Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazka kompletnaaa

Kazdemu facetowi opada na moj widok! jestem zalamana

Polecane posty

Gość kefirrr
zapodaj im maxigre, to beda dzialali jak zloto ;)

Gość wujo
a mi staje juz przy pocalunku z jezyczkiem czassem siara ale w wiekszosci sytuacji kobieta widzi i zaczyna sie ni dobrze opiekowac :))))

Gość brombrałem:)
E tam...Problemy z erekcja to nie nowosc a guma tez niektorym nie pasuje.Taki psikus psycho-biologiczny.Trzeba cierpliwosci a nie wkrecac sobie jazd.Nieraz stanowcza i ofensywna laska nie dziala na faceta.Setki przyczyn zajsc musi zeby orgazm byl u lasek wiec i u facetow bywa podobnie.Statystycznie

Nieraz stanowcza i ofensywna laska nie dziala na faceta" bardziej nie działa na nas laska bierna i bez inicjatywy :)

bo mężczyźni lubią kłody które nic nie robią i wtedy mogą sobie dłużej pociupciać a tak im za szybko wystrzeli i na samą myśl o tym iż okażą się looserem im opada

bo mężczyźni lubią kłody które nic nie robią i wtedy mogą sobie dłużej pociupciać" widać że nigdy nie byłas w łóżku z facetem :P

"kazdemu opdal czlonek 3-4 razy pod rzad jak probwoali sie ze mna kochac!!!! " łał :D nie pomogę, nigdy tak nie miałam :D

Gość regres frajerze ty
tu znowu robisz z siebie znawce tematu kurwa 😡

oj regres regres a czy ja opowiadałam o swoim życiu seksualnym czy odpowiedziałam ogólnie na pytanie? to chyba jest różnica. Po prostu autorka musi sobie znaleźć normalnego i tyle w temacie

Gość regres frajerze ty
nie masz co robic tylko siedzisz na babskim forum i sie wymadrzasz? :o musisz miec mega kompleksy skoro musisz sie tutaj dowartosciowac i udowadniac sobie i innym, ze wiesz kurwa wszystko :D

oj regres regres a czy ja opowiadałam o swoim życiu seksualnym czy odpowiedziałam ogólnie na pytanie? " odpowiedzi czerpiesz więc z opowiesci łózkowych swoich psiapsiół? ;)

Po prostu autorka musi sobie znaleźć normalnego i tyle w temacie" albo przestac byc kłodą :P

Gość regres frajerze ty
regres ty naprawde jestes kretynem

wiesz cmokniecie w penisa i poruszanie w góre i dół penisa nie jest szczytem inwencji w seksie Dla niektórych kobiet (pewnie i dla autorki) to juz jest pełna aktywnosc w łózku ... więc jesli mamy dyskutować o aktywnosci w łózku to najpierw ustalmy czym owa aktywnosc jest dla autorki?

może sie zakochał i przeżywa :) zgadzam sie że faceta trzeba popieścic a nie sie seblec i czekac az stanie mu sam :D

na pewno nie tylko to miała na myśli, ale i tak to jest rozbieżne z Twoim podejściem do tego tematu, ponieważ dla Ciebie aktywność seksualna to zapewne ujeżdżanie z pejczem w ręku

zgadzam sie że faceta trzeba popieścic" dokładnie założe sie że autorka orala albo nie lubi albo robi na odpierdol sie a pózniej sie dziwi czemu facetowi opada

ponieważ dla Ciebie aktywność seksualna to zapewne ujeżdżanie z pejczem w ręku " wcale nie dla mnie to :aktywnosc,brak pruderii,otwartość i śmiałość w pieszczotach i pozycjach

"założe sie że autorka orala albo nie lubi albo robi na odpie**ol sie a pózniej sie dziwi czemu facetowi opada " a od kiedy facetowi konieczny jest oral żeby mu w ogóle stanął. Normalny mężczyzna potrafi też bez orala

a zanim się jakąś pozycje obierze i siądzie na rumaka, to trzeba go zachęcić i osiodłać...tak jak ja potrzebuje pieszczot żeby było ok- bez tego nie ma orgazmu, tak i on potrzebuje - bez tego nie ma sztelungu, proste jak drut

a od kiedy facetowi konieczny jest oral żeby mu w ogóle stanął. Normalny mężczyzna potrafi też bez orala" piszemy o "stawaniu" czy "stawianiu"po opadaniu ? :P

nie musi to byc od razu oral, wystarczy jakiś masaż, wycałowac plecy brzuch i juz fik, trzeba troche finezji..., kreatywności, a przede wszystkim oddania - niektórzy faceci tego potrzebują, no bo niestety niektórzy nie sa profesjonalnymi jebakami (przepraszam za wyrazenie)

a opaść może jak za malo robisz a za dużo mówisz, dyrygujesz teraz tak teraz siak, zamiast sie poddać urokowi chwili druga sprawa to higiena- każdemu opadnie jak poczuje niemiły zapaszek ;]

lewiatanowa skoro nie wiesz to cie uświadomię :) facet jesli nie jest na bani albo nie jest w takiej intymnej chwili chory to nie ma nic lepszego by postawic go do "pionu" jak oral Głębokie gardło i dobrze nawilżone wargi postawią każdego zdrowego męzczyznę ... więc statystycznie jeżeli kazdemu z czterech mezczyzn autorki opadał to niestety ale najzwyklej na swiecie ta kobieta na facetów nie działa , ewentualnie tak jak pisałem nie umie robić loda

nie musi to byc od razu oral, wystarczy jakiś masaż, wycałowac plecy brzuch i juz fik, trzeba troche finezji.." tez masz rację Ale mnóstwo facetów woli bezpośrednie działanie na członku zamiast godzinne lizanie sutków czy tez głaskanie po plecach ... czasami wystarczy ostra gadka ze strony kobiety by facetowi stanął ;)