Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

why me

Czy facet może być aż tak nieśmiały?

Polecane posty

Pisze smsy w stylu: " Co robisz?", "Jak się czujesz". "Ja byłem tu i tu". Raz zaproponował łyżwy (oczywiście zawsze ja płacę za siebie),a podczas jazdy opowiadał o smiesznych sytuacjach ze studiów. Zero flirtu.zero błysku w oku. Nie potrafi podjąc inicjatywy. Wczoraj tylko napisał,że musiny pogadać "o nas". Dziwny jest...

Gość abc100
popędź go w cholerę. Nawet jeśli ci się uda go jakoś zarwać, to potem będziesz się nudziła z takim smutasem. Jak nie zaiskrzyło, to niech spada.

No właśnie,jest tak cholernie nieśmiały. Moze nie miał nigdy dziewczyny, Ja jestem energiczna,pewna siebie. Niby fajny,ale nie potrafi zawrócić w głowie.

Alez właśnie odpowiada mi sposobem patrzenia na życie,odpowiedzialnością. To jest dla mnie priorytet. Nie stwarzam problemu,ale się miotam,bo nie wiem,jak dodac mu odwagi.

Gość abc100
A po co dodawać mu odwagi? Brak błysku w oku mówi o wszystkim. Może jest odpowiedzialny, ale brak mu tego czegoś. To jest przecież istotne. Spotykając się z nim , przyzwyczaisz się do niego i pomylisz przyzwyczajenie z np. miłością. A potem tylko nuda.

"bardziej wiarygodnie bedzie brzmialo jak bede mowil dla kobiet ze jestem inny nie taki jak wszyscy :P" ---> jego słowa

Gość jest gejem
i będzie opowiadał Ci o swoich przygodach :classic_cool:

Padłam :D :D To było jego hasło na to,że powiedziałam,że pierwszy raz przyszło mi obcować z takim dziwnym facetem.

Gość abc100
popędź w cholerę! Będzie jeszcze Cię męczył swoją durną filozofią.

Gość abc100
A i jeszcze ktoś tu stwierdził , że twój wybranek jest gejem. Może jeszcze nim nie jest, ale jak tak będzie kwasił, to być może i dojdzie do takiego przekonania. Niech spada.

Gość abc100
Na próbę, byś nie żałowała , zrób sobie z niego potencjalną przyjaciółkę, a tymczasem rusz na łowy, by spotkać tego z błyskiem w oku.

Potencjalną przyjaciółkę? No właśnie. Zamierzam sobie się rozgladać,ale nie chcę,zeby on o tym wiedział. Zresztą w sumie,jakby się dowiedział,mmoże by coś do niego trafiło,alebo wręcz odwrotnie. Matko! Wcale się nie dziwię,ze jest sam. Oczywiście ja również nikogo nie mam,ale naokoło jest mnóstwo facetów uganiających się (co nie znaczy,że nadajacych :))

"moge Ci nie powiedzieć co mi leży na duszy bo mam problemy z komunikacją na te tematy" -> kolejne jego zdanie

Gość abc100
Zresztą już dawno śpiewano piosenkę: "Gdzie ci mężczyźni". Młodzi są zniewieściali, a jak dochodzą do trzydziestki, to większość możliwych jest już wyłapana. Tak więc pozostają albo nienormalni, albo z odzysku.

No.... I tak siedzę z nim piszę na tym gg i mnie szlag trafia. Zero podejścia.

Gość abc100
Te jego teksty rzeczywiście są zabawne. To facet tylko na depresję, żeby pieprząc głupoty, trochę rozbawił. Do niczego innego się nie nadaje. A wyobrażasz go sobie w intymnej sytuacji? Zresztą nie wiem, jakby go do niej doprowadzic

Byłam kilka miesięcy z takim facetem...dostawałam kilkanaście smsów dziennie o tym co robi,gdzie jest,co się z nim dzieje :].Mówił głównie o sobie.Pretendował do bycia oryginalnym,a w tej autokreacji nie było ani trochę jego osoby.Często powtarzał,że nie jest taki jak inni faceci :cool:.Nie wiem czy był nieśmiały,ale z pewnością był straszliwym emo-egocentrykiem.

Gość abc100
Dziewczyny, jak sądzicie, czy też by miał problemy z komunikacją na te tematy..... intymne oczywiście

No właśnie., Tak samo pomyślałam o tym seksie. Ja jestem bardzo wyzwolona w tej materii,a ON?? Kurczę. "jesli chodzi o zakochanie to nie nie zakochalem sie" "chcialem tylko...." "myslalem ze moze moglibysmy sprobowac" "ale chyba jak zwykle moja imaginacja mnie za daleko wywiodla" TO WYŻEJ,TO KOLEJNE JEGO TEKSTY

Gość ghjfkk
jak widac ostro obrabiasz mu dupsko ale nie "odpowiada mi charakterem, odpowiedzialnoscia " juz tlumacze- nie bije, nie zdradza, zaradny wiec zarobi w przyszlosci kupe kasy ktora bedzie na mnie moigl wydawac jak ja bede siedziec w domu z dzieckiem (bo przeciez sama na siebie nie zarobisz, nie? takich oszczednosci nie odlozysz bys mogla spokojnie pojsc na urlop by dziecko odchowac ) jasne, wyjdz za niego a potem znowu na kafe bedzie topik "ratunku, maz mnie nie ppciaga, denerwuje mnie co robic? a byl idealny..." :O

Gość abc100
ale Ci się trafił facet! Z jednej strony rzeczywiście milutki. No fajne ma teksty. Może na początku go źle oceniłam; wszak przy nim nie można się nudzić; pod warunkiem, że będzie cały czas tak kwasił. Sprawy łóżkowe z takim też mogą być zabawne. Dobierałby słowa, że ........

Gość abc100
ghjkk, jesteś facetem?

ghjfkk-> mam gdzieś Twój komentarz,ponieważ jestem samowystarczalna. Mam wszystko,co trzeba i nie lecę na kasę. Teksty ma niesmaowite. Teraz napisał,że przeprasza za to,co wcześniej napisał. No,nie jakaś masakra. Abc- ja nawet nie wiem,jak on moglby calowac. Wg mnie-nie potrafi :)