Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikimagda

VIVERSUM- autentyczna i profesjonalna wróżka?

Polecane posty

Gość Korzystam czasem
z usług moich sprawdzonych doradców na viversum i jestem naprawdę wdzięczna, ze mogę czasem w trudnej chwili poradzić. Jest to o tyle wygodne, iż nie musz e umawiać się z wróżka, w zaciszu domowym mogę skorzystać z takiej usługi, jeśli chodzi o koszty to nie są wysokie, zresztą moi ukochani doradcy ciagle obdarowywują mnie darmowymi minutami:-)

Gość Imbirrr
up up! :)

Gość trutruputru
Czy wy nie potraficie sami decydować o waszym życiu? Zamiast do wróżki idźcie do psychologa podbudować poczucie własnej wartości. Ludzie! Obcy nie znający cię człowiek ma decydować o tym czy wyjść za mąż?! Czy odejść od męża!? W głowie mi się nie mieści, że ludzie są tak mało odpowiedzialni. Prawdą jest, że ciemny lud kupi wszystko. Powróżę za pół ceny hahahaha! Mnie tam rybka czy wyjdziesz za mąż czy nie. Wróżce pewnie zależy. Na twoim szczęściu! hahahahaha!

Gość Korzystam czasem
A kto powiedział, że nie umiem sama decydować, zdziwiłby się.... jesli ktoś odczuwa taka potyrzebę, to dlaczego nie, oczywiście, jesli ktoś uzaleznia swoje wybory tylko i wyłącznie pod wpływem wróżki, to jest to już coś nie tak. Ja powiem tylko jedno, po takiej rozmowie z doradcą, bo tak go określam, a zaparło mi dech w piersiach po tym co usłyszałam-niewiarygodna trafność co do faktu zaistniałego- odblokowało mi się idiotyczne w tym momencie zycia spojrzenie... za to dziękuje i trzeźwo patzrę na świat realny...

Przede wszystkim Tarot czy inne karty to nie wyrocznia, ale tylko i wyłącznie sposób pracy z podświadomością. Nie są to jakieś magiczne karty, które wiedzą co będzie. Pokazują jedynie możliwości, a decyzję podejmujemy sami. Zatem nie obca osoba decyduje, ale MY. O nasza podświadomość chodzi. A opłaty? W przyrodzie każda energia musi być wyrównana. radzę natomiast nie nadużywać...

Gość Sadzawka_Gwiazd
jejku ludzie odpiep... sie, dla mnie na przyklad glupota jest chodzenie do psychologa, poniewaz wszyscy to wedlug mnie oszolomy i co bedziemy sie teraz klocic strzyzono czy golono ??? Jak nie korzystacie z wrozek to spadajcie stad i nie wiem po co w ogole sie mieszacie do rozmowy, ktora was nie dotyczy. Ten watek powstal po to, zeby wymieniac doswiadczenia i jesli nie macie nic madrego do powiedzenia, to sobie darujcie pseudo wywody i porady.

Gość Korzystam czasem
I cała prawda....kazdy ma prawo do swojej opinii, tylko należałoby ją przedstawić w sposób nader przystępny i nie obrażający innych. Jak juz wcześniej wspomniała, dla mnie tarot, to jakas wskazówka i nie zamierzam poddawać się tylko jej, mam swoje zdanie i sama jestem kowalem swego losu, jednak jeśli parę razy skorzystałam z takiej ''podpowiedzi;; i to naprawdę owocnej.

Gość Korzystam czasem
o proszę, dotsałam nawet życzenia z okazji dnia Kobiet:-)

Przecież ja tylko tłumaczę na czym polega praca z Tarotem, który jest potężnym narzędziem, które nie kłamie. Natomiast nie należy go nadużywać dla własnego dobra i tyle. Pozytywnych doświadczeń dziewczyny :)

Gość Korzystam czasem
życzenia dla wszystkich Pań;-)))))))))))))))))))))))))

Gość Tulipanka33
W takim razie w dniu kobiet skorzysta z tej darmowej rozmowy, długo się zastanawiałam, ale dzis podjęłam decyzję.

Gość santa santa santa
ŁaŁ jestem zaskoczona, bardzo pozytywnie, niesamowita rozmowa, az jestem w szoku jeszcze łał:-)

Gość Anettkkaaa
Mnie zachęciła koleżanka, żebym skorzystała z pierwszej gratisowej rozmowy na viversum. Podchodziłam do tego z dystansem, ale po rozmowie z wróżką Satis zmieniłam zdanie, naprawdę warto skorzystać z takiej porady. Na viversum mają dużo promocji, po wyżej wspomnianej rozmowie dostałam rabat 50% na usługi świadczone przez wszystkich wróżbitów....

Gość Kafeterianka36
Witam. Bardzo sceptycznie podeszłam do tego tematu, aczkolwiek muszę stwierdzić, że po przeczytaniu paru wypowiedzi skusiłam się na taką formę doradztwa i .................. po pierwsze faktycznie jest za darmo, po drugie, doradca z którym rozmawiałam naprawdę korzystał z kart tarota, a jego ''wróżba'' była bardzo sensowna i ani trochę infantylna. Reasumując, ciekawe doświadczenie, ale nie skuszę się już więcej, po co kusić los...:-)

Gość pikoloooooo
a powiedz, z kim rozmawialas?

Gość Guziak87
Ja rozmawiałam z pewną wróżką zanim trafiła na viversum , po czym zdałam to samo pytanie Satis oby dwie powiedziały mi to samo ... Co będzie -zobaczymy a chciałabym , żeby się sprawdziło ...:) Jakie macie opinie o Satis jest naprawdę taka dobra i u niej sprawdza się?? :) pozdro all :)

Gość kilimandżaroo
Satis jest boska!!!! Niezastąpiona i szczególnie mi podpasowała, jak nikt inny.

Gość Guziak87
To mówisz , że Ci się sprawdza co Ci mówi ?? U mnie zobaczymy mam jeszcze trochę czasu do spełnienia wróżby

Gość Guziak87
Miałam styczność z viversum z :Satis, wróżką J. Leną Tall i, runistą Arkadiuszem i Laurą Mei.... Powiem tak wszyscy mówili to samo w sumie( ostępy czasowe) z tym, że Satis na zadane pytanie ( to samo) powiedziała w odstępie czasowym dwie inne odpowiedzi - a reszta to samo co wcześniej Nie wiem co mam myśleć ...Co Wy na to??

Gość Guziak87
Co do jednego tematu dotyczącego mojego zdrowia Satis nie miała racji , reszta się nie pomyliła. Zobaczymy co będzie z następną częścią tematu ... pozdro all

Gość a wrozka sevilla
ma naprawde zdolności jasnowidzace, z tego co wiem, to pomaga nawet policji w odnajdywaniui zaginionych osób. Mi powiedziala bardzo duzi, z czego powoli czasc sie juz sprawdzila, az boję się co bedzie dalej......

Gość Katarzyna 1977
A jak z nią nawiązać kontakt?

Gość a wrozka sevilla
no na tym portalu, wejdz i sama zobacz.

Gość Efekt motyyla
a co sadzicie o aidzie, czy to ta sama slawna aida?

Gość tam to znalazłam
„Położy mi Pani karty? Jasne! To częsta prośba naszych klientów, którą z przyjemnością dla Państwa spełniamy. Na małe i duże zmartwienia życiowe mamy dla Państwa na viversum całą plejadę wykwalifikowanych tarocistów, którzy dysponują przeróżnymi rodzajami talii tarota. Dla sympatyków kabały mamy szeroką paletę kart tematycznych, jak np. Karty Anielskie, Karty Miłości czy Karty Snów! „Mądre karty nie służą jednak do podejmowania za kogoś decyzji, mają jedynie pomóc i naprowadzić na właściwą drogę. W dialogu, który nawiązuje się między Państwem a doradcą powstają nowe pomysły oraz przekazywane są wskazówki, które można zastosować w życiu codziennym! Spowiedź przez telefon czy tarociści stają się nowymi duszpasterzami na miarę XXI wieku? Ludzie mówią: „Proszę położyć mi karty, jeżeli chcą się więcej dowiedzieć o swojej przyszłości. Odpowiedź na pytanie o drogę życiową często dalece wykracza poza granice zabawy z przepowiednią. Czy niebawem nasi nowi, multimedialni spowiednicy zastąpią nam klasyczną metodę spowiedzi? Podczas gdy na licznych kanałach telewizyjnych odbywa się wróżenie lepiej lub gorzej wykwalifikowanych „ekspertów, doradztwo na viversum przebiega w całkiem innej przestrzeni, poza telewizją. Pytanie „Może mi Pan/Pani powróżyć? jest wstępem do intensywnej i często bardzo intymnej rozmowy, której tematy obejmują związek, strach, smutek lub chorobę. Podczas seansu telefonicznego rozmówcy stają się bardziej otwarci i opowiadają o najskrytszych problemach natury seksualnej. Szczególny nacisk kładziemy na intymność, dyskrecję i delikatność rozmówców. Ezoteryczne doradztwo życiowe przez telefon nowoczesna i wygodna spowiedź, do której można przystąpić o każdej porze dnia, nawet w szlafroku porannym? Komunikacja jest kluczem do rozwiązywania problemów duchowych. Z uleczającego działania dialogu korzystają zarówno terapeuci jak i duszpasterze. Ten model działania funkcjonuje również w doradztwie ezoterycznym. Jak uzasadnimy jednak rosnące zainteresowanie klasycznego modelu rozmowy w sferze ezoterycznej W dyskusji o nowoczesnej komunikacji w społeczeństwie, w której rządzi ekstrawertyzm nie wolno zapomnieć o chwilach intymności. Ezoteryczna i spirytualna oferta doradcza staje się alternatywą dla osób potrzebujących wsparcia duchowego. Oferujemy im mistyczne doradztwo przy pomocy Tarota lub Astrologii. Każdy musi sam ocenić, czy kluczem do rozwiązania jego problemów nie będzie nowe, multimedialne duszpasterstwo.

Gość tam to znalazłam
Jasnowidzenie & Wróżby Jasnowidzenie to zdolność postrzegania obiektywnych wydarzeń poza zmysłami. Eksperci na viversum posiadają zdolności medialne oraz intuicję, dzięki którym pomagają wyjść z największych sytuacji kryzysowych. Ezoteryka, okultyzm, mistyka to inny pogląd na świat, który staje się konkurencją dla nowoczesnych metod komunikacji. Powierzchowność dnia codziennego stała się naszym chlebem powszednim intuicję i nasze najskrytsze odczucia trzymamy w ukryciu, boimy się uważać ją za część naszego życia, nie dzielimy się naszymi odczuciami z bliskimi. Życie w dzisiejszych czasach wymaga od nas doskonałego funkcjonowania. Staramy się spełniać oczekiwania innych, aby w najlepszym wypadku zostać docenionym. Na duchowe rozterki i potrzeby emocjonalne nie ma czasu, zostajemy z nimi sami. Coraz częściej sięgamy po alternatywne metody uleczania duchowego, które pozwolą nam na znaleźć drogę do wewnętrznej harmonii. Rynek ezoteryczny rozwija się w szybkim tempie i oferuje niezliczoną liczbę literatury fachowej, kursów czy czasopism. Wróżki, wiedźmy, czarownice, magowie, szamani czy uzdrowiciele, najróżniejsi doradcy życiowi awansują do cichych duszpasterzy naszych czasów.

Gość tam to znalazłam
Astrologia & Horoskopy Astrologią zajmowali się uczeni i księża już w czasach antycznych. Z pozycji gwiazd odgadywali cechy charakteru człowieka, przepowiadali los i przyszłość, również w XXI wieku nauka ta cieszy się wielką popularnością. Nasi eksperci z dziedziny astrologii sporządzają profesjonalne horoskopy bazując na aktualnej wiedzy i dokładnych obliczeniach. Przy tym brane są pod uwagę takie czynniki jak ascendent, aspekt i kwadrat. Horoskop osobisty może stać się drogowskazem na nowej drodze życia i pokazać astrologiczne predyspozycje względem takich dziedzin życia jak zawód, zdrowie, miłość lub partnerstwo. Horoskop może być również wspaniałym prezentem urodzinowym dla ukochanych przyjaciół.

Gość psełdoninum
ledwo co po rozmowie jesem i jestem ogromnascie podekscytowana, jeśli się spełni to napiszę na pewno ojjjjjjj oby się spełniło:-)))))))))))))

Gość JoannaSandra
Wróżka z viversum czytała z kart o mnie, tak jakby mnie od lat znała. Jestem pod ogromnym wrażeniem....czekam na spełnienie się wróżby odnośnie przyszłości.....

Gość Zuziek87
Czy wróż David jest naprawdę taki dobry ?? A jaka macie jeszcze opinię o Anielicy , Tajdze , Sevilli??