Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nancy25

stygmaty

Polecane posty

Go艣膰 ggggggggggggggg
ja osobi艣cie wiem, 偶e si臋 pogorszy艂am przez ...szko艂臋. Przez szko艂y z艂e wszystko co najgorsze. No 10 szk贸艂 - pracuj sobie w tylu szko艂ach i nie zwariuj. Ka偶dy by zwariowa艂. A jeszcze bez znajmo艣ci to same wymagania. Jeszcze jak teraz widz臋 gdzie indziej te偶 SADYZM. A taka g艂upia by艂am, 偶e nawet NAZWA膯 tego nie umia艂am. SADYZM to by艂. Mia艂am odej艣膰, ale tak sie jako艣... nie wiem... no to jest skomplikowane. Dzi艣 偶a艂uj臋, 偶e si臋 tak wysila艂am. To na pewno. W Polsce i tak 2 i 2 pozostanie 58. G艂upia by艂am i tyle :( WSTYD mi dzi艣 za siebie :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ggggggggggggggg
No nie sadyzm to te偶 z艂a nazwa ale ZN臉CANIE SI臉 nade mn膮. Dlatego wiecej nie wr贸c臋 w miejsce, gdzie nie widzia艂am, 偶e kto艣 sie nade mn膮 zn臋ca. Szczyt kretynizmu, nie? Ju偶 wi臋kszej kretynki nie by艂o, nie? Ale to tak jest - najpierw sie 艣miejsze z czego艣, a na koniec to ci臋 zabija. Tak zawsze jest i tyle. Na pocz膮tku co艣 mi si臋 wydawa艂o, p贸偶niej szkoda mi by艂o czasu straconego bo ja nie lubi臋 traci膰 czasu no i mam co mam na w艂asne 偶yczenie. No ale odk膮d zrozumia艂am jak sie nade mn膮 zn臋cano to ju偶 nie chc臋 i NIE MUSZ臉 mie膰 nic wspo艂nego z takimi 艢WINIAMI. A mo偶e gdybym sie nie poprawi艂a to bym do dzi艣 by艂a tak durna jak by艂am, 偶e nawet nie widzia艂am jak si臋 ze mnie wy艣miewaj膮? Kto wie... i 偶ycz臋 wszystkim przejrzenia na oczy. Sooner or later jak to m贸wi膮. Lepiej sooner oczywi艣cie a najlepiej nie wpa艣膰 w zachwyt nad niczym pr贸cz...krzy偶a. Dos艂ownie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 resocjalka
kochana kup sobie w aptece 偶elazo i rutinoscorbin (rozwadnia krew) i spr贸buj przez dwa tygodnie... powinno pom贸c, ale ma 1000000% nie zaszkodzi :-) 呕elazo dobre jest na krwinki tylko kup takie samo bez np magnezu lub cynku- je偶eli si臋 dobrze od偶ywiasz oczywi艣cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggggggggggggggg
Kochanie kup sobie w aptece plaster na to, 偶eby ci臋 w nocy nie straszy艂o. najlepiej co艣 na krwinki...czarne :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 resocjalka
ggggggggggggggg a kim Ty jeste艣 i na jakich prawach udzielasz takich porad?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DO GGGGGGGGGGGGG
gggggggggggg pracowa艂as JAKO KTO W TYCH SZKO艁ACH ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 straszy dziewczyne
ta dziewczyna teraz zwariuje ze strachu biedna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggggggggggggggg
Na jakich prawach? Jestem ZNACHOR. W przypadku moich praw albo co艣 zadzia艂a albo nie. Jak zadzia艂a to mam dobry uczynek. Jak nie zadzia艂a to nic nie mog臋 wiecej rzec. NIEUMIEJ臉TNYCH POUCZA膯 - dobry uczynek to jest. W膭TPI膭CYM DOBRZE RADZI膯 - te偶. Nie wiesz o tym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggggggggggggggg
grzesznych upomina膰. URAZY CH臉TNIE DAROWA膯 (zw艂aszcza zmar艂ym - nie mo偶esz nienawidzi膰 zmar艂ego - to pewnie on ci臋 straszy, zw艂aszcza jak jest w piekle). strapionych pociesza膰. Modli膰 sie za 偶ywych i umar艂ych - o to s膮 dobre uczynki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do gggggggggg
jak nie zadzia艂a to znaczy 偶e 藕le robisz i powinna艣 to poprawia膰 a Ty straszysz t膮 dziewczyne, taki pesymizm od Ciebie bije a nie 偶adne ZNACHOR

