Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien fizol

co sądzicie o robolach fizycznych ?

Polecane posty

absolutnie nie chciałam Ci wmawiać, że wiem więcej na temat ich inteligencji, bo to byłoby bzdurą ;) użyłaś sformułowania "ale o brak inteligencji ich nie posądzam" to nie posądzam zabrzmiało bardziej jak nie wiem czy są inteligentni, ale z jakichś powodów zakładam, że są - tym powodem mogłyby być studia. Ot, stąd moje stwierdzenie. Jesli są inteligentni ok, nie każdy kto nie złapał pracy po studiach jest imbecylem, tak jak nie każdy kto skończył studia jest inteligentny. Ale to chyba oczywiste, prawda ? pozdro ;)

Gość ANNNNKa
Mój facet to też pracownik fizyczny - elektryk, świetny fachowiec, skończył technikum, teraz studiuje zaocznie na Wydziale Elektrycznym. Jestem od niego starsza o 8 lat, mam świetną pracę i wykształcenie, ale to nie ma znaczenia, bo Adrian to złoty człowiek, jego koledzy budowlańcy też, czasem rozmawiamy o tym, że boli ich stereotyp robola, że mają nadzieję, iż kiedyś się to zmieni, gdy kultura techniczna wymusi na pracodawcach zatrudnianie fachowców, a nie ludzi bez żadnych kwalifikacji i w dodatku pijaków. Dodam jeszcze, że poznałam Adriana, gdy wykonywał instalację elektryczną w moim nowym domu, miał wtedy 21 lat i mnie oczarował sobą - fakt względy fizyczne też nie były bez znaczenia. Pozdrawiam.