Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kasia ksi臋偶niczka

kobiety nie chc膮 r贸wnych praw!

Polecane posty

Go艣膰 czas zacz膮c walczy膰 o ...
parytet zatrudnienia w takich zawodach jak: kierowca autobusu, g贸rnik, operator koparki, spawacz, hutnik

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
zr贸wnanie p艂ac w zawodzie prostytutka!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aleo
"Sory, ale dawno nie s艂ysza艂am wi臋kszej g艂upoty. Gdzie ty mieszkasz? Mam dzieci i z tego co widuj臋 ludzie nawet do obcych dzieci okazuj膮 wiele pob艂a偶ania. Jak si臋 idzie z w贸zkiem to cz臋sto widzi si臋 u艣miechy, nieraz cz臋stowano mi dziecko ciastkami, jab艂kami... Zagaduj臋, cmokaj膮, a偶 sama si臋 dziwi艂am. " dokladnie stek bzdur, nigdy sie nie spotkalem z agresja w stosunku do matek z dzieckiem, chyba ze mowisz o tych wpychajacych sie do autobusu zapchanego z wozkiem, to jestem w stanie zrozumiec bo mnie tez to zawsze wkurzalo, biedaczki nie stac na autko a na dziecko jak najbardziej...

Udost臋pnij ten post

r贸wny dostep do s艂uzby zdrowia, bo do ginekologa nie czeka si臋 w kolejkach a do androloga trzeba si臋 zapisac na p贸l roku wczesniej

Udost臋pnij ten post

r贸wne szanse dla me偶czyzn w zawodach: przedszkolanka, nauczyciel, pielegniarz, pracownik biurowy

Udost臋pnij ten post

wi臋cej kobiet informatyk贸w

Udost臋pnij ten post

prawo facet贸w do bycia blondynk膮 umyslow膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dyskryminacja kobiet
Jak do tej pory nie podales zadnego przekonywujacego argumentu Ale zapamietaj sobie jedna rzecz - wiem, ze jestes chamski, wulgarny i ze czesto na tym forum wyzywasz kobiety. Sscigac Cie nie bede,.. Ale jezeli kiedykolwiek trafisz na mnie , a bedziesz wulgarny dla kobiet , to pojade po Tobie bez zadnych skrupolow. Nie pozwole ublizac kobietom w tematach, w ktorych ja sie wypowiadam.Panuj nad tym co piszesz albo nie zdziw sie jesli zostaniesz sam zmieszany z blotem. To jest ultimatum. Poza tym zecze Ci nadal milego wieczoru-juz na spokojnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aleo
do dyskryminacja kobiet masz wszystko w porzadku z glowa ? kto sie przejmie twoimi bluzgami ? troche dystansu kobietu bo traktujesz to forum jak swiat realny...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do offerma
a gdzie ty widzisz jakie艣 obelgi z mojej strony, w ko艅cu pierwszy wyskoczy艂e艣 z "prymitywem" zreszt膮 to twoja sta艂a taktyka jak si臋 grunt pali pod nogami, to lec膮 epitety, ale jeste艣 艣mieszny, sam ju偶 nie wiesz na czym stoisz i do kogo lub czego si臋 przyczepi膰, wijesz si臋 jak piskorz, mam nadziej臋 偶e ludzie tak膮 mentalno艣ci膮 to margines w tym kraju

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aleo
mi mala idz juz do garow bo tylko do tego sie nadajesz i dupy nie zawracaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dyskryminacja kobiet
"spieprzaj st膮d szympansie" Chyba juz pijesz do lustra i masz zwidy.... Zabawny jestes A poza tym naskoczyc mi mozesz. Bede pisac gdzie zechce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aleo
mala mi po co sie hipokrytko wypowiadasz na tematy dotyczace rownouprawnienia skoro masz poglady pasozyta z postawa roszczeniowa, mi nic do tego skoro to twojemu mezowi odpowiada ale jak dla mnie to powinienas skonczyc w zyciu dwie szkoly rodzenia i gotowania... pozdrowienia dla kury domowej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do offerma
no k**wa ma膰!!!! g艂upia dziwko kwestionujesz moje cz艂owiecze艅stwo a potem si臋 pytasz "gdzie s膮 te obelgi z mojej strony". no szczyt bezczelno艣ci." g艂upia dziwko oooooooooooo emocje si臋gn臋艂y sufitu he he he kwestionuj臋 nie bez podstaw, sam si臋 podk艂adasz, pisz膮c te durnoty, nie napisa艂e艣 tylko o zg膮bczeniu twojego m贸zgu, frustracja si臋 z偶era, wi臋cej zielonej herbaty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjdsjfhjhgbv
offermo raz jeszcze prosze odpowiedz mi na moje pytanie czy nasz pracodawca postapi艂 s艂usznie zwalniaj膮c dyscyplinarnie, z ca艂kowicie wyimaginowanego powodu, jedn膮 ze swoich najlepszych i najbardziej zaanga偶owanych pracownic, kt贸ra dot膮d by艂a w firmie niezb臋dna? Jak to mozliwe, 偶e w jednej chwili sta艂a si臋 najgorsz膮 pracownic膮? mi ma艂a ma racj臋 ; wnioskujac z twoich post贸w kobiety nie powinny pracowa膰 wog贸le - ty naprawde nie widzisz, ze w twoim 偶yciu brak r贸wnowagi? Pracujesz w du偶ej krporacji?

