Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

szczerze pracodawcy patrzycie na wyglad?

Polecane posty

Gość no pewnie że patrzą

Gość
no patrzycie ale czy to ma wplyw ? :O bo nie wiem na co w razie czego zwalic ? np paszczury przyjmujecie ? czy kompletnie odpada?

ja nie jestem pracodwca ale przeprowadzam rozmowy kwalifikacyjne no i niestety musze sie przyznac, ze zwracam uwage na wyglad, moj szef takze (czesto razem przyjmujemy ludzi) no i wymieniamy sie opiniami moj szef juz wiele mowi o czlowieku po zdjeciu na cv (do tego stopnia, ze mimo kwalifikacji nie zaprasza osoby na rozmowe ze wgledu, ze np wyglada nie szczerze) - ja sie staram tego unikac

u mnie brzydkie kobiety zostaja zatrudniane, nie zatrudniamy osob z wygladem cwaniaka, nieszczerej itp ale nie chodzi zeby byly ladne moj szef jest po 60 wiec te rzeczy nie wchodza w gre (przynjamniej w jego przypadku )

Gość
madz dzięki 🌼 bo juz sie powoli załamywałam :O:O ale ja tez nie wygladam na zaufanego czlowieka :O:O

Moj szef zwraca na to uwage. Jak mnie przyjal do pracy to pokazal mi zdjecia kobiet, które tez zgłaszały sie na to stanowisko. Jako jedyna nie miałam cycków na wierzchu i dostałam prace. Ostatnio zatrudnil nowa dziewczynę i tez zwracal uwage na wygląd. Niektóre osoby odpadły w przedbiegach za wredny wyraz geby:P Z opowiadań znajomych wiem że pracodawcy przeglądaja profile np na NK, patrza na zdjęcia a niektórzy nawet na to czy osoba starająca sie o prace ma w miare normalnych znajomych

Gość pracownik Gazety Wyborczej
U nas mile widziane są semickie rysy twarzy, jak masz wielki nos to praca niemal pewna, a jak duży naturalny bius to niekoniecznie...

Gość
skad mam wiedziec czy mam wredny wyraz geby ? :O pewsnie mam chuda osoby sa bardziej poszczegane jako wredne i jeszcze bez tzytzkow :O:( ja pierdziele dobra Wy chyba mówicie o pracy na stanowisku z jakimis kwalifikacjami a ja to raczej no niewiele moge , zostaja takie prace w których chyba raczej liczy sie wyglad? :O:O

Gość
a jak ktos nie ma konta ?

Gość
pracownik Gazety Wyborczej -->zawsze mozna zapuscic bokobrody :O:O

Gość
blokers i ławkers --> 🖐️ przypadkiem nie mydlisz mi oczu ?:classic_cool: na innych tematachpreferujesz pełniejsze kształty, a nie małę tyłki i brak tzytzków :P

Gość
zachecam do wypowiadania sie w tym temacie

niektorzy mnie zalmuja swoimi zdjeciami - np. jedna panna dala zdjecie do cv z kieliszkiem wina w reku

Gość
to jakie sie powinno dawac?

Gość oj przerwa przerwa
a jak szef bedzie gejem? a jak szefem jest kobieta? na stanowiskach typu kasjerka w carrefour nie trzeba bygladać jak Miss World , wybierz się do sklepu i obczaj, zresztą w każdej firmie przeważają paszczury... t

Gość
wiadomo że wiekszosc do faceci, a geje to esteci i też lubia sie otczac ładnym

Gość
:D Ale jaja :classic_cool: ja bym tam od razu takiego przyjeła za poczucie humoru

Gość
blokers nie wiem jak zareagowac na taka niemoralna propozycje ;] ok piszcie jeszcze :)

Gość
wszystko :) szukanie pracy we dwójek było zabawne , w pojedynke juz nie jest :O 😭

Gość nie ma tzytzkow nie ma pracy