Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana Dziewczynaa

Wiem,ze ktos mi pomoze tu....

Polecane posty

Witam was wszystkim otoz mam problem z chlopakiem a krotka mowiac z narzeczonym.. wiem ze ktos mi pomoze chociaz jedna osoba...:( jesli ktos sie zainteresuje niech napisze opowiem wam o co chodzi a wtedy moze doradzicie cos bo ja jestem juz bezsilna nie wiem co robic tak mi zle:(

Gość mam nadzieje ze jak
opiszesz to NAPRAWDE w skrocie i bedzie to PRAWDZWY skrot niz ten: ' mam problem z chlopakiem a krotka mowiac z narzeczonym', bo sie tak rozwleklas na temat chlopaka ze dobrze, ze skrocilas to do narzeczonego

jestesmy ze soba 3lata mieszkamy ze soba we wlasnym kupionym mieszkanku.. wczoraj wieczorem byla mega klotnia .. a wlasciwie poszlo o psa bo mamy psa owczarka niemieckiego on cos tam spsocil a ten go zaczal znowu bic kopac... najgorsze co widzialam podniosl go i rzucil i kopnal w locie.... i dlatego sie poklocilismy z newow powiedzialam ze nie jestesmy razem skoro takie nerwy ma i pozniej klotnia i powiedzial ze tez mnie nie potrzebuje.. i ma dosc tego i dzis poszedl rano do pracy wraca o 16.. nie wiem jak sie zachowac czy mam sie wyprowadzic czy nie wiem co :(

Zakładając, że to nie prowo i faktycznie tak było, to koleś nigdy w życiu by mnie więcej na oczy nie zobaczył. Za to zapewne spotkałby się z policją, bo znęcanie się nad zwierzętami jest karalne. Skurwysyn i tyle.

tak bo nienawidze przemocy !! on go bardzo mocno kopnal! nie pozwole tak traktowac zwierze moje! a co moze kiedys mnie tak bedzie bil? bo juz raz byla sytuacja kiedy podniosl na mnie reke kiedy pakowal mnie i wyrzucal moje ciuchy na klatke! kiedy jeszcze wynajmowalismy mieszkanie z jakies 2lata temu z tym sie zmienil bo mamy swoje mieszkanie wiec nie ma prawa wyrzucac mi rzeczy!

mysle nad tym zeby nie przyjsc na noc nie wiem pojde do mamy przyjaciolki nie iem gdziekolwiek zeby nie wiedzial gdzie jestem. dobry pomysl? ale znajac jego bedzie wydzwanial i gadal ze mam wracac do domu

hmm..zakladając że go kochasz... to myśle że szkoda coś kończyć że względu na to..ale z drugiej strony pies nie jest piłka..nie można go bić bo to tez borze stworzenie..smaam uwielbiam moje zwierzaki nie kopie nie bije...owszem psoca mi ale nie karce ich bo nie można tak robić. moze porozmawiaj z nim na ten temat...może totalnie sie wsciekł..ale jesli faktycznie ma takie nerwy to kto wie czy kiedys nie podniesie reki na ciebie..

Gość tez zakladajac ze nie prowo
bydlak by mnie wiecej nie zobaczyl, w dodatky donislabym na niego za znecanie sie nad zwierzetami. Nie wyobrażam sobie , jak mozna byc z koms takim. skonczony skorwysyn.

Nie no, prowokacja. Ewentualnie panienka lubiąca ostre jazdy i złych chłopców ;)

Gość nie rozumiem jak mozna kochac
taka kanalię, godną najwyzszej pogardy. Powaznie jeszcze chcesz z nim byc? Otwórz oczy!

Gość maajjjooorr
a to mieszkanie na kogo stoi ,tylko na niego ,czy i na ciebie

wlasnie za bardzo go kocham :( aby odejsc mamy wspolne plany mimo wszystko jest nm dobrze ale ma za duze nerwy mimo wszystko mial probowac to w sobie zmienic widac nie zmienil rzucil obraczka wczoraj i tyle poszedl sie polozyc i spac..

w sumie na niego jest podpisana umowa on ma akt wlasnosci.. ale wspolne pieniedze

jaką obrączką skoro narzeczony?? kopnąć psa w locie?? z nerwów?? czekaj czekaj, ciebie też kiedyś skopie niechcący

Gość maajjjooorr
o to kiepsko ,masz jakis papierek ze twoje pieniadze ,kiepsko to widze

nie pozegnal sie kiedy wychodzil do pracy a zawsze to robil.. obarczke taka kiedys jak bylismy na stopie"dziewczyna chlopak" on kupil sobie i mi.... nie wiem czy ja ma teraz na palcu zczy gdzies schowal bo w domu nie ma tej obraczki

Gość eqo
czy twój facet jest zrównoważony emocjonalnie? jak zachowuje się w stosunku do ciebie? i czy on chciał tego psa?

tego psa to on kupil!! dla mnie! a teraz zneca sie nad nim! bardzo czesto kiedys jak sie klocilismy mowil ze sie zabije bral noza i chcial sie zabic chcialam od niego odejsc ale ten nie pozwalal bo ciagle bral tego noza:( ale teraz tez nie potrafie od niego odejsc chociaz czasem to meczy

Gość nie bylabym ani chwili
dluzej z mezczyzna, ktory by skrzywdzil zwierzaka, a jakby skrzywdzil mojego zwierzaka, to wydrapalabym gnojowi oczy, a potem znalazlabym gosci, ktorzy by mu spuscili lomot.

Gość eqo
wychodzi na to, że twój facet to szantażysta a ty mu na to pozwalasz pomyśl, że on kiedyś może się znęcać tak nad waszym dzieckiem jak teraz nad psem pomyśl jaką zrujnowaną psychikę będzie miał pies (stąd już łatwa droga do agresji) musisz się pozbierać i pokazać kto rządzi nie będzie łatwo, ale piszesz