Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdkagda89

Wydzielina z jednego sutka-pomóżcie

Polecane posty

Witam Serdecznie Od kilku dni zauważyłam że z lewej piersi co jakiś czas wydobywa mi się malutka ilosc płynu taka malutka plamka powstaje na bluzce . Nie dzieje sie to regularnie porpostu czsami czuje na bluzce wilgotną kropke na wysokosci sutka. Czy to mozę być już pokarm dla maleństwa ? Jestem obecnie w 22 tygodni uciązy. I chce tylko dodac że tak dzieje sie tylko z jedna piersią:( Czy powinnam się tym przejmować?

Gość upupppp
up

piersi sie przygotowuja na produkcje mleka,to siara,wszystko w porzadku

Gość ja miałam tak samo
nie przejmuj się, ja miałam dokładnie to samo :) i z jednej piersi o wiele więcej, a z drugiej malutko, albo wcale też tak jakoś od 20 tc, a od 8 miesiąca to jak dziecko kopało albo jak o nim myslałam, to już normalnie całymi kroplami wyciekało i tez zały czas z jednej piersi mniej, a z drugiej więcej ale potem karmiłam normalnie obydwoma, bez problemów :)

hmm ja jeszcze zauważylam coś takiego że gdy włąśnie wydostaje się ta kropelka to strasznie mi się chce pić mam takie pragnienie jak nigdy, i to samo jest podczas kapieli gdy masuje piersi szorstką gąbeczką to też od razu m isie pić chce:)