Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345678901234567890

temat dla prawiczków i brzydalów

Polecane posty

"nie kręcą starsi o 10+ dzieci odpadają, bo moje pokolenie ma niedorozwinięte mózgi " to raczej typowe dla kobiet 🖐️ nie jesteś specjalnie wyjątkowa jak by cię kręcili 16 letni chłopcy to może i mogła byś sie chwalić ale tak to nei ma czym :classic_cool:

Gość dfsdfsdfsdfsfs
"panowie, nie bede was oklamywac- kobiety sa dosyc wyrachowane i zazwyczaj ciagna do mezczyzn o wyskoim statusie spolecznym i majatkowym." hameryke odkryła.kazdy ciagnie do takich osob niezaleznie od plci i orientacji bo takie osoby sa po prostu atrakcyjne i ciekawe

Gość Ja tez chce zobaczyc BNB
No i co z tym zdjeciem?

Ale Ty na pewno masz jakies swoje nagie zdjecie...?

Pomysl tylko ile kafeteriuszek staneloby na rzesach zeby to zdjecie zobaczyc. Wstaw link to sie sam przekonasz, Ilosc wyswietlen bedzie zawrotna. Przeciez to czysty kokosowy interes.

Gość ja tez chce zobaczyc BNB
Nie byle jakich brzydkich ludzi tylko Ciebie. Jestes ozdoba i do tego kontrowersyjna postacia kafeterii..... Zdjecie BNB NAGO !!!! Kasa bedzie plynac jak gorski potok...

Alez BNB , co tam ja...jakas nieznana pomarancza... Ale TY!!!! To Ty jestes na topie. No jak sprobujemy?

ALez jestm malo pomyslowa , wyciaganeie fotek od brzydali mi nie wychodzi... Offerma mi nie dal... 22 letni prawiczkek mi nie dal... nikt mi nie chce dac.

Widze, ze podszywy nie spia. Podszywie - Malo ambitny tekst. Wysil sie bardziej. Offerma czy 22 letni nie sa tak popularni jak BNB. Ale gdyby PZW albo Kabel USB dorzucili swoje , to by bylo cos.... A gdyby jeszcze " zawsze szczery" zechcial wzbogacic kolekcje....

o offermie zakładali tylko 2 czy 3 kilkusetstronicowe temat :D offerma też rozdawał foty bo bodajże tamari go kiedys opisywała pzw dał zdjęcie co najmniej 5 laskom za ich foty "Malo ambitny tekst. Wysil sie bardziej." nie chce mi się :O 🖐️

Gość 22-letni prawiczków
Offerma czy 22 letni nie sa tak popularni jak BNB. " wymagasz od nas zbyt wiele. nie jesteśmy w stanie siedzieć na kafe non-stop jak bnb zresztą po co ci zdjęcia ? prawiczkowy fetysz?

22-letni - Nie jestem zelek. Przykro mi jesli Cie zawiodlam. BNB - to jak ? Ubijemy interes? Czy mam nadal atakowac barona? On sie odgrazal , ze ma Twoje nagie foty. Ale wtedy nie dostaniesz prowizji od obrotu i ilosci wyswietlen.....