Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama za miesiąc

Znacie jakis sklep internetowy z orginalnymi,nietuzinowymi artykułami dziecięcym

Polecane posty

Gość mama za miesiąc

Dziewczyny, czy zancie jakis fajny sklep internetowy z markowymi,orginalnymi artyułami dziecięcymi? Te,które udaje mi się znaleźć przez wyszukiwarkę to masówka, a ja szukam czegoś innego.Jestem w 8mc. i na etapie kompletwania wyprawki,chciałabym dostać jakąś ładną pościel to wózka, a na allegro oraz w selpach int. wszysko na jedno kopyto,albo w misie,pieski,kiotki...

czemu wszystko na jedno kopyto :P są różni sprzedawcy i różne pościele sprzedaja, ja tam z allegro zamawiałam, może wpisz w google sklep z art dziecięcymi i wyszuka ci jakieś stronki :) pozdr

Gość mama za miesiąc
Dzięki za odpowiedź,ale szperałam już po internecie i nic ciekawego nie znalazłam,dlatego też założyłam ten tema:)pozdrawiam

Gość A kto dziś kupuje pościele do
wózków? PRL is over! :D

Gość mama za miesiąc
Widocznie są ludzie którzy kupują...

Gość mama za miesiąc
Poza tym nie chodzi mi tylo o posciel,ale i inne rzeczy,posciel podałam tylko jako przykład

Gość ORYGINALNYMI

Gość A czy cena gra rolę
?

Gość Czy też ceny w ogóle
? Jeśli nie to lullaby.pl (sklep on-line na razie w budowie ale mają prawdziwy butik w Wawie).

Gość francuz12345
Polecam www.niebieski-balonik.pl, bardzo fajne rzeczy, dobre gatunkowo no i prześliczne. Sklep niedawno otworzony,ale godny polecenia. Pozdrawiam

Gość Naranja.
Ja też szukałam fajnej pościeli tyle że nie do wózka a do łóżeczka (do wózka nigdy nie była mi potrzebna) i znalazłam. O dziwo polską. Mini-Mini. http://www.mini-mini.com.pl/ Wybrałam tę szaro-białą, model Girl. http://www.mini-mini.com.pl/images/kolekcja_2010/girl.jpg :) Do wózka najlepiej kupić fajny kocyk, albo śpiworek. U nas najlepiej sprawdziła się w gondoli owcza skóra z Ikei, tetra przy buzi lub pod główką i kocyk. Niektórzy używają też rożków, ale ja nawet go nie kupowałam, bo nie wydawał mi się potrzebny.

Gość Naranja.
Dzięki bardzo. Dałam lekko ponad 100 zł za zestaw bez prześcieradła. Wiem - trochę dużo... Mają w kolekcji jeszcze jeden fajny: http://www.mini-mini.com.pl/images/kolekcja_2010/aple.jpg tyle, że mi ten ostatni nie pasował do łóżeczka i ogólnie wystroju pokoju. Dla dziewczynek byłby jak najbardziej w porządku. ;)

Gość Naranja.
Znaczy, nie pasował nam do łóżeczka, a nie w ogóle. :) (Sprostowanie.)