Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleeeeexxxxxxxxxxxxxx

spędziłem dzisiejsze urodziny samotnie

Polecane posty

Nikt mnie nie odwiedził, nikt nie zadzwonił, nikt nie wysłał pocztówki z życzeniami. Jedyne życzenia jakie mi złożono, to życzenia ekspedientki z cukierni gdy kupowałem dla siebie tort. Wszedłem wcześniej do domu i ustawiłem tort na stole, porozwieszałem wszędzie balony i konfetti. Następnie wyszedłem i wszedłem ponownie. Udałem wielkie zdziwienie, sam sobie wykrzyczałem NIESPODZIANKA!!! Potem jeszcze udawałem, że składają mi życzenia niewidzialne postacie. Prezentu nie kupiłem. :(

Gość sto lat sto lat niech żyje
żyje nam

Gość Ewellinka
jakie to smutne:( ale za to na kafe otrzymasz więcej życzeń niż niejedna osoba w realu:) Wszystkiego czego byś sobie sam życzył...🌼 i buziaki zamiast prezentu 😘

Gość ze śląska
Ja miałem urodziny w niedzielę. Tez nie robiłem imprezy . Nikt nie przyszedł do mnie. Tylko siostra dzwoniła z życzeniami. Żadnych prezentów . Kilka lat temu zdarzyło się że wszyscy zapomnieli o moich urodzinach. Rodzice zapomnieli. Przyszedłem do domu i dałem im butelkę wina. A oni zdziwieni , co to za okazja. No to im powiedziałem że urodziny mam. No i sami przyznali że zapomnieli. Takie życie. Ale to źle. Pozdrawiam

Gość Alex poczęstujesz tym tortem
Wszystkiego najlepszego. Niech Ci się wiedzie.

Gość babajagazwiochy
no to zjem teraz musli z okazji Twoich urodzin! dużo dzieci i ładnej żony życzę!

Gość Hmmmm.....
aleeeeexxxxxxxxxxxxxx Jeszcze sto lat!!! Wszystkiego najlepszego!! Słodkiego miłego życia!!! Moc wrażeń nie tylko na następnych urodzinach do przeżycia! Gratuluję dobrego poczucia humoru!!! 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Gość abc100
No nie wierzę! I to pisze skorpion? Rusz dupę i zrób coś ze sobą

Gość jarek88
Najlepszego Alex :D:*

Gość kaczkaczy
spełnienia marzeń !!!!!!!!!! marne to pocieszenie ale ja też swoje urodziny spędzam samotnie