Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona misia

dlaczego to zrobil?!

Polecane posty

Gość peggyblue1234
nie odpisuj mu, niech przemysli sprawe sam -chociaz z tego co wiem z tego watku to i tak niczego nie wymysli;/

Gość ja bym zrobiła tak
odpisała mu na smsa tak: "Kochanie! Wierzę, żę Ci przykro i że mnie kochasz, wracaj szybko do domu bo czekam... " wróci i zastanie spakowane walizki;)

Gość peggyblue1234
" kotku, walizki czekają;* "

Gość Ja_22
Nie odpisuj mu na żadne smsy, nie wdawaj się z nim w niepotrzebne dyskusje, żeby Ci przypadkiem nie zamydlił oczu, żebyś nie zmiękła.

Gość colawoda
przypomina mi mojego bylego...Uwaza,ze moge byc na kazde jego skinienie,ze mu wszystko wybacze,pojawi sie dziecko ,a on bedzie mogl skakac na boki...O nie! nie dam sie!

Poważnie napisał Ci, że mu głupio? Nie, no w to trudno uwierzyć jednak... Gościu zdradza przez rok, mówi w twarz, że tamta taka namiętna i niby pisze potem, że mu głupio??? Głupio to może być, jak się podkradnie czekoladę z szuflady albo spóźni na umówione spotkanie, a nie w takiej sytuacji coś takiego pisać... Bez sensu...

ja bym takiego faceta kopneła w dupe niech spierdala do tej co sie znia ruchał po katach a on tak szczerze to napewno ci nie kocha jakby cie kochał to by cie nie zdradzał i jeszcze przez rok cie zdradzał dziewczyno kopnij go w dupe!

Gość Boze widzisz i nie grzmisz
Pokaż, że masz klasę i znasz swoją wartość. Zrób jak Ci wszyscy radzą wystaw walizki i nie dyskutuj z oszustem. Zacznij lepsze zycie! Zrób teraz coś dla siebie, a nie dla kogoś kto nie jest wart Twojego spluniecia.

Gość wspolczuje ci
ale z niego dupek. napisz jemu ze niechcesz jego znac , i ze moze tylko przyjechac i zabrac swoje walizki

Gość peggyblue1234
wydaje mi sie ze nawet jak mu nic nie odpiszesz to bedzie pisal zeby jak napisala ja22 "zmydlil oczy"

Gość zdradzona misia
smiesznny jest! napisal ze juz idzie porozmawiac ze mna! pewnie znikne bo zaraz bedzie ! dam mu popalic bo mnie nakrecilyscie

Gość po wystawieniu walizek
zrob sobie badania czy czegos nie zlapalas, jakiegos HPV albo innego swinstwa od tej "namietnej"

Gość peggyblue1234
w koncu mu cos odpisalas czy nie?

Bo myśli, ze jest taki piękny, a Ty powinnaś być taka wdzięczna, ze zechciał być z Tobą. A może sobie wymyślił, że Twoja osobowość i świetny charakter plus jego uroda pozwolą Wam spłodzić wspaniałe potomstwo? :D Oświeć go, że gorzej gdyby dziecko odziedziczyło jego skurwysyński charakter...

Gość peggyblue1234
kur*a nie wpuszczaj chama!

Nie ma się gdzie podziać biedaczek? Na pewno namiętna go przygarnie...

Gość ale dobrze dawkuje napiecie
:D

Gość Ja_22
Ciężkie są takie sytuacje, ale uwierz, chociaż z doświadczenia tych osób, które się wypowiadają i coś przeszły. Wiedz, że nie zaufasz mu już nigdy, to już nie będzie to samo. Zaufanie buduje się latami, on je stracił. Jesteś normalna i jeszcze ułożysz sobie życie z kimś odpowiednim.

Nie taktem jest to, ze kafeteria wyznacza los Twojego zwiazku ale zmierza to w dobrym kierunku. Jesli nie masz z nim dzieci i nie jestescie malzenstwem to mysle ze lepiej sie z nim teraz rozstac i poczekac na lepszy model niz pozniej plakac ze "znowu to zrobil, a przieciez obiecywal!"

Gość Ja_22
Szejku, ona zrobi co uważa,jej życie. Chociaż masz racje, dużo osób narzuca tu swoje zdanie, ale tak na serio to nikt nie chce dla niej źle.

Gość mfmfmfmffm
Jezeli teraz się ugniesz i go przyjmiesz, będziesz już zawsze zdradzną żoną, szarą myszką, robioną w balona dla namiętnych i seksownych kochanek. Takiego losu chcesz? Sorry, gdyby ten facet naprawdę cię kochał nie pieprzył by przez cały okrągły rok swojej byłej. Ja mogę od biedy zrozumieć jednorazową chwilę zapomnienia. Poza tym pomyśl o tym, że przychodził do ciebie z kutasem mokrym po niej. Nie obrzydza cię to?

Gość ale dobrze dawkuje napiecie
nie wybaczy, bo t o prowokacja, a wy glupie krowy sie nabieracie :D

Gość tatatatatatatatat
wierzę w to, że facet może się poprawić ale tylko wtedy gdy zdarzył mu się jeden, jedyny skok w bok, może pożałować chwilowego zapomnienia się. ale jeżeli facet przez rok sypia z inna kobietą, to prędzej czy poźniej znowu zdradzi!!

Może i prowokacja, jakie to ma znaczenie? W życiu się nie zdarzają takie sytuacje? Każdy temat może być prowokacją. Przynajmniej jest ciekawie, a autorka nie wyzywa nas od krów, jak Ty, która tak się palisz, żeby pokazać nam swoja spostrzegawczość i błysnąć inteligencją. Wsadź ją sobie, bo kawał chamki z Ciebie.