Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 23 lata

Dlaczego faceci są tak wybredni i odrzucają puszyste dziewczyny ?

Polecane posty

Gość a to prosze brdzo
[duzy kawal ciacha]

Dokładnie. Piękno wewnetrzne nie podnieca. Idąc do wyrka nie obchodzi mnie IQ partnerki ani jej światopogląd. Interesuje mnie jedynie jak rozkłada smukłe nóżki i wypina zgrabna dupcię :) Jak już wcześniej pisałem nie pierdoli sie kobiety w mózg wiec walory zewnętrzne w tej sytuacji mgraja pierwsze skrzypce. NIe wyobrażam sobie figlowac z roztytym baleronem robiacym fale meksykańską z tluszczu na brzuchu

Gość o zesz kurna
roztytym baleronem robiacym fale meksykańską z tluszczu na brzuchu padłam :D

Gość normalnadziewczynka24
do bylam i mnie juz niema: A moze woda tobie sie woda zatrzymala i nie mozesz schudnac... idz do lekarza po jakies tabletki moczopedne, moze duza waga jest u ciebie spowodowana zatrzymaniem wody wtedy nawet jak sie malo je i cwiczy dalej sie tyje

Gość ktos jeszcze chce
? naprawde dobre wyszlo:)

jednym slowem szybkei numerki:) a ja za to wole cos na stale i bede wiedzial na czym stoje jesli bede znal jej wyobrazenia o swiecie ale dobra nie co sie o to klocic podejscie kazdego jest inne:P

Gość diabel jestes rewelacyjny

Gość miki nie szybkie numerki
[artnerka na stale tez moze byc szczupla, myslisz ze po jednym razie od razu sie roztyje? ok, ty nizej sie cenisz, dla ciebie tylko wnetrze, ale sa ludzi ktorzy chca komplet i pelnie sczescia- wnetrze i wizja

Gość nie watpie diabelku

Ostatnio widziałem ostro puszysta dziewoje i jedyna łóżkowa sytuacja z nia jaka mi przyszła do głowy to: Zima na dworze -25 stopni i awaria centralnego ogrzewania. Wtedy ja biorę do wyra na jednym cycku sie kłade, drugim przykrywam i mam cieplutko jak w piekle :D

diable wcielony zauwaz ile facetow w wieku 25 lat jest spasionych, ile tlustych karkow, bebechow, fiutow przykrytych sadlem nie wiem jak ich dziewczyny robia im loda przeciez to obrzydliwe... bleee... maja zdeformowane twarze, male oczka i wielkie dupy, wygladem na pewno nie przypominaja prawdziwego mezczyzny tylko cos pomiedzy k i m.... otylosc to w dzisiejszym swiecie choroba cywilizacyjna, co drugi facet to tlusty kark

Gość a co ma jedno do drugiego
mam isc krasc bo inni kradna?

chiałem dymac zgrabne laski to od ponad dwóch lat śmigam na silownię. Oczywiście nie po to żeby się rozjebac mułami tylko po to żeby zachować sportową zdrową sylwetke bo juz pierwsze oznaki brzuszka zaczęły się pojawiać. Uważam że jak sie startuje do szczupłych i wysportowanych dziewczyn to samemu tez powinno sie cos w tej dziedzinie prezentować. Dla mnie puszyste laski i faceci to leniuchy bo jak sie chce to mozna

Gość jeden dewiant wiosny nie czyni

silownia faceci chodza na silownie i mysla ze jak maja wilka lape to juz dziewczyna sika z wrazenia... hehehehhe dziewczyny wola przystojnych smuklych facetow a nie spasionych i napakowanych, widac roznice miedzy silnym smuklym facetem, a silnym grubasem po silowni

i gdy np facet ma 190 wzrostu to powinien wazyc od 90 do 100 inaczej jest juz beznadziejny... taka jest niestety smutna rzeczywistosc... zalezy to jeszcze oczywiscie od proporcji sylwetki, bo nawet gdy bedzie mial dobra wage a nieproporcjonalne cialo to i tak lipa

Gość jakich smuklych smukla to ma
byc kobieta, facet ma byc silny, meski, postawny

ma byc silny, ale ta sile maja tworzyc miesnie a nie tluszcz przypakowywany na silowni... pozniej wyglada jak 100 kilo niby kabana tylko, ze np przy wzroscie 180 jest to komiczne heheheh najlepsze jest to ze facet jak stoi przed lustrem chocby mial 40kg nadwagi bedzie myslal ze jest ,,silny" heheh zauwazylam tez ze prawdziwie przystojni maja wiecej kultury i szacunku i przez to ze sami nie maja kompleksow nie wypominaja dziewczynom kilki kg nadwagi, a ci spasieni sie bardzo czepiaja nawet kiedy laska jest bardzo zgrabna

na zakonczenie dodam ze czasem z moim facetem ogladam filmy erotyczne:) i zawsze kiedy mamy na to ochote i wybieramy to aktorka musi byc lekko przy kosci bo wtedy ma i tylek i biust i jest apetyczna a chudzielce w ogole nie podniecaja, maja male piersi i w ogole wygladaja jak kukly, nie ma to jak apetyczne ksztalty

Gość hmm w jakim sensie puszyste
jak rozmiar 50 to się wcale nie dziwie

Gość wezul
obecnie jak jestem sam to mam czasami straszna ochote pojsc z kazda do lozka to pisze do do znajomej,ale po pocalunkach jakos odechciewa mi sie czegos wiecej. Facet jak jest wyposzczony to nawet na gruba ma ochote choc za chwile mu sie odechciewa.Masakra, samotnosc mnie dobija, jestem w neiciekawej sytaucji ze nie mam w tej chwili wielu mozliwosci poznania szczuplutkiej ladnej kobietki (chociaz sam dobrze wygladam) ale otyla mnie odrzuca :( jeszcze na boku sam na sam mozna sie z taka dziewczyna od biedy spotkac, ale pokazac sie kumplom to przejebane totalnie. nie mowiac o rodzinie- gruba i brzydlka dziewczyna to obciach.

Bylam i mnie juz nie ma => nie dość, żeś gruba to pieprzysz farmazony i charakter masz paskudny :o