzo malo ale chociaz to na co mialam ochote :) a co do mojej wagi to wiem ze nie jest duza ale mam boczki i wystajacy brzuch jak w 3 miesiacu, nog nie mam tak bardzo grubych ale brzuch niestety, malo jedrne cialo wiec musze tez cwiczyc :) zreszta podoba mi sie bardzo szczupla sylwetke dlatego do takiej daze :) nie chce przesadzic ale chcialabym tak schudnac ze nawet dodatkowe 3 kg nie popssulo by efektu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Listopad 25, 2009 Czyli o matko 13kg może za 100 lat się doczekam :) A w ogóle to ja mam na imię Ania miło mi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleeeh 0 Napisano Listopad 25, 2009 Kad, toż Ty nam znikniesz dziewczyno!:P No ale wiadomo. Kazdy ma inną budowe i inaczej wyglada w kazdej wadze. Tylko wtedy wg BMI miałabyś niedowagę;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_Nadia 0 Napisano Listopad 25, 2009 bleeeh - swietnie wygladasz!!!! az mi glupio z taka waga co mam przy Was dziewczyny :(... tak pokrzywka jest w torebkach i mozesz ja kupic sobie w aptece, kosztuje 5zl z czyms;)... ale dodatkowo mozesz przeciez pic czerwona herbatke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Listopad 25, 2009 Sara a ile masz wzrostu ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Listopad 25, 2009 Sara dasz rade 13 kg szybciutko schudniesz a nie za 100 lat :D a Ty Nadia nie przejmuj sie:) wszystkie z tego topicu bedziemy laski zobaczycie ! :) razem schudniemy ;) ja jestem Klaudia tez mi milo :) co myslicie jutro zjesc :)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Listopad 25, 2009 bleeh wiem ze mialabym niedowage :(( ale szczerze to chcialabym nawet miec i wygladac wreszcie szczuplutkooo ! :) ale szczerze to mi sie wydaje ze jak bede miala 50 kg to bedzie to duza roznica i mi wystarczy bo znowuz nie chce tez byc niewiadomo jak wychodzona :) wszystko w normie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_Nadia 0 Napisano Listopad 25, 2009 :) dzieki ja jutro rano bulka z serem i pomidorkiem , II duze jablko, na obiadek mam moja zupke ogorkowa, a na kolacje maslanke pitna 250ml... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_Nadia 0 Napisano Listopad 25, 2009 a ja jestem..... Nadia:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach