Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julliette eee

kto z Was stracił przytomność i jak to się stało?

Polecane posty

Jak miałam ok. 6 lat, to moje dwie kuzynki (jedna w moim wieku i druga 2lata starsza) miały wypadek na rowerze. I były całe w krwi. Ja nie chciałam na o patrzeć i spusciłam glowe w dol i jakos tam "bawilam się" wlosami xd i potem obudzilam sie na rekach u babci i cioci. Hehe zadzwonily po moja mame xd ;p

a ja po obudzeniu usłyszałam chociaż ja jedna lezalam na pooperacyjnej po kiku godzinach no i byla tam tylko pielegniarka " mozecie panstwo przyjechącjuz po te zwłoki leza w worku" bylam taka przestraszona ze masakra....:)

Gość julliette eee
dziękuję wszystkim za tak liczne odpowiedzi! ja właśnie dziś straciłam przytomność,jednak nie trwało to moment, ale dłuższy czas, przestawałam słyszeć i widzieć, mama do mnie mówiła, jednak coraz ciężej mogłam się z Nią porozumieć, powtarzałam, że bardzo się boję, nic nie widziałam, powoli ogarniał mnie bezwład i dopiero wtedy zemdlałam. karetka zabrała mnie do szpitala. jestem chora, osłabiona i to pewnie dlatego, ale i tak zaniepokoiło mnie to, że to nie był przysłowiowy moment.

Jeszcze cos mi się przypomnialo.Zemdlałam podczas oglądania programu o odsysaniu tłuszczu z brzucha.Nawet moją rodzinę zdumiałam tym wyczynem,bo spadłam-dosłownie-z krzesła:-)

Gość bity kablem od prodiża
Pierwszy raz dostałem w łeb końcówką kabla od prodiża :O Myślałem, że już odejdę z tego świata... Kolejne utraty przytomności były powszechne, i już się do nich przyzwyczaiłem, ale pierwszy raz najbardziej boli 😭

ja zemdlałam jak w gimnazjum kazali nam biegać w 30-stopniowym słońcu na 100 m. i jeszcze jak wzięłam silną tabletkę przeciwbólową. no nie wspominam przyjemnie.

Gość hngjnhj
Ja zemdlalam jak lekarz mi wypalal cieklym azotem kurzajke na palcu. Obudzilam sie na podlodze, nade mna stal lekarz i machal rekoma:P Przez chwile nie slyszalama co on mowi, troszke czasu to trwalo zanim doszlam do siebie