Udost臋pnij ten post

kasia ksi臋偶niczka => to czego jeszcze jojczosz odra偶aj膮ca karykaturo ksi臋偶niczki z postawo 偶ebraczo - roszczeniow膮. Nie wierz臋 w t臋 bajk臋. Kobiety realizuj膮ce si臋 nie s膮 jadowitym frustratkami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aleo
mala mi na tym forum jestem raz na ruski rok a pamietam cie tylko z tematu gdzie wszyscy sie z ciebie smiali jak powiedzialas, ze nigdy sie nie odezwiesz pierwsza do faceta i nigdy go nigdzie nie zaprosisz bo bys nie mogla spojrzec w lustro i dla mnie to smieszno-zalosne jezeli taka kobieta wypowiada sie o rownouprawnieniu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjdsjfhjhgbv
offerma a ja tam mysle ze tatus jest tak samo odpowiedzialny jak mamusia to raz... a dwa a dlaczego hulaj dusza? Co sugerujesz tym stwierdzeniem? Nie bierzesz pod uwag臋, ze narodziny dziecka w tych czasach to jednak akt przemyslanej decyzji rodzic贸w o checi ich posiadania a nie 偶adne hulaj dusza? Chociaz musze Ci przyzanac, 偶e hulaj dusza tez jest na pozadku dziennym ale to temat na inna dyskusje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aleo
"aleo- koncz wasc, wstydu sobie oszczedz." dobrze, nie pojde w twoje slady :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spokospoko
cisza do cholery! ja jestem tu najstarsza i prosz臋 mnie s艂ucha膰!! :D :D :D porz膮dkujemy - kobieta, pracuje, zachodzi w ci膮偶臋..czuje si臋 dobrze, pracuje, zaczyna si臋 np. czu膰 gorzej (ma prawo), lub ci膮偶a staje si臋 zagro偶ona - idzie na zwolnienie. Tu stanowi o wszystkim prawo, nikt jej 艂aski nie robi, 偶adne "spo艂ecze艅stwo" tu nic nie ma do gadania ani wspierania. Rodzi dziecko i je wychowuje w oparciu o w艂asne warunki i mo偶liwo艣ci. Je艣li ma problemy - powinna pom贸c opieka spo艂eczna - te偶 k艂aniaj膮 si臋 przepisy. Dziecko idzie do przedszkola - kobieta idzie do pracy. Kropka. Nie ma co si臋 ogl膮da膰 na kogokolwiek i cokolwiek. To najpierw ona ma si臋 zatroszczy膰 o dziecko, potem ewentualnie liczy膰 na pomoc innych. Bo to jej dziecko, nie spo艂ecze艅stwa. Ma je najpierw dla niego samego (dziecka), potem dla siebie, potem dla szerokorozumianego spo艂ecze艅stwa. Najpierw wymagajmy od siebie, nie ogl膮dajmy si臋 na innych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjdsjfhjhgbv
mi ma艂a kolejny raz ma racj臋 - powicie potomstwa to nie jakies tam wynaturzenie, czy patologia a Ty offermo piszesz o tym jakby to by艂a w艂asnie patologia a kobieta rodz膮ca dziecko to juz conajmniej margines spo艂eczny - wprost tego nie napisa艂e艣 ale taki wyd藕wi臋k maja Twoje s艂owa g艂upio mi tak pisa膰 ale w Twoim zyciu chyba naprawde brakuje r贸wnowagi, moze jeste艣 przeta藕liwie samotny, amo偶e poprostu da艂es sobie wypra m贸zg w korporacji - niekt贸rzy zadziwiajaco 艂atwo ch艂ona pewne tezy kt贸re korporacje serwuja im na swoich szkoleniach wykozystujac pewno socjotechniki.... Cz艂owiek po to ma m贸zg 偶eby go uzywa膰 a nie wierzy膰 we wszystko co w odpowiedni spos贸b zostanie mu zaserwowane, troch臋 dystansu.... Cz臋sto zdarza si臋, 偶e tacy 艣lepo zapatrzeni w firme pracownicy po odpowiednim "wyeksploatowaniu" ich zostaja wyrzuceni na bruk i wtedy dochodzi do tragedii.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w kopalni nie domagamy si臋
r贸wnych praw poniewa偶 jeste艣my s艂absze fizycznie, ale na stanowiskach umys艂owych domagamy si臋 r贸wnych praw bo nasze umys艂y nie s膮 wcale s艂absze od m臋skich. Hehe

