Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiksssss

zaproszenie - krótko i na temat - które wybrać? mam dwie opcje?

Polecane posty

Gość kiksssss

nasze kolory prowadzące w weselu to bordo z bielą ... i zastanwiam sie nad zaproszeniamy: 1. http://allegro.pl/item800463145_zaproszenia_slubne_srebrne_fakturalne_najtaniej.html ładne, NIE DROGIE! i do tego możliwe zakupienie przywieszek do alkoholu:) w tym samym kolorze.. myslam o złotym,e ten nasz kolor jakos rozjasnic, czy to juz bedzie gruby misz masz? 2. http://allegro.pl/item804551976_zaproszenia_zawiadomienia_slubne_dlecru_probki.html np. kolor szaro - czarny... sama nie wiem - jak myslcie?

Gość krokuszs
zdecydowanie 1. ale czy ten kolor sama ni wiem, a moe ta czerwien? zblizony do bordo?

Gość lokatka
tak zdecydowanie 1 :)

Gość stotaaaa
1. i dotego przywieszki - miooooodzio:)

chyba pierwsze:) ... gozej bo ja sama o tych 2 myslama.. ale teraz nie wiem czy nie pozostae przy pierwszych:D

Gość homedomeny
1 , 1 i jescze raz 1 :) ... i kolor zloty do bordo pasuje pieeeeeknie:) my mielismy takie tylko filoltetowe - wygladaly pieknie!:)

Pierwsze faktycznie ładniejsze :) Te drugie jak na mój gust trochę przekombinowane (za dużo ozdobników). Radzę jednak zwrócić uwagę na 2 rzeczy: po 1. - te pierwsze nie mają kopert (drugie mają), więc to dodatkowy koszt; po 2. - nie widać jak te pierwsze wyglądają w środku, ale jest możliwość zamówienia próbnych. Ja bym zamówiła na próbę złote i bordo - zobaczysz jak wyglądają "na żywo" i który kolor bardziej Wam pasuje :)

Gość super te pierwsze
sama bym takie wybrala ale jestem juz po slubie

Gość kiksssss
jesi chodzi o korety nie jest to AZ taki problem:) powiedzmy ze moge je albo dostac albo jsli nawet cos to kupic.. a i tak wyjdzie taniej niz te drugie.. wlasnie nie ma widoku w srodku zaproszenia:| juz napiasal czy ewentualnie moga mi przeslac chocby jakie zdjeica co w nich w srodku jest:) ... zast sie tez wlasnie nad ew. probkami:) ale nie wiem czy ja sie nimi tak zachwycilam czy jak... :)

Ja bym wybrała te peirwsze ale w kolorze brązowym, albo tym czarno perłowym, inne jakieś takie mdłe mi się wydają, poza bordo ale akurat tego koloru nie lubię więc tutaj moja opinia może być mało przydatna;)

zdecydowanie 2!!!, delikatne i nieoklepane (wszystkie mają wstążeczki)

Gość jusaa
ja wybrałabym 2 ,sama się nad nim zastanawiałam