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggggggggggggggg
No i dobrze - czy musz臋 by膰 idealna? Jestem pesymistk膮 i ju偶. Co ci臋 to obchodzi? Ty jeste艣 pesymist膮 wi臋c ja ni膮 musz臋 by膰. Wol臋 optymist贸w, ale Polska zabija optymist贸w. Wi臋c jestem pesymistk膮 co mnie wp臋dza w depresj臋 bo z gruntu rzeczy jestem...realistk膮. I to wybitn膮. A tak wszyscy mnie wp臋dzaj膮 w depresj臋. Nawet teraz. I tyle :( A optymistka jak czytasz ma ju偶 nawet stygmaty. Co艣 tu nie gra...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BEHEMOTTHHHHHHHHHH
BO GGGGGGGGGGGGGG PRACOWA艁A JAKO SPRZATACZKA W TYCH SZKO艁ACH I STRSZY艁A DZIECI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggggggggggggggg
hahaha - ale 艣mieszne prawda? :( Tak to jest tu czy tam. Weso艂o i ubaw po pachy. I tyle. Na kafeterii zw艂aszcza. P贸ki nie ma 00.00 - no ale na mnie ju偶 czas :( Przynajmniej dzi艣... id臋 艣ni膰 o tym, 偶e mam swoje mieszkanie... na przyk艂ad... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 resocjalka
wydaje mi si臋 偶e znachorstwo jest poga艅stwem... oczywi艣cie jestem blada w tej dziedzinie (z Hipokratesem trzymam) ale np. znachorem nazywa si臋 cz艂owieka kt贸ry dymem okadza chorego aby wyp臋dzic z niego z艂e duchy albo robi amulet kt贸ry np. ma przynie艣c szcz臋scie w mi艂o艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggggggggggggggg
Hipokrates - w Polsce ka偶dy lekarz to Hipokrates. Widze to po sobie. Zw艂aszcza psychiatra hahaha - a to dobry kawa艂... :( PS. mo偶e powinnam by膰 sprz膮taczk膮, ale ...za du偶o si臋 uczy艂am. Nie da rady. Cho膰 by艂 to b艂膮d - niew膮tpliwie. 呕e sie tyle uczy艂am. Mo偶e wi臋c b臋d臋 kiedy艣 sprz膮taczk膮? Kto wie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 behemothhh
GGGGGGGGGGGGGGG dla mnie to ty masz jakies urojenia bez kitu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggggggggggggggg
By艂aby to pewnie dla mnie jaka艣 kara - i pewnie sie tak sko艅czy. Ka偶dy b臋dzie mia艂 sprz膮taczk臋 a ja b臋d臋 sprz膮ta膰 sama. Ale ja lubi臋 sprz膮ta膰. I tyle. Byle nie za du偶o. Kurze 艣ciera膰 mog臋. Bo pod艂ogi my膰 - ale tak 偶eby nie kl臋cze膰 za du偶o. takie rzeczy. No i tyle. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BEHEMOTHHHHHHH
jakbys sie tyle uczy艂a i by艂a taka m.膮dra i wszechwiedzaca to pewnie juz dawno by艣 mia艂a swoje mieszkanie wida膰 ze gucio zarobi艂a艣 jak偶es taka WYKSZTA艁CUNA I 艁UCONA ABAUAHHAHAH

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggggggggggggggg
Ja mam urojenia? Popatrz se na t臋 ca艂膮 kafeteri臋. Jedno wielkie urojenie. Ka偶dy tu ma nawalone w g艂owie, a jedna dosta艂a nawet stygmat贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 behemothhh
a wogole to zdjae mi sie ze to ty puszczasz te durne teksty o alicji bachledzie i swojej matce , jestes zwyk艂膮 zwyrolka i masz schizy , jaki to typ schizofrenii zdiagnozwali juz cie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggggggggggggggg
No wiesz - wykszta艂cona w Polsce hahahaha. No ale jest jakie艣 wykszta艂cenie, stoj膮 tu uczelnie wy偶sze. Ja po prostu zrobi艂am ten b艂膮d, 偶e DOS艁OWNIE ogl膮da艂am za du偶o kab艂贸wki. I to wszystko :( No bo c贸z... we藕 Polsk臋 i nie wiem national geographic. Czy discovery. Czy cos tam... kolwiek. Nie widzisz chyba za du偶o podobie艅stw. No i to mnie zgubi艂o :( No ale trudno ju偶 siez tym pogodzi艂am. MEA CULPA dos艂ownie, 偶e w lesie nie chc臋 mieszka膰 w pa艣niku. DOS艁OWNIE :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 resocjalka
taka 艂ucona (heh dobre) a nie umie czytac ze zrozumieniem... ona tak my艣li ale to nie jest fakt a ja nie napisa艂am 偶e jestem lekarzem... a urojenia to masz Ty. Prosz臋 skoment贸j m贸j poprzedni post- a mo偶e nie wiesz co powiedzie profesorko bez w艂asnego k膮ta?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 behemothhhhhhhhhhh
o mate艅ko , ja pierdziu , zajebista jestes bez kitu zajebista a z jakiej wioski pochodzisz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 behemothhhhh
resocjalka przeciez to jest prosta baba co ma problem z psychik膮 to widac , a btw ,twoj nick to od wykszt艂acenia? bo ja konczy艂am w艂asnie resocjlake w warszawie TWP