Udost臋pnij ten post

"nie czytasz forum ci膮zowego? przecie偶 bywasz tam. wejdz na topik o ci臋偶arnych w komunikacji miejskiej, chyba ponad tysiac stron. nigdy i nigdzie nie spotka艂am sie z taka nienawiscia wobec ciezarnych i matek, na 偶adnym forum zagranicznym, a bywam na wielu tego typu." Polacy to szczeg贸lnie k艂贸tliwy nar贸d i uwielbiaj膮 plu膰 na siebie jadem. A co do komunikacji miejskiej to ta w Polsce nadaje si臋 do przewo偶enia byd艂a, a nie ludzi. Mo偶e dlatego ludzie denerwuj膮 si臋, kiedy zdesperowana matka pr贸buje jeszcze wcisn膮膰 w贸zek z dzieckiem, kiedy ju偶 ka偶dy le偶y praktycznie jeden na drugim. Za Chiny jednak si臋 nie zgodz臋, 偶eby Polacy nie lubili dzieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bym chcia艂a pracwac na
budowie albo w kopalni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjdsjfhjhgbv
offermo ona parcowa艂a w jego firmie od 4 lat nim zasz艂a w ci膮偶臋, zawsze by艂a uwazana za dobra oddana pracownic臋 I nie uwazam, ze prawo jest niespraiedliwe, niesprawiedliwe by艂oby gdyby z powodu takiego jak cia偶a (skoro jak sam twierdzi艂es to naturalny, fizjologiczny stan) zwalniac kobiety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjdsjfhjhgbv
艣wietnie to rozumiem.... w ciazy normalnie sie prcuje, pozniej ma sie U-R-L-O-P macierzynski ktory sie nalezy a pozniej znow wraca sie do pracy - to jest normalna kolej rzeczy! Ty tez miewasz urlopy takie wiesz wypoczynkowe, kojarzysz co to urlop? wracasz po nim do pracy i nikt Ci nie ma za z艂e, 偶e na nim by艂e艣 Masz tez prawo do urlopu tacierzynskiego jesli zostaniesz ojcem - smia艂o idz na niego nikt Ci nie odmawia.... to jest URLOP - znasz znaczenie tego s艂owa? Ma艂o tego poniewaz ten urlop jest nieco d艂u偶szy niz wypoczynkowy a jest tak samo p艂atny jak wypoczynkowy to 偶eby nie obciazac nadto pracodawcy zasi艂ek macierzyL ten sam ktoremu to kobieta wczesniej pracujac oddawa艂a czesc dochod贸w...... jesli kobieta w ciazy idzie na L4 bo zachorowa艂a, 藕le si臋 czuje itd itp dostaje wynagrodzenie - ale Ty id膮c na zwolnienie lekarskie w razie grypy rownie藕 je dostajesz? Tak czy nie? Sprawiedliwie? Jakie wieksze niby przywileje ma kobieta w ci膮偶y? Owszem s膮 sytuacje, 偶e kobiety to wykorzystuj膮 ale czy偶 m臋偶czy藕ni te偶 tego nie robi膮? Nie s膮 na zwolnieniach trwaj膮cych 3 miesi膮ce? Ma艂o tego bezpodstawnych? Znam takich naprawd臋..... Owszem sa sytuacje , 偶e kobieta w ciazy nie moze wykonywac takiej a takiej pracy a dot膮d to robi艂a - ale mozna jej przydzielic inne zadania i moze byc rownie przydatna dla firmy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjdsjfhjhgbv
przepraszam wszystkich za b艂臋dy ale mam taki sprz臋t, 偶e szkoda gadac tylko sie wkurzyc ...... i kopn膮c :( Czas reakcji tak d艂ugi, ze ju偶 sama nie widze i nie kontroluje swoich b艂臋d贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale osochozi
z t膮 reklam膮 i kiedy b臋dzie dalszy ci膮g bo mnie zaintrygowa艂a :> :> :>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale osochozi
z t膮 reklam膮 i kiedy b臋dzie dalszy ci膮g bo mnie zaintrygowa艂a :> :> :>

Udost臋pnij ten post