Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani c.

jak reagujecie na zaczepki na ulicy?

Polecane posty

Za powaznie to troche bierzecie chyba.. :) Pozatym dziewczyny nie sa lepsze i najlepsza odpowiedzia jest prosty inteligentny zart. Zawsze milkna. Zlotowlosa - ladny tatuaz ;)

Szejku jest roznica pomiedzy podrywem a chamska zaczepka...dlaczego wg Ciebie za powaznie to bierzemy? wg mnie chamskie wulgarne zaczepki sa obrazajace dla mnie

za powaznie to biezemy? wiesz ciezo mi tratowac jako zart chmsie zaczepki 17-19 latkow na ulicy. bo czemu to ma sluzyc? popisowa przed swoimi upmlami jacy to oni sa mocni? nie mim kosztem. wkurza mnie to ale teraz wracajac do domu mam na uszach sluchawki i muzyke ustawiona na tyle glosno, ze nie slysze zaczepek:)

nie no nie wiem w jaki sposob was zaczepiaja i z jakim tonem. Jesli jest to chamskie to wiadomo pasowaloby zareagowac, ale jesli ktos cieplo mowili ze jestes sliczna czy cos w tym stylu to chyba lekki usmiech wystarczy :)

szejku jest roznica miedzy komplementemi za ktore dziekuje i zawsze sie usmiechne a krzykiem za plecami typu " rozladasz nogi?". ja na serio mam poczucie humoru ale bez przesady:)

nie no takiemu typowi na Twoim miejscu bym chyba w pysk dal :p A jakby oddal to mysle ze znalazlby sie pan karzacy damskich bokserow. :)

nie wiem jak was zaczepiają i gdzie ale jak po takim tekście pół ulicy się na ciebie spojrzy z dziwnym wyrazem twarzy to już jest niefajnie...

widzisz Szejku facetowi jest latwiej:) gdybym ja dostala w twarz to chyba bym siadla na ulicy i sie rozplakala. tak wiem brzmi to zalosnie ale ja serio nie radze sobie z takimi sytuacjami. pozatym zazwyczaj gdy gowniarze zaczepiaja, sa w grupach, tak po 3, 4 albo wiecej malych pyskatych osobnikow.

nie wiem szejku jak Ty jako kobieta czulbys sie gdyby wolano za Toba: obciagasz z polykiem -lubisz jak Ci sperma splywa po twarzy.. -zerznalbym Cie w ten sliczny tylek .. rozumiem ,ze usmiechnalbys sie i podziekowal?

bo w kupie sila ^^ No to moze rzeczywiscie czasem jest lepiej przemilczec to. Nie wiem co kieruje takimi dziecmi ale jak juz mowilem cos do obcej kobiety to tylko to ze jest zjawiskowa lub cos w ten desen i nigdy nie zostalem zmieszany z blotem :P Zreszta.. wkoncu sie naucza :)

Gość fdfds
pani c. wiec ubieraj luzne rzeczy i nic nie odsłaniaj . . Nawet jesli 100 osob nic nie powie, to zawsze znajdzie sie taki ktory moze rzucic głupim tekstem. A jak ubierasz sie mniej wyzywająco to prawdopodobienstwo spada

Gość iuiuiuiuiuiuy
Złotowłosa88 to ma wyglądaj takiej k... więc się nie dziwię zaczepkom, biorą jak swoje :D

Laguna - napisalem wczesniej ze na takie zaczepki bym po pysku lał do czerwonosci. Nie wiedzialem po prostu ze az tak chamskie odzywki slyszycie. Szacunek dla was ze potraficie sie powstrzymac 🖐️

tylko widzisz w mojej pracy liczy sie ladny wyglad i dobra prezencja. idac za Twoja rada musialabym nosic ze soba plecak przebierac sie i malowac w pracy a po pracy od razu wskakiwac w rozciagniety dres i czochrac wlosy. ja na codzien nie wygladam bardzo wywywajaco ale chodze w spodnicach i szpilkach bo na takie cos zdogzilam sie przyjmujac posade

Gość dajcie mu z kolanka w jajka
to przestanie was zaczepiać i bedzie sie wił z bólu . To dobra metoda .

lagunna dokladnie takie zaczepki poprostu burza czlowiekowi krew w zylach. a przejsc kolo nich i tak trzeba

Gość dajcie mu z kolanka w jajka
a jak łapie cie za tyłek , to kop miedzy nogi .

I bardzo dobrze ze lubisz wygladac kobieco - a nastoletni napinacze nie sa powodem aby przestac sie tak ubierac.

tak dobry sposob lac po pysku ,kiedy jest ich np 3? boje sie pomyslec co mogloby sie wydarzyc pozniej:O

lagunaa ja kiedys na przystanku odpowiedzialam gowniarzom to cos zaczeli do siebie szeptac a potem wsiedli za mna do autobusu i musialam zadzwonic po sasiada, zeby po mnie wyszedl na przystanek. gowniarze wysiedli za mna ale szybko zawrocili gdy zobaczyli 2 metrowego wysportowanego faceta:) ale strachu mialam co nie mala

znam to:o ja na swoje nieszczescie jestem pyskata i najpierw im nagadam a potem boje sie,ze mogliby przejsc od slow do czynow

niestety Szejku niestety. choc musze przyznac, ze kilka razy spotkalo mnie cos bardzo milego mianowicie faceci slyszac jak zaczepiaja mnie gowniarze zwracali im uwage:) raz nawet dwoch studentow stanelo w mojej obronie:) to bylo bardzo mile niestety zdarza sie rzadziej niz zaczepki

roznie czasem tylko,ze nie dla psa kielbasa,czasem,ze mogliby nie sprostac moim wymaganiom, ze sen mieli piekny ale czas sie obudzic, ze wolalabyn do konca zycia zyc bez seksu niz zrobic to z kims takim....roznie zalezy od mojego humoru

tez zdarzylo mi sie,ze facet stanal w mojej obronie,byl to jak sie okazalo policjant w cywilu