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggggggggggggggg
To 偶e moja matka zrobi艂a sobie ze mnie po艣miewisko to jest JEJ problem. No m贸j te偶 bo mi nic nie wysz艂a, ale z siebie te偶 zrobi艂a posmiewisko bo zawsze by艂a najm膮drzejsza. Alicja Bachleda to ju偶 sobie darujmy jak dla mnie - to nie moje obszary zw艂aszcza 偶e jestem bardzo wyczulona w temacie SZWAJCARIA wi臋c ju偶 j膮 sobie zostawiam w spokoju. I tyle. I innym te偶 tak radz臋. Kija w mrowisko wsadza膰 nie nale偶y - moje zdanie. No gdzie艣 tam by艂 b艂膮d. Ja my艣l臋, 偶e ta agentka by jej si臋 przyda艂a. Teraz ma agent贸w. Mo偶e do Wajdy trzeba by艂o si臋 pyta膰 - co dalej z karier膮 Alicji, a nie CO ZROBI膯 Z ZOSI膭? Nie wini艂abym tutaj re偶ysera, kt贸ry za du偶o nie my艣la艂 bo niby jakie pytanie taka odpowied藕. No a w zale偶no艣ci od pytania pada odpowied藕. Wi臋c pytanie g艂upie i g艂upia odpowied藕. Co dalej z Zosi膮? Kto dzi艣 si臋 tak pyta ten jest CHORY UMYS艁OWO. I takich os贸b jest masa do dzi艣. Po pierwsze ona nie jest 偶adn膮 Zosi膮 - ma imi臋, nazwisko i chcia艂a zrobi膰 karier臋 w filmie. Co dalej z t膮 Zosi膮? No dobre pytanie. Ale... czy na pewno DOBRE? Mo偶e g艂upie po prostu raczej :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 resocjalka
jak najbardziej, ale tylko po cz臋艣ci pracuj臋 w zk ale jako psycholog. te偶 ko 艅czy艂am t臋 szko艂臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bahemmothh
prosze PANSTWA TO TRAFILAM TO TA IDOTKA OD BACHLEDY I SWOJEJ MATKI buahahha ona ma schizofrenie STARA TY WLAISZ TAK ZWAN膭 SLATAKE S艁OWN膭 , JESTES CHORA KOBIET膭 ! m贸wi艂as cos o psychiatrach leczysz sie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mkhjiy
fakt, dziewczyna ma ze sob膮 problemy, a wy co jej tak je藕dzicie? kompleksy sobie w ten spos贸b leczycie czy co? 偶enada :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggggggggggggggg
No na pewno zabrak艂o jakiego艣 spojrzenia realnie na wszystko. A teraz? To nie wiem. Jak b臋dzie w Szwajcarii to ja uciekam. Szwajcarzy to ma艂o ciekawy nar贸d bo ja mam stracha przed Szwajcari膮. I to te偶 taki nar贸d specyficzny kulturowo. Jedyny kraj w Europie bez kultury dworskiej. No to niech tam jest ta g贸ralk膮 tylko tyle jej mo偶na powiedzie膰 bo j膮 ze偶r膮. Taki kraj g贸rali to jest. Jak sie tam zrobi krakusk膮 to te偶 po niej tam. Mo偶e sobie gra膰, ale niech si臋 zrobi g贸rlak膮 z Zakopca i tyle. I nic jej nie zrobi膮, a z Krakowa jak tam b臋dzie to nie wiem... z Polski. No o Polsce b臋d膮 m贸wi膰 tam 藕le, ani s艂owa dobrze o Polsce w Szwajcarii. Nie wiem :( W ka偶dym razie Szwajcaria to g贸rale i tyle. Ale tego bym nie rusza艂a nigdy bo tak samo chytre jak ka偶dy g贸ral. Cho膰by z Zakopca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 behemothhh
o Resocjalka to widze ze kole偶anka po fachu :) , ja teraz jestem w USA i tez zamierzam kontynu艂owa膰 ale w艂asnie bardziej si臋 zwr贸ci艂am w strone psychologii . Chcia艂abym pracowac w jakiejs klinice , moze jako behavioral therapist, nie wiem na razie szukam szko艂y

Udost臋pnij ten post