Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na wspolnej

Ogladalyscie wczoraj Na Wspolnej - Mania spadla z hustawki i rozbila kolanko

Polecane posty

Gość na wspolnej

co za żenada - Mania w spodniach, jesiennej kurtce, zleciala z hustawki 20 cm wysokosci, a Zaneta jak kwoka kolo niej i plaster chce naklejac - na co? na dzinsy? tam to chyba nikt dzieci nie ma czy co? jak ja bym miala skakac wokol swojego dziecka z plastrami po kazdym potknieciu to chodzilo by jak mumia zaplastrowane.

Gość na wspolnej
dokładnie, żenada na całego.

Gość w dodatku zleciala
na piasek, z nisko wiszacej i stojacej (nie hustajacej sie) hustawki :D :D :D :D :D zrobili z Zanety matke - kretynke :D :D :D :D :D

Gość xxxzzzzxxxx
tak mnie to zafascynowalo ze ogladam powtorke:)) maaaniaaaa!!! :)) a co to za gosc robi im zdjecia o co chodzi??

Gość o takkkk
beznadziejnie to wyszło, mała miała na sobie rajstopki i spódniczkę. Wcale nie płakała a zrobili z tego straszny wypadek - hahahahaha

Gość ccc -całkiem ciulate trzewiki
ale ona miala rajtuski i spudniczke nie dzinsy :P

Gość na wspolnej
zgadza sie, zrobili z Żanetę idiotkę i potem ta rozmowa z Ziębową, ze dziecko sobie kolano rozbilo i ojoj , ta mała nie wiedziala jak sie zachować :) no wlasnie, co to za fotograf? wczesniej był jakis typ co grozil, ze zaplaci za to co zrobil jego siostrze - czyli fotograf pewnie z agencji detektywistycznej. hehe, zagadka.

Nie oglądałam buuu :( a Mania to moja bohaterka idolka i w ogóle.... Czy będą jeszcze powtórki?

Ten cały Julian wspominal kiedys że jakas laska wyrolowała Go na kase i odeszła. Ja myslę że to raczej On jej tak zrobil i teraz Go ktos szuka

Gość na wspolnej
a to przepraszam, myslalam, ze spodenki :D czyli spadla na trawke w rajtuzkach, ale dobrze, ze apteczka samochodowa byla pod ręką :D

Gość na wspolnej
Mamani, no wlasnie przed chwilką lecialo - obejrzalam z zaciekawieniem :)

No nic jakoś przeżyje obejrzę dziś wieczorem co się mojej idolce stało :D:D:D Wczoraj czekając na wojewódzkiego oglądałam ostatnią scenę 39 i pól i widziałam jak Patryk (tak mu jest?) walnął samochodem w drzewo...Także tam też jest wielkie napięcie :D:D:D:D

Gość blę26
a ja myślę że to brat tej kobiety co niby Julian jej cos zrobił zatrudnił tego fotografa zeby sledził juliana....kiedys julian mówił ze był z jakąś kobietą a potem od razu sie przeprowadził...pewnie julian ją pobił........a ten krzyk był dobry,jakby z trzeciego piętra spadła :D

Gość hehe uśmiałam się jak norka

Gość o takkkk
krzyk Żanety bo mała nie krzyczała ;)

Gość blę26
tak tak krzyk żanety... jakby mała z 3 pietra spadła....i to przerażenie w oczach :D:D

Gość Na wspólnej
A mnie się wydaje, że facet ma zwiazek z jakimś pedofistwem

wtorki są dobre; na wspólnej, m jak miłóść, 39 i pół, wojewódzki, californication :) A mówią, że mamy tylko swoimi dziećmi żyją :D

Gość nic raczej na to nie wskazuje
na pewno chodzi o jakąs babkę, czyjąś siostrę i ten brat sie chce zemscic. Julian raz polamal karte sim , takiego mial cykora.

Gość a co sie stalo z jej mezem

Jezuuu jakie mam braki. Od kiedy mamy cyfrę nie wiem kto to Juliannnn :(:(:(:( Niewybaczalne!!!!

Gość na wspolnej
Mamani - masz szanse na poprawe i wyjscie z ciemnogrodu - w sobote będzie powtorka wszystkich odcinkow tego tygodnia. Obejrzyj i żeby nie było wiecej takich zaległosci! Wstyd! 21 wiek!

Ok obiecuje, ze w sobotę obejrzę! A m jak miłość kiedy ma powtórki bo tam mam 2 lata zaległości... ostatnio oglądałam jak Mania się urodziła i nie miałam co z sobą zrobić...?

Gość CAMPARI34
ja oglądałam wczoraj film ruchomy poruszyciel okropny film

boze kiedy wy macie czas to wszystko oglądać? :D ja wracam z pracy o 17.30 a o 21 już spię ;) jedyne co oglądałam to dr house na axn ale się skończył właśnie :(

ja chodzę spać koło 1 :) Mam w cholerę czasu, jestem jeszcze na macierzyńskim, moje dziecko nie należy do zbytnio absorbujących, a moim hobby jest szydełkowanie i malarstwo, więc mogę to spokojnie robić przy włączonym tv. Chociaż przyznaję, że chcę się zupełnie odzwyczaic od tv i go zlikwidować; nie chcę wychowywać swojego dziecka w ten sposób, że dla świętego spokoju sadzam go przed tv. Kiedys nie miałam tv i wtedy o wiele więcej czytałam i generalnie mniej czasu marnowałam.