Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaloncia2

dlaczeo faceci wola sztuczne lale?

Polecane posty

cieślik zauwaz, ze normalnosc w dzisiejszych czasach nabiera nowego znaczenia.

Gość szaloncia2
ja mam 21 lat i tez nie rozumiem tego;d

ja mam kolezanke, pierwszy raz jak ja zobaczylam, sztuczne rzesy, farbowany krzykliwy blond, tooony makijarzu i ubrania dosc wyzywajaca, no nic ale pusta lala, a cos ie potem okazalo jest jedna z najb intelig osob jakie znam, a swoim strojem wyraza swoja indywidualnosc, no moze niektorzy moga pomyslec to samo c o ja na poczatku, ale ...po tym nabralam innego spojrzenia na ludzi juz nie oceniam na pierwszy rzut oka, jak to kiedys robilam, az wstyd sie przyznac:(

tak ale nie tylko mozan mieć to cos i nie mieć lat 20 a mozna majac więcej ale to zależy kto co lubi

quicksand w sumie racja, nie mozna tak oceniac po wygladzie, bo babka moze sie ubierac i malowac wyzywajaco, a miec duzo i dobrze w glowie poukladane.

Gość lale dla dresów
a dresy dla lal, wszyscy zadowoleni, o co biega?

Gość .....ot ..co.....
nie zgadzam sie, ze tylko meskie odpowiedniki lal leca na takowe dziewczyny. niestety faceci to wzrokowcy i mysla penisem a nie mozgiem. BEZ WYJATKU. nie wszyscy oczywiscie chca sie wiazac z takimi dziewczynami, wszyscy natomiast chca je przeleciec. i to nie wazne, czy jest to chlopak po zawodowce, czy doktor. taka jest ich natura

dziewicomaniak nie jestem seksi jestem naturalny tylko o siebie dbam nia lubisz tego

no i dodam ze ta dziewczyna studiuje sztuki arystyczne i dlatego lubi byc wyzywajaca w swoim ubiorze itd

Gość .alice in chain.
bawi mnie, ze dziewczyny, ktore ubieraja sie wyzywajaca mowia, ze nie sa latwe. to w takim razie dlaczego sie za takie "przebieraja"? czemu nie beda soba?

Quicksand oczywiscie ze tak,jestes mloda,spiekna i jak Cie poznam to stwierdze czy inteligentna,ale po wypowiedziach raczej nie powinno byc z tym problemu:)

Gość szaloncia2
studentem teraz moze byc kazdy!

Gość zazębie się w twojej szyi
dlatego, ze nie musza się bardzo starać przy takiej głupiutkiej panience, wystarczy ze postawią jej drina lub podjadą pod jej dom golfem 3 i już jest jego :o męskie nasienie jest beznadziejne postokroć, ida na łatwizne. głupia jest do ruchania, a mądre zostawiają sobie na długie rozmowy wieczorami 🖐️

Gość ale bzdety
Quicksand zajrzyj do słownika, co nie:))makijarz:O

i to jest straszne i potem się dziwimy ze tak sie mówi że lale są łatwe jak panowie tak sie wypowiadają no brawo panowie

Gość .....ot ..co.....
tak sobie mysle, ze faceci to byli zdobywcami moze z 50 lat temu. teraz sa zwyklymi leniami. wola to, co podane im jest na tacy 💤

tak studentem moze byc kazdy ale nie kazdy moze miec talent, a moja znajoma o ktorej wspomnialam ma talent jesli chodzi o rysunki portrety itd, wiec tu nie chodzi o studia tylko o oryginalnosc charakter niektore osoby takim stylem chca wyrazic podkreslic swoja artystyczna dusze, a ze czasami taki stroj bywa kiczowaty to juz nie moja sprawa, ja mam swoje zdanie i tak na ten temat

panowie lubicie łatwe lale bo są łatwe? a tak to trzeba się pomęczyć co za porażka;(

Gość ale bzdety
co nie:)) i ten makijarz:))

pokaż mi pana który jest w stanie wysilić się na zdobywanie tacy chyba wygineli

Gość .....ot ..co.....
dobra quicksand, twoja znajoma jest wyjatkiem. wyglada jak wyglada, zeby moc wyrazic swaja odmiennosc, ale 98% panien, ktore ubieraja sie jak kurewki robia to, by zwrocic uwage faceta. i na pewno nie da sie z nimi przeprowadzac glebszych rozmow bo interesuje je tylko solarium, tipsy, dyskoteki, samochody i faceci 🖐️