Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hggjggggt

Moja dziewczyna zachowuje sięjak smarkula a ma 23 lata

Polecane posty

Gość autorze topiku uważam że
Twoja dziewczyna ma świetne poczucie humoru a Ty jesteś sztywny jak kutas w wzwodzie :o

Gość więcej takich dziewczyn
!!!!!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam kobiety z poczuciem humoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dooodzia
niezla jest ona ma poprostu poczucie humoru a ty jestes zwyklym nudziarzem,beznadziejnym przypadkiem oby cie rzucila,bo ja zameczysz,hehe

Gość świetne teksty
Uśmiałam się niesamowicie :D Mój mąż pstryknął zdjęcie mojej gołej d... gdy sikałam za krzakiem. No i później oczywiście pokazywał zdjęcia całej rodzince na imieninach a tego akurat "zapomniał" wykasować. Ale tak za bardzo to się nie przejęłam. No cóż d... jak d... - każdy ma.

Gość autor topiku jest mega
smutnym,depresyjnym,sztywnym ponurakiem:o Aż szkoda tej jego dziewczyny,że musi się męczyc z takim gburem:PWidać,ze laska jest wesoła,ma poczucie humoru(a poczucie humoru bświadczy o inteligencji)A autorowi topiku brak poczucia humory a tym samym intelegencji...myśli,że jak zrobi poważną minę to jest taki ę ą dorosly!!DUPEK!!:PDobrze,ze ta dziewczyna nie jest bardzo powazna,jeszcze bedzie miała na to czas,poważnie to się w trumnie wygląda!!A ona żyje i korzysta z tego życia:)I tak trzymac!!:D

Gość heheheh dobra ta Twoja
kobieta:D:D:DOby więcej takich pozytywnych wariatek:D:D:D A Ty niestety jest zbyt nudny,zbyt poważny,zbyt drętwny i sztywny:PZERO poczucia humoru,ZERO!!!:o

Gość khsdkfhsdkh
To raczej Ty masz problem a nie ona. Dziecinne to NIE jest jej zachowanie, ale twój fałszywy wstyd. Dorośnij troche. O wiele lepszy jest ktoś, kto lubi żartować niż ktoś nudny. Widzę że strasznie obawiasz się opini innych "co ludzie powiedzą, jak ją zobaczą" zamiast mieć to w d... Nabierz trochę dystansu do tego wszystkiego, bo Ci będzie ciężko w życiu.

Gość ozesz w morde
ja mam koleznke co ma 26 lat i robi glupsze rzeczy ikazdy ja uwielbia bo jest bezkompromisowa i ma w dupie opinie innych..dziewczyna potrafi rozladowac swoim humorem kazda sytuacje i jej pomysly nieraz sa kosmieczne! jajcara na calego1 dobrze, ze masz smieszna dziewczyne..a zdjecie przy pisuarze z tym podpisem to wcale nie jest az tak starszne jak piszesz..o zwykly zarcick..ja mam jeszcze glupsze fotki moj chlopak sam sie z nich smieje..a ty to nudziarz jestes nakrapiany! wspolczuje twojej lasce..

Gość poważny
ten numer z kasami zajebisty. Ale bym się śmiał. Chłopie ja bym komuś zapłacił za takie robienie ludzi w chu.. a Ty to masz za darmo i narzekasz. Nagrywałbym wszystko telefonem żeby pokazać wnuczkom jacy ich dziadkowie byli fajni. Masz nieodpowiednie podejście. Powinieneś powiedzieć: dobra, zrób tak ale potem udajemy że się nie znamy, szybko zapłacę i poczekasz na mnie przy wejściu :)

Gość kot13
jeżeli dziewczyna CI nie odpowiada po prostu zakoncz znajomość:-) Nie jesteś sztywniakiem , nie daj sobie tego wkręcić- nie każdy lubi taki wieczny performance.