Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

why me

Czy facet może być aż tak nieśmiały?

Polecane posty

Gość abc100
W takim razie chyba sam sobie zaprzeczasz. A skoro mam wrażenie, że mam jednak do czynienia z facetem, to napisz z punktu widzenia faceta , jakie kobiety zwracają Waszą uwagę>

Gość do BNB
A tobie sie w ogole jakies laski podobaja??? Jakie?

Gość karolina868
Nie zwracajcie uwagi na tego psychola bnb.

Gość BNB nie jest psychol
Sama jestes psychol. BNB jest tylko troche specyficzny. Ale czasami bardzo fajnie pisze. Ja lubie go czytac. Nie wszystko i nie zawsze - oczywiscie. Nie przejmuj sie BNB.

Gość dadaads ads
Zostaw goscia w spokoju. Może właśnie jest normalny, może nie traktuje ciebie jak obiekt koopulacyjny (tak jak ty jego, Pani wyzwolona heh). Żal mi ciebie kobieto, tego goscia tak samo. Mam nadzieje, ze mu powiesz ja obrabiasz mu tylek na tym forum.

Gość ignorujmy ich
BNB jest bezwzglednie debilem. Nie chodzi mi o jego poglady tylko bezwzgledny brak inteligencji, meskosci itd. To jakis nieudacznik zyciowy, bez rozumu, bez jakiegokolwiek kregoslupa moralnego. Po prostu dno, nie człowiek.

Gość abc100
brzydki niski itd. już zamotałeś. Ale naprawdę jest w stanie zauroczyć Cię niewiasta towarzyska? A potem nic? To do dupy z takim zauroczeniem.

Gość abc100
Naprawdę jesteś takim porąbańcem? Chyba tylko udajesz, by zaraz obstąpiły Cię na forum laski. Nie lubię tego.

Gość onanista nie z tej ziemi
chciałem wszystkim ogłosić że ide zwalić kapucyna a jeśli ktoś napisze że mi pozwala to szybciej mi stanie

Gość siabadaba
Uwielbiam ludzi, którzy nie mają pojęcia o prowadzeniu rzeczowej dyskusji, uważając, że każdy ma psi obowiązek im przytrakiwać. W przeciwnym razie jest się porąbancem, debilem .... (wpisz dowolnie):O No sorry, ale wszelki krzyk i obelgi to dowód na to, że komuś brakuje nie tylko kultury, ale i argumentów:O I wspominanie w tym momencie o kręgosłupie moralnym wydaje mi się zgoła niesmaczne :O

"hyba tylko udajesz, by zaraz obstąpiły Cię na forum laski. " laski wprost lecą na nieatrakcyjnych i nieciekawych kolesi 🖐️ lepiej nie róbmy offtopu chociaż nie wiem czy da się coś na problem autorki jeszcze dopisać bo jeżeli spędzała z nim sporo czasu i nic jej nie ruszyło to pewnie już nie ruszy w końcu ludzi zbliża wspólne spędzanie czasu oraz wspólna aktywność