Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 23 lata

Dlaczego faceci są tak wybredni i odrzucają puszyste dziewczyny ?

Polecane posty

Gość Bulinka 23 lata

Wszędzie tylko chcą szczupłej i szczupłej :-( Ale na Boga !! Nie każda może być szczupła !! Te pozostałe także chcą być kochane wielbione i pożądane. Dlaczego faceci są tak ograniczeni i przy wyborze dziewczyny kierują się wyglądem ? To niesprawiedliwe :-o

Gość czesc Puska
!!!!!!!:classic_cool:

Gość Sladder
A po co trzezwo myslacemu facetowi tucznik w lóżku?

Gość prowokacja ale cos dla
otyłych: Japonczycy znalezli bat na otyłych! Podatki. :P Kobiety po czterdziestce powinny mieć w talii nie więcej niż 90 centymetrów, mężczyźni - maksymalnie 85. Jeśli nie, to zapłacą wyższe podatki. Japonia to nie jest kraj dla grubych ludzi. Japonia rozpoczęła walkę z otyłością. Zgodnie z nowym prawem, zbyt duży obwód pasa może wiązać się z koniecznością płacenia wyższych składek zdrowotnych. Kobiety po czterdziestce powinny mieć w talii nie więcej niż 90 centymetrów, mężczyźni - maksymalnie 85. Firmy, które nie zmniejszą liczby otyłych pracowników o co najmniej 10 procent w ciągu dwóch lat, mogą zacząć płacić wyższe składki na fundusz zdrowia dla osób starszych. Japoński rząd podkreśla, że otyłość jest groźna i kosztowna, bo prowadzi do cukrzycy, nadciśnienia czy chorób serca. Przedsiębiorstwa nie chcą ryzykować i już oferują pracownikom zniżki na karnety do klubów sportowych oraz specjalne plany dietetyczne. Japończycy są jednym z najszczuplejszych narodów świata. Na otyłość cierpi zaledwie cztery procent mieszkańców. To dziewięć razy mniej niż w Stanach Zjednoczonych. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1 ,80269,7247734,Japonczycy_znalezli_bat_na_otylych__Podat ki.html

Gość anka skakanka.
to bylo troche brutalne.

Gość zmi
Glupoty powiadasz albo masz nascie lat. Ja do najszczuplejszych nie naleze,a faceci sie za mna ogladaja i mam spore powodzenie. Jestem wesola, buzie mam ladna, wiec te kilka kg jakos im nie przeszkadza :)

Gość oj znowu marudzisz
rozejrzyj się po ulicy i zobacz ile grubasów (niezależnie od płci) ma swoją drugą połówkę i wyglądają na szczęśliwych. Znam parę gdzie ona jest jak kulka a on jak kij od szczotki i stale ich widzę jak się obściskują, patrzą sobie w oczy i świata nie widzą :D

bo kazdy ma inny gust - kobiety marza o przystojnych wysokich, dobrze zbudowanych facetach i jesli sie taki trafi to sie za niego zabieraja z wieksza checią niz za jakiegos niskiego i brzydkiego. Faceci marza o kobietach pięknych i zgrabnych jak modelki i jesli maja szanse na taka to logiczne ze wybiorą wlasnie taka. Poza tym słowo "puszysta" mozez miec wiele znaczen - bo jesli jest to nadwaga do 15 kg to pewnie wielu facetow przymknie na to oko ale jesli jest to 20-30-40 kg to mało ktory bedzie się za taka uganiał (chyba ze lubi taki typ kobiety). Np moj wujek - zawsze powtarza ze woli grube kobiety... ale jak wypije to wypomina swojej zonie, ze po ciązy przytyła te 30 kg i jest po prostu gruba... wiec ciezko trafic na takiego ktory naprawde kocha duze cialo.

Gość anka skakanka.
tez nie raz widziałam takie pary, ze ona - taki paczus a on serio chudzielec:) to sie zdarza.

Gość illooo
Ja kiedyś przy wzroście 178cm ważyłam 55 kg, ale od dwóch lat choruje na niedoczynność tarczycy i przybyło mi przez te 2 lata 20 kg i waże teraz 75 kg...ale jakos przez cały ten czas na adoratorów narzekać nie mogę...i nie przeszkadza mi moja waga, mam krągłości gdzie nie gdzie bo kiedyś to za chuda szkapa byłam :)

Gość anka skakanka.
bulinka, i co? zmienilas zdanie?

Gość illooo
I próbuje teraz tak się utrzymywac w wadze 70-75 kg..

