Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Nie macie czasami takiego wrazenia ze..

Polecane posty

nigdzie nie nalezycie, nie macie swojego miejsca? macie pelno znajomych, dogadujecie sie z rodzina ale czegos wam brakuje i nie wiecie za bardzo co to jest?

Gość Annabel Morriss
Mam, ale wierze, że kiedyś je znajde i będę szcześliwa.

hm.. nie chodzi mi tutaj o ludzi, raczej o cos innego. brakuje mi tej 'esencji'- nie wiem jak to nazwac. bylam ciekawa czy duzo ludzi to ma, ale widze ze nie. cream- co cie tak bawi?

'ty mnie bawisz' powiedzial zakompleksiony 20 kilkuletni prawiczek spedzajacy 1/2 swojego zycia na kafe.

Gość Anitaaaaaa
Właśnie dzisiaj mam taki dzień. Jest chujowo, naprawdę. Sorki za brzydkie słowo, ale oddaje mój nastrój. I z tego właśnie względu weszłam na kafe ;p

Gość miewam tak
depeche, czegoś w życiu brakuje, ale z czasem może to się zmieni

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaa
tez tak czasem mam...

Gość asrdfweterterery
Czuję silną przynależność do kafe :classic_cool:

Gość nie nie mamy takiego
autorko depeszko

bnb- nie. po prostu nie mam swojego miejsca w sensie metaforycznym. strasznie trudno to wytlumaczyc.

Wiecej sie ponuraki usmiechajcie! Pozatym nie zyjcie dla otoczenia, zyjcie dla siebie. Cale miasto uwazam za swoje bo w kazdym jego miejscu sie swietnie czuje bo gowno mnie to obchodzi (mialem napisac wali ale dwuznacznie by to zabrzmialo). Wiecej usmiechu a bedzie Okej 🖐️

usmiecham sie, uwielbiam sie smiac, ludzie uwazaja mnie za osobe pogodna i wesola. to nie jest kwestia tego, raczej wewnterznej pustki i nie za bardzo rozumiem o co mi chodzi.

depeche15 poszukaj boga, zapisz się do szkoły medytacji, zacznij ratować afrykańskie słonie, zacznij działać politycznie w młodzieżówce i obiecaj sobie zostać prezydentem :classic_cool: strasznie trudno wytłumaczyć to kiepski opis :D

prawiczek -nie obchodzi mnie to czy skaldasz wizyty w burdelu co tydzien czy zyjesz w celibacie, ale jesli ktos zarzuca mi ze jestem smieszna a sam ma ze soba problemy to trudno sie nie przyczepic.

Gość no a jakże
To typowe dla nastolatków. Później z wiekiem to przechodzi:)) albo i nie i wtedy już zawsze będziesz tak się czuła. Może jesteś introwertyczką?

introwertyczka - mozliwe.. i tak, bardzo mi czegos brakuje tylko nie mam pojecia co to jest.