Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

why me

Czy facet może być aż tak nieśmiały?

Polecane posty

Długo tak jeszcze możesz? Nie pasuje Ci facet, daj sobie spokój. Po co wywlekasz na forum prywatne rozmowy i poniżasz gościa? Może wyczuł z kim ma do czynienia i trudno mu się otworzyć.

Na lodowisko poszliśmy jako znajomi z innymi osobami. Nie poniżam go! Czy zauważyłaś,żebym napisała coś obraźliwego na jego temat? Mówił mi,że chciałby spróbowac,bo uważa mnie za inteligentną i interesującą dziewczynę,a za chwilę za to przeprasza. Ok,koniec na dziś. Zobaczymy,jak to się rozwinie.

" Może wyczuł z kim ma do czynienia" z kim ? przecież to normalna dziewczyna ,a nie jakaś narkomanka. "zapytaj czy lubi podduszać partnerki w trakcie, jesli tak to sobie go daruj" następny znawca ,a może dziewczynę to akurat kręci ? prawiczki się schodzą i rzucają sucharami. masz na pocieszenie http://www.getonmyhorse.com

Poniżasz cytując jego wypowiedzi, drwisz z niego.. Teksty ma niesmaowite. Teraz napisał,że przeprasza za to,co wcześniej napisał. No,nie jakaś masakra. Abc- ja nawet nie wiem,jak on moglby calowac. Wg mnie-nie potrafi Poniżej poziomu generalnie...

taki jeden koles " Może wyczuł z kim ma do czynienia" z kim ? przecież to normalna dziewczyna ,a nie jakaś narkomanka. Dla Ciebie może normalna, dla mnie nie. Takie rozmowy prowadzi się facetem, z nim wyjaśnia wątpliwości, a nie na forum, gdzie leszcze robią sobie żarty.

Taki jeden koleś -> jeden normalny,który przynajmniej co nieco wie o życiu. Po to jest forum,ludzie,żeby pisać. Nie uważam,żeby mój temat był kontrowersyjny. Dzwii mnie człowiek. Nigdy takiego nie spotkałam i zastanawiam się,co nim kieruje o co mu chodzi. Nie cytując wypowiedzi nie byłoby dokładnego obrazu struacji. A odnośnie lodowiska? Nie tylko gównarzeria na nie uczęsszcza.

taki jeden koles ".... wydobyć z niego "prawdziwego samca"." ty chyba kpisz to już prędzej w totka wygrasz. koleś ewidentnie nie wie jak się za ciebie zabrać i tyle. Podejrzewam że jak byś go gdzieś zaciągnęła i rozebrała się przed nim to on by się już spuścił w spodnie i byś miała po seksie Inteligentna i normalna kobieta pozwoliłaby na takie niewybredne żarty pod adresem chłopaka, o którym nie mamy pojęcia? Gratuluję. Oby jak najmniej takich "normalnych" inaczej. 🖐️

No widzisz, dobrze dogadujesz się z kolesiem, to weź się za niego, on pewnie będzie wiedział, co zrobić jak się rozbierzesz. Albo nie, dawaj dalej, wklej jeszcze kilka wiadomości od niego... niech jeszcze kilku leszczy ma zabawę.

Musztarda,czy Ty czytasz ze zrozumieniem? Załóż topik o swoich kompleksach,a nie rzucasz tutaj złośliwościami,które do niczego nie prowadzą.

..ale się uśmiałem :D pisz więcej zazdrosna istoto tylko wiedz ,że takim gderaniem to facetów sobie nie zaskarbisz co najwyżej jakiś leszczy :)

Ha! :D Napiięcie przedmiesiączkowe czy już menopauza Ci dolega?

why me Musztarda,czy Ty czytasz ze zrozumieniem? Załóż topik o swoich kompleksach,a nie rzucasz tutaj złośliwościami,które do niczego nie prowadzą. Jak to do niczego? Doprowadziły chociażby do tego, że w końcu przestałaś jęczęć i użalać się na faceta. taki jeden koles ..ale się uśmiałem pisz więcej zazdrosna istoto tylko wiedz ,że takim gderaniem to facetów sobie nie zaskarbisz co najwyżej jakiś leszczy Musiałabym się na rozumy z kozą zamienić, żeby zaskarbiać sobie przychylność facetów na forum. Btw. tu głównie leszcze....

Gość abc100
why me, dziś wieczorem? Czytam właśnie dalsze pogaduchy wczorajsze, czyli sytuacja się rozwinęła. Nawet jakiś prawiczek przybył. Tylko towarzystwo nieco nerwowe się zrobiło.

Gość abc100
ta musztarda jest chyba podszywającym się facetem.

przyczepięsiętylko do pierwszej strony :classic_cool: " Brak błysku w oku mówi o wszystkim." "przyzwyczaisz się do niego i pomylisz przyzwyczajenie z np. miłością. A potem tylko nuda." tylko czy takie obustronne zauroczenie od razu zdarza się zawsze? bo ten "błysk w oku" to na pewno zauroczenie :P pomijając już jakieś naukowe wnioski rozróżniające zauroczenie i miłość to chyba można stwierdzić z własnej praktyki, że nawet jak się kiedyś kimś zauroczyliśmy to wcale miłości z tego nie było :classic_cool:

Gość brzydki niski
gdzie byłeś jak cię nie było?

Gość bnb popelnil techniczny
blad podczas masturbacji i trafil do szpitala

Gość abc100
Hej, Brzydki, niski beznadziejny błysk w oku jednak się zdarza i może jednak warto na niego czekać. Owszem, nie musi potem rozwijać się w miłość , ale może. Wszysko zależy od nas samych. .Żyjmy jednak tak, byśmy potem nie żałowali swoich decyzji

abc100 ta musztarda jest chyba podszywającym się facetem. Oczywiście, że tak. A Ty masz jakieś problemy z orientacją seksualną, że każdemu przypisujesz męską płeć?

"Wszysko zależy od nas samych." zauroczenie obustronne mojej osoby w rozrywkowej dziewczynie lubiącej imprezki i znajomych w żadnym razie nie skończyło by się miłością :P nie nagniesz siężeby spełniać przez 50 lat czyjeś oczekiwania :P

Gość abc100
Brzydki Niski Beznadziejny Ty jesteś naprawdę beznadziejny skoro jesteś w stanie zauroczyć się rozrywkową dziewczyną. Zresztą to nie zauroczenie tylko ewentualnie pożądanie.

Gość abc100
A jednak musztardo dobrze Cię wyczułam, bo takie pierdoły to może t.ylko facet