Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thetower

Nieodzywa się

Polecane posty

Gość thetower

Witam. 1.5 miesiąca temu poznałem pewną dziewczynę która wynajmuje kawalerke z dziewczyną mojego współlokatora. Jest ona inna niż wszystkie dziewczyny jakie znam ponieważ można z nią na luzie o wszystkim porozmawiać. Dobrze nam sie dogadywało razem nawet można było z nią sie piwa napić i to nie jednego jak z większosci dziewczynami tylko nawet kończyło się na 7-8 :) Jednak wszystko się zmieniło tydzien temu. Przyszedłem do niej gdzie juz był mój współlokator, poszedłem z nia do sklepu i kupiliśmy 10piw. Po wypiciu 4 piwa zamówilismy pizze i po zjedzeniu jednego kawałka zacząłem mieć autostrade w żołądku, kolejnym kęsem drugiego kawałka i wypiciu 2-3 łuków 5piwa musiałem poleciec do łazienki gdzie zwracałem. Wróciłem do pokoju gdzie skończyłem 5 piwo i znowu leciałem do lazienki. Nagle Ona chciała się pójśc myć to poszła a ja wyszedłem, ponieważ już się głupio czułem, Wyszedłem z klatki i się lepiej poczułem, może tam było za duszno? niewiem Normalnie szok, niewiedziałem co się dzieje przecież nigdy tak nie miałem. Dotarłem do mieszkania, napisałem jej sms że ją przepraszam że nie wiedziałem co się stało i CISZA. Kolejnego dnia wieczorkiem napisałem jej czemu się nie odzywa i dostałem sygnała i na tym koniec do dnia dzisiejszego. 10 listopada wróciła do domu zatem 6 dni jej nie było jednak wczoraj wróciła i dalej cisza. Myślicie że aż tak może się dziewczynie nie spodobać że ktoś może zwracać jak znią pije piwko?

Myślicie że aż tak może się dziewczynie nie spodobać że ktoś może zwracać jak znią pije piwko?" Spoko , z dziewczyna jak najbardziej mozna napic sie piwa ( o ile lubi) Ale z chlaniem browarów to juz zupelnie inna sprawa ... Nie kazda toleruje 4 piwa do sniadania , 6 do obiadu , 3 do kolacji i 14 na pozniejszej imprezie ... :P

boze dziecko ile macie lat;O:O moze po prostu kiepskie wrazenei zrobił na niej facet któy zygał, ale mimo to dalej pił, po czym nazygawszy u niej w chałupie wyszedł bez słowa ja nie wiem:P to chyba jakas prowo

Gość TheTower
Ta właśnie toleruje takie coś ;) Powiedziała mi że najwięcej to wypiła 12 piw :)

wypadki chodzą po ludziach zamiast bawić się w sygnały, smsy i inne pierdolety - zadzwoń jak nie odbierze- olej

Powiedziała mi że najwięcej to wypiła 12 piw " widocznie nie nadajecie na tych samych falach :P Ona po 12 browcach ,pewnie sie przeciąga i ciągnie na wódkę :P ty po takiej ilosci odpadasz ... dziwisz sie ze sie nie odzywa ? ;)