Gość tyle ze ci adoratorzy
to pewnie tez z tej nizszej polki, panowie z nadwaga, spoceni.. dla nich to nawet tucznik to juz szczyt marzen.

"anka skakanka - bulinka, i co? zmienilas zdanie? " nie, odwaliła odwieczną, zawsze skutkującą prowokację i zniknęła :)

Gość anka skakanka.
moze poszła na aerobik :) (od siedzenia na tym forum człwoek szczupły nie bedzie)

Gość illooo
"tyle ze ci adoratorzy to pewnie tez z tej nizszej polki, panowie z nadwaga, spoceni.. dla nich to nawet tucznik to juz szczyt marzen. " To było do mnie?Ech od 4 lat mam tego samego partnera, widział mnie już w każdej okazałości i jak byłam chuderlakiem i jak teraz mam zaokrąglenia w miejscach które panowie preferują, a mój Ukochany jest super przystojny (:) I love You Babe)

Gość blackpearl20
Ja mam podobną sytuację do illooo, również przy 175 wzrostu, mam około 70-75 kg (zeszłam ze 122kg) :) i ostatnią rzeczą na którą mogłabym narzekać to zainteresowanie płci przeciwnej :) Uwielbiam zabawiać mężczyzn rozmową, żartem, uśmiechem... szeroko pojętą kokieterią :) A to w połączeniu z kobiecym strojem (i ekstrawagancką bielizną, którą niecąco możesz czasem pokazać) i wymownym spojrzeniem robi cuda :) Popracuj nad sobą, naprawdę warto :)

Gość illooo
blackpearl20 - mam pytanko, masz może jakieś rozstępy? bo jak ja prztyłam te około 20 kg to zauważyłam na dole piersi 3 małe rozstępy...ech za bardzo ich nie widać ale jednak są..

Gość blackpearl20
Kochana :) Moje ciał to jeden wielki rozstęp.... mam je chyba wszędzie... z wyjątkiem twarzy :P Ale w tym roku zaczęłam inwestować w salon odnowy biologicznej, na zabiegi beautytekiem i ultracontur i muszę przyznać że ciało wygląda znacznie lepiej, rozstępy zpłycają się a ciało jędrnieje :) Pozatym gram w tenisa, badmintona i jeżdżę na rolkach... (to ostatnie daje najlepsze efekty :)) Ogólnie dbam o siebie i staram się naprawiać błędy leczenia hormonalnego... chociaż wiem że nigdy nie będę wyglądać tak jakbym sobie tego życzyła... ale na ciele sie przecież świat nie kończy :)

Odpowiem krotko.wole szczuplejsza bo zamiast zapuszczonego grubasa chce miec w lozku kobiete przy,ktorej sztywnieje tylko na Nia patrzac.tyle

Gość anka skakanka.
Inkking , i masz taką?:)

Gość illooo
blackpearl20 - myślę tak samo jak TY że ciało nie jest najważniejsze :)...a możesz mi napisać ile to kosztuje?te zabiegi?i co ile je robisz? ja to uwielbiam pływać...i dobrze pływanie na piersi wpływa, mam miseczkę D a są jedrne i stojące jak nie jedna miseczka A czy B :)...Podziwiam Cię że tyle kg zrzuciłaś :), ruch i prawidłowa dieta wystarczy żeby żyć zdrowo :)...

a dlaczego te wszytkie puszyste (skoro juz generalizujemy) chca tych przystojnych i szcuplych facetow?? niech szukaja jakis swojej klasy

Gość anka skakanka.
ale to chyba tez dziala w druga strone. kobieta chcialaby miec "fajne ciacho" tzn smaczne:)

Gość illooo
Inkking - to co po ciąży jak przytyje to ją zostawisz? i to jest durne myslenie facetów.....

Gość anka skakanka.
tylko co innego jesli ktos jest otyły przez ciaze a co innego bo nie chce mu sie dbac o siebie.

Nie,nie zostawie Jej.sam namawiam Ja na dziecko i mam swiadomosc pewnych zmian ,ktore zajda.chodzilo mi o to,ze oczywiste jest ,ze ja jak i kazdy normalny facet, chce kogos kto mnie pociaga.kobiety z reszta tez tak maja,wiec uwazam ,ze pytanie jak w tytule topicu jest po prostu glupie

Gość nawet jak jest w ciazy
to jesli dba o siebie nie dopusci do tego by sie roztyc!

Gość anka skakanka.
no wlasnie- o to mi chodzi- mozna o siebie dbac i to nie dla jakiegos faceta tylko przede wszystkim dla siebie:)