Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nancy25

stygmaty

Polecane posty

Gość ggggggggggggggg
ja osobiście wiem, że się pogorszyłam przez ...szkołę. Przez szkoły złe wszystko co najgorsze. No 10 szkół - pracuj sobie w tylu szkołach i nie zwariuj. Każdy by zwariował. A jeszcze bez znajmości to same wymagania. Jeszcze jak teraz widzę gdzie indziej też SADYZM. A taka głupia byłam, że nawet NAZWAĆ tego nie umiałam. SADYZM to był. Miałam odejść, ale tak sie jakoś... nie wiem... no to jest skomplikowane. Dziś żałuję, że się tak wysilałam. To na pewno. W Polsce i tak 2 i 2 pozostanie 58. Głupia byłam i tyle :( WSTYD mi dziś za siebie :(

Gość ggggggggggggggg
No nie sadyzm to też zła nazwa ale ZNĘCANIE SIĘ nade mną. Dlatego wiecej nie wrócę w miejsce, gdzie nie widziałam, że ktoś sie nade mną znęca. Szczyt kretynizmu, nie? Już większej kretynki nie było, nie? Ale to tak jest - najpierw sie śmiejsze z czegoś, a na koniec to cię zabija. Tak zawsze jest i tyle. Na początku coś mi się wydawało, póżniej szkoda mi było czasu straconego bo ja nie lubię tracić czasu no i mam co mam na własne życzenie. No ale odkąd zrozumiałam jak sie nade mną znęcano to już nie chcę i NIE MUSZĘ mieć nic wspołnego z takimi ŚWINIAMI. A może gdybym sie nie poprawiła to bym do dziś była tak durna jak byłam, że nawet nie widziałam jak się ze mnie wyśmiewają? Kto wie... i życzę wszystkim przejrzenia na oczy. Sooner or later jak to mówią. Lepiej sooner oczywiście a najlepiej nie wpaść w zachwyt nad niczym prócz...krzyża. Dosłownie.

Gość resocjalka
kochana kup sobie w aptece żelazo i rutinoscorbin (rozwadnia krew) i spróbuj przez dwa tygodnie... powinno pomóc, ale ma 1000000% nie zaszkodzi :-) Żelazo dobre jest na krwinki tylko kup takie samo bez np magnezu lub cynku- jeżeli się dobrze odżywiasz oczywiście

Gość ggggggggggggggg
Kochanie kup sobie w aptece plaster na to, żeby cię w nocy nie straszyło. najlepiej coś na krwinki...czarne :(

Gość resocjalka
ggggggggggggggg a kim Ty jesteś i na jakich prawach udzielasz takich porad?

Gość DO GGGGGGGGGGGGG
gggggggggggg pracowałas JAKO KTO W TYCH SZKOŁACH ?

Gość straszy dziewczyne
ta dziewczyna teraz zwariuje ze strachu biedna

Gość ggggggggggggggg
Na jakich prawach? Jestem ZNACHOR. W przypadku moich praw albo coś zadziała albo nie. Jak zadziała to mam dobry uczynek. Jak nie zadziała to nic nie mogę wiecej rzec. NIEUMIEJĘTNYCH POUCZAĆ - dobry uczynek to jest. WĄTPIĄCYM DOBRZE RADZIĆ - też. Nie wiesz o tym?

Gość ggggggggggggggg
grzesznych upominać. URAZY CHĘTNIE DAROWAĆ (zwłaszcza zmarłym - nie możesz nienawidzić zmarłego - to pewnie on cię straszy, zwłaszcza jak jest w piekle). strapionych pocieszać. Modlić sie za żywych i umarłych - o to są dobre uczynki.

