Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onapytaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy jesli od teraz do jutra rana bede

Polecane posty

czy jesli od teraz do jutra rana bede pic tylko niegazowana wode i nic nie jesc oprocz jabłek to czy zleci mi jakies kg z utraty wody w organizmie/?to wazne prosze o odp

Gość heeeeeajh
a jakie to ma znaczenie? chyba, ze masz jakies duze zastoje i opuchnięcia, bo jeśli celem jest tylko zobaczenie niższej liczby przy strzałce na wadze, to wybacz, ale to jest bez sensu.

Gość iuoyujh
nie ma mowy, tyklko woda..;O

pewnie z kilo mniej będziesz miała,ale to tylko woda,więc jak potem będziesz normalnie jadła,to waga znowu podskoczy:O

ale ja potrzebuje tylko na chwilke jutro rano mniej wazyc:)) potem waga moze podskoczyc ale mam jutro wazenie i wiecie oco chodzi:)

Gość uioyfiouy
hehe :P

czyli ile moge zrzucic 1kg- 2kg?????

Gość tyuhtrug
to w zaleznosci, ja np byłam na głodówce 3 dni i nic jeszcze nie schudłam, a ty bedziesz niedosc ze 1 dzien to bedziesz cos tam jadła, wiec mozesz w oógle nie schudnac...

Gość hgddsdss
Schudniesz do 2 kg, tylko pij wiecej zeby woda z ciebie splynela.. Ja jak zaczynem diete to na nastepny dzien mam o 1,5 kg mniej

Zastanawiam po co robić na sobie jakieś szkodliwe dla zdrowia eksperymenty? Czy nie lepiej zmienić po prostu nawyki żywieniowe i bez głodzenia się można zgubić kilogramy? Zdrowo i długotrwale. Przemyśl to, szkoda zdrowia. Pozdrawiam.

Gość heeeeeajh
Utrata wody to nie jest odchudzanie, odchudzanie to utrata tkanki tłuszczowej przy budowaniu albo choć zachowaniu masy mięśni (więc na wadze może niewiele być widać),