Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdaaa

Czy Wasi faceci tez tak często robią????????????????????????????

Polecane posty

Gość Prawdaaa

Mam tego dość :( Z moim facetem nie da się wogóle rozmawiać przez telefon :( Jak mu cos nie pasuje odrazu odkłada słuchawke :(( Wrrrrrrrrrrrr!!!!!!

Gość Prawdaaa
??

Gość Anq25
Obie jestescie pojebane...Ty że to znosisz ze on tak ci okazuje brak szacunku...a Ty ze zachowujesz sie jak idiotka i rzucasz słuchawka...jak sie nie dogadujecie to sobie dajcie spokoj ze soba i juz...

Gość fsdafsafdsadsad
Dziś to już rozłączanie się przez tel to już wielki brak szacunku względem kobiet jest :) A facet, który tak robi to już chyba cham i prostak ! :) Więc drogie kobietki dajcie sobie spokój z facetami, którzy was nie szanują ! :) Buahaha

Gość sierpniowa panna
a w życiu.... jak mi albo jemu cos nie pasuje i pojawia sie spiecie to konczymy rozmowe jak ludzie... ja mowie..wiesz co ta dzisiejsza rozmowa chyba naprawde jest bez sensu, tylko sie poklocimy... a on mawia... sory ale musze konczyc:P albo widze ze ta rozmowa zmierza w zlym kierunku.... ale musze powiedziec, ze czasem nam sie udaje ostatecznie dojsc do porozumienia. Nigdy nie zdarzylo sie, ze rzucilabym sluchawka...chociaz czasem mam taka ochote:P

Gość gdy moj
mi rzuci sluchawka co robie? na pewno nie oddzwaniam, nie odzywam sie po prostu. co to daje? dzwoni i przeprasza, bo zachowal sie z brakiem szacunku do mnie