Gość do gggggggggg
jak nie zadziała to znaczy że źle robisz i powinnaś to poprawiać a Ty straszysz tą dziewczyne, taki pesymizm od Ciebie bije a nie żadne ZNACHOR

Gość ggggggggggggggg
No i dobrze - czy muszę być idealna? Jestem pesymistką i już. Co cię to obchodzi? Ty jesteś pesymistą więc ja nią muszę być. Wolę optymistów, ale Polska zabija optymistów. Więc jestem pesymistką co mnie wpędza w depresję bo z gruntu rzeczy jestem...realistką. I to wybitną. A tak wszyscy mnie wpędzają w depresję. Nawet teraz. I tyle :( A optymistka jak czytasz ma już nawet stygmaty. Coś tu nie gra...

Gość BEHEMOTTHHHHHHHHHH
BO GGGGGGGGGGGGGG PRACOWAŁA JAKO SPRZATACZKA W TYCH SZKOŁACH I STRSZYŁA DZIECI

Gość ggggggggggggggg
hahaha - ale śmieszne prawda? :( Tak to jest tu czy tam. Wesoło i ubaw po pachy. I tyle. Na kafeterii zwłaszcza. Póki nie ma 00.00 - no ale na mnie już czas :( Przynajmniej dziś... idę śnić o tym, że mam swoje mieszkanie... na przykład... :(

Gość resocjalka
wydaje mi się że znachorstwo jest pogaństwem... oczywiście jestem blada w tej dziedzinie (z Hipokratesem trzymam) ale np. znachorem nazywa się człowieka który dymem okadza chorego aby wypędzic z niego złe duchy albo robi amulet który np. ma przynieśc szczęscie w miłości

Gość ggggggggggggggg
Hipokrates - w Polsce każdy lekarz to Hipokrates. Widze to po sobie. Zwłaszcza psychiatra hahaha - a to dobry kawał... :( PS. może powinnam być sprzątaczką, ale ...za dużo się uczyłam. Nie da rady. Choć był to błąd - niewątpliwie. Że sie tyle uczyłam. Może więc będę kiedyś sprzątaczką? Kto wie...

Gość behemothhh
GGGGGGGGGGGGGGG dla mnie to ty masz jakies urojenia bez kitu

Gość ggggggggggggggg
Byłaby to pewnie dla mnie jakaś kara - i pewnie sie tak skończy. Każdy będzie miał sprzątaczkę a ja będę sprzątać sama. Ale ja lubię sprzątać. I tyle. Byle nie za dużo. Kurze ścierać mogę. Bo podłogi myć - ale tak żeby nie klęczeć za dużo. takie rzeczy. No i tyle. :(

Gość BEHEMOTHHHHHHH
jakbys sie tyle uczyła i była taka m.ądra i wszechwiedzaca to pewnie juz dawno byś miała swoje mieszkanie widać ze gucio zarobiłaś jakżes taka WYKSZTAŁCUNA I ŁUCONA ABAUAHHAHAH

Gość ggggggggggggggg
Ja mam urojenia? Popatrz se na tę całą kafeterię. Jedno wielkie urojenie. Każdy tu ma nawalone w głowie, a jedna dostała nawet stygmatów.

Gość behemothhh
a wogole to zdjae mi sie ze to ty puszczasz te durne teksty o alicji bachledzie i swojej matce , jestes zwykłą zwyrolka i masz schizy , jaki to typ schizofrenii zdiagnozwali juz cie?

Gość ggggggggggggggg
No wiesz - wykształcona w Polsce hahahaha. No ale jest jakieś wykształcenie, stoją tu uczelnie wyższe. Ja po prostu zrobiłam ten błąd, że DOSŁOWNIE oglądałam za dużo kabłówki. I to wszystko :( No bo cóz... weź Polskę i nie wiem national geographic. Czy discovery. Czy cos tam... kolwiek. Nie widzisz chyba za dużo podobieństw. No i to mnie zgubiło :( No ale trudno już siez tym pogodziłam. MEA CULPA dosłownie, że w lesie nie chcę mieszkać w paśniku. DOSŁOWNIE :(

Gość resocjalka
taka łucona (heh dobre) a nie umie czytac ze zrozumieniem... ona tak myśli ale to nie jest fakt a ja nie napisałam że jestem lekarzem... a urojenia to masz Ty. Proszę skomentój mój poprzedni post- a może nie wiesz co powiedzie profesorko bez własnego kąta?

Gość behemothhhhhhhhhhh
o mateńko , ja pierdziu , zajebista jestes bez kitu zajebista a z jakiej wioski pochodzisz ?

Gość behemothhhhh
resocjalka przeciez to jest prosta baba co ma problem z psychiką to widac , a btw ,twoj nick to od wyksztłacenia? bo ja konczyłam własnie resocjlake w warszawie TWP

Gość ggggggggggggggg
To że moja matka zrobiła sobie ze mnie pośmiewisko to jest JEJ problem. No mój też bo mi nic nie wyszła, ale z siebie też zrobiła posmiewisko bo zawsze była najmądrzejsza. Alicja Bachleda to już sobie darujmy jak dla mnie - to nie moje obszary zwłaszcza że jestem bardzo wyczulona w temacie SZWAJCARIA więc już ją sobie zostawiam w spokoju. I tyle. I innym też tak radzę. Kija w mrowisko wsadzać nie należy - moje zdanie. No gdzieś tam był błąd. Ja myślę, że ta agentka by jej się przydała. Teraz ma agentów. Może do Wajdy trzeba było się pytać - co dalej z karierą Alicji, a nie CO ZROBIĆ Z ZOSIĄ? Nie winiłabym tutaj reżysera, który za dużo nie myślał bo niby jakie pytanie taka odpowiedź. No a w zależności od pytania pada odpowiedź. Więc pytanie głupie i głupia odpowiedź. Co dalej z Zosią? Kto dziś się tak pyta ten jest CHORY UMYSŁOWO. I takich osób jest masa do dziś. Po pierwsze ona nie jest żadną Zosią - ma imię, nazwisko i chciała zrobić karierę w filmie. Co dalej z tą Zosią? No dobre pytanie. Ale... czy na pewno DOBRE? Może głupie po prostu raczej :(

Gość resocjalka
jak najbardziej, ale tylko po części pracuję w zk ale jako psycholog. też ko ńczyłam tę szkołę

Gość bahemmothh
prosze PANSTWA TO TRAFILAM TO TA IDOTKA OD BACHLEDY I SWOJEJ MATKI buahahha ona ma schizofrenie STARA TY WLAISZ TAK ZWANĄ SLATAKE SŁOWNĄ , JESTES CHORA KOBIETĄ ! mówiłas cos o psychiatrach leczysz sie?

Gość mkhjiy
fakt, dziewczyna ma ze sobą problemy, a wy co jej tak jeździcie? kompleksy sobie w ten sposób leczycie czy co? żenada :O

Gość ggggggggggggggg
No na pewno zabrakło jakiegoś spojrzenia realnie na wszystko. A teraz? To nie wiem. Jak będzie w Szwajcarii to ja uciekam. Szwajcarzy to mało ciekawy naród bo ja mam stracha przed Szwajcarią. I to też taki naród specyficzny kulturowo. Jedyny kraj w Europie bez kultury dworskiej. No to niech tam jest ta góralką tylko tyle jej można powiedzieć bo ją zeżrą. Taki kraj górali to jest. Jak sie tam zrobi krakuską to też po niej tam. Może sobie grać, ale niech się zrobi górlaką z Zakopca i tyle. I nic jej nie zrobią, a z Krakowa jak tam będzie to nie wiem... z Polski. No o Polsce będą mówić tam źle, ani słowa dobrze o Polsce w Szwajcarii. Nie wiem :( W każdym razie Szwajcaria to górale i tyle. Ale tego bym nie ruszała nigdy bo tak samo chytre jak każdy góral. Choćby z Zakopca.

Gość behemothhh
o Resocjalka to widze ze koleżanka po fachu :) , ja teraz jestem w USA i tez zamierzam kontynułować ale własnie bardziej się zwróciłam w strone psychologii . Chciałabym pracowac w jakiejs klinice , moze jako behavioral therapist, nie wiem na razie szukam szkoły