Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kismonokis

chcialem kochac sie z kobieta najlepszego kumpla...

Polecane posty

Gość brawo dla kalibana
myślę, że pół na pół, nie wiem jak ty uważasz, ale to od nas zależy i naszych zasad, wychowania czy poddamy się zezwierzęceniu czy też gramy fair i trzymamy sztywno naszych zasad.chociaż tak jak pisałam życie rzuca nam często różne kłody pod nogi, twary zawodnik przetrwa, słabszy podda się impulsowi i po drabinie w stronę diabła może się tylko udać. tak jesteśmy jakoś poukładani tam we wszechświecie, że niby wiele zależy od nas, ale są też pewne rzeczy nie do przejścia...

Gość brawo dla kalibana
twoje wypowiedzi mnie w ogóle , ale to w ogóle nie denerwuję. nie podniecam się też, ale zakładam różne wersje scenariusza jakie życie nam pisze i mi do tego dokładamy swoje 3 grosze lub więcej. fajnie, że są tacy faceci (chociaż to wirtualna rozmowa) którzy sztywno stawiają na swoim i nie ulegają tego typu pokusom, teraz Ty się nie obraź , ale przypominasz mi po swoich wypowiedziach tytaj (bynajmniej) mego kuzyna księdza. UWAGA: to nie jest żaden podtekst , tylko skojarzenie z jego poglądami jak jeszcze nie był księdzem , jak teraz jest na Bank dalej trzyma się swojego zdania.

Diabeł to anioł, który wybrał wolność. Jeśli zaś idzie o moralne dylematy - wszystko jest do przejścia. Pluralizm etyczny na tym konkretnym poziomie ontycznym to usprawiedliwienie słabeuszy...

brawo dla kalibana => Jestem buddystą Chan, jeśli Ci to pomoże. ;) Kategoryczne stwierdzenia nie równają się posiadaniu kategorycznych imperatywów moralnych.

Gość kaliban przesadzasz

Dyskusja polega na przesadzaniu. Z samej definicji negocjacji jest to wymagane, żeby osiągnąć kompromis. Teoria gier.

Gość brawo dla kalibana
nie jestem różową panterą i nie mam zamiaru dochodzić czym się zajmujesz, co tam sobie studiujesz,czy jesteś księdzem, czy filozofem czy kimś tam innym, chciałam poznać tutaj na tym trochę porąbanym forum ZDANIE nt; właśnie takich dylematów damsko-męskich, jak do tego podchodzą faceci rozwijający się prawidłowo intelektualnie i są wiekowo też dojrzali oraz ci to trochę w życiu doświadczyli. niestety mało chętnych, pora pewnie nie ta, a temat za trudny albo za nudny, bo w czasach gdzie seks przestał istnieć tematem tabu bynajmniej w większości ludzkości to chyba normalne pytania-----na które można odpowiedzieć na wirtualnym forum, pozostając anonimowym? jest wątek kochanki, kochankowie tam historie poczytać można nie z tej ziemii jak na razie dla mnie i mojej moralności, a mimo tego udało się wielu tam przyznać do tego jak wiele /wielu było czyimiś kochankami;; więc kompletnie nierozumiem-dlaczego tutaj tak trudno szczerze napisać jak coś kogoś podobnoego spotkało (dotycz.topicu.tematu).

Gość brawo dla kalibana
Kaliban, martwi mnie jedynie twoja stopkka: "Tego kwiatu jest pół światu. ... a trzy czwarte gówno warte. możesz to rozwinać jeżeli masz jeszcze chwile zanim pójdziesz w pielesze , chyba, że akurat masz nocna zmianę lub cóżesz innego jeszcze.?

Gość Hannelore
was? kann nicht sein! so was macht man nie!!

brawo dla kalibana => Chodzi o ogólne pocieszanie się z obu stron (płci). Zmiana jednego modelu na drugi niczego nie rozwiązuje, kiedy użytjownik/czka jest do dupy. Per se. Branoc. Wstaję o 6.30 :P

Gość brawo dla kalibana
mhm ok, żarty żartami. jesteś zabawny nawet o tej porze, ale pomimo słowotoku i wielu widzę moich niedociągnięć w pisaniu tematów (pora nie ta, głowa nie ta heh) nie dojdziemy do poważniejszej rozmowy. facetów brak na forum to fakt, a jak już się jakiś znajdzie to zawsze swoje głęboko zakorzenione ideologie przedstawia jakoby najważniejsze były (nie uderzam do Ciebie) , no cóż, więcej nie uzyskam dzisiejszej nocy od moich rozmówców, a właściwie był jeden tylko, który odpisywał Kanibal, dzięki i znikam z tego lekko zakręconego forum udać się do łóżeczka i wymyślić scenariusz na następny film..:P

Gość brawo dla kalibana
to też PERSE BRANOC , jutro a właściwie dziś też jest dzień i może ktoś z płci męskiej coś mi tu skrobnie do mego scenariusza :O a ja wstaję o 8 :P bye!!!!!

Gość wiedzminka zlootowlosa
wg kaliban to gey dlatego ma taki do tego stosunek i ta stopka jeszcze o kobietah