Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

why me

Czy facet może być aż tak nieśmiały?

Polecane posty

Gość abc100
to musisz spróbować. Koniecznie! Potraktuj go w tej materii jako eksperyment. Może chłopaczyna się czegoś nauczy. A może Cię zaskoczy?

Gość ghjfkk
nie, abc100, nie jestem facetm, jestem kobieta a co to ma do rzeczy?

Gość abc100
ghjkk, masz poglądy faceta. Tak jakbyś nie rozumiała kobiet

Abc-spróbować? On pisze,że nie ma odwagi,ze nie umie rozmawiać na te tematy...

Gość abc100
A wracając do tematu, chłopaczyna nie jest jednak taki zły. Jego nieporadność może okazać się atutem. Wszak przeciwieństwa się przyciągają.

Gość ghjfkk
nie mam pogladow faceta tylko jestem empatycznym czlowiekiem autorka to hipokrytka, spotyka sie z kolesiem i pewnie prawi mu slodkie slowka a tu obrabia mu dupsko! zwykle chamstwo! moze on to przeczyta i ja kopnie w doope

ghjfkk -> jesteś nienormalna. Spotykam się z nim raczej sporadycznie. Nie prawię mu słodkich słówek! Skąd Ty bierzesz swoje przypuszczenia? Z kosmosu. Ja jestem z nim,rozmawiamy o przyziemnych sprawach. Eh,nawet bez nutki szaleńśtwa.

A i nie obrabiam mu dupy. Próbuję przeczytać postronne opinie. Uważam,ze jest wartościowy,tylko chciałabym wydobyć z niego "prawdziwego samca".

Gość abc100
Może warto zaryzykować. Sama o sobie piszesz, że jesteś energiczna i tp. Przeciwieństwa się przyciągają. Może przy Tobie nabierze on pewności siebie. W wielką przemianę facetów nie wierzę; tylko naiwniacy tak sądzą. Jeśli wydaje Ci się wartościowy, spróbuj, jeśli nieatrakcyjny, odejdź i nie rań go.

".... wydobyć z niego "prawdziwego samca"." ty chyba kpisz to już prędzej w totka wygrasz. koleś ewidentnie nie wie jak się za ciebie zabrać i tyle. Podejrzewam że jak byś go gdzieś zaciągnęła i rozebrała się przed nim to on by się już spuścił w spodnie i byś miała po seksie :D

Gość abc100
ghjkk, masz poglądy faceta. Tak jakbyś nie rozumiała kobiet

Gość ghjfkk
jassne, to wszystko co wypisywalas to byly komplementy? :O widac ze ci nie odpowiada, bo ciagle narzekasz, jak wiekszosc kobiet spotykasz faceta próbujesz dopasowac go do idealu, chciac go zmieniac "wydowbyc prawdziwego samca" jak ci nie pasuje to go zostaw i daj mu szanse spotkac kobiete ktora go polubi takim jaki jest :O

Gość abc100
dzięki za miłe pogaduchy; obowiązki wzywają. Może sobie jeszcze pogadamy kiedyś?

Właśnie! A jeśli chodzi o seks,to jestem bardzo wyzwolona,a on (no,zeby nie było,jak pisze koleś :P ). Myślicie,ze mógł nigdy nie mieć kobiety?

Gość do why me
ty pewnie miałas juz kilku skoro jestes wyzwolona

Gość abc100
chyba rzeczywiście towarzystwo nie ma poczucia humoru. A kiedy, może jutro ; na tym topiku? wieczorem

Gość ghjfkk
przyjde na pewno :classic_cool:

Miałam tylko jednego-8 lat i naprawdę wiele rzeczy próbowaliśmy... Ok,ABC,w takim razie do jutra :) Na tym topiku wieczorkiem. Miłego wieczorku :) Koleś-> rozbrajasz.

skąd wiesz, może on się tak krępuje bo ma bardzo perwersyjne podejście do spraw damsko męskich i zdaje sobie sprawę że nie każda kobieta będzie tolerowała defekowanie na tzytzki, sikanie do ust, a jeśli chodzi o sex to tylko analny. nie przekreślaj chłopaka na starcie

Nie no wybacz,ale sądzę,że on tylko wie co i gdzie z Discovery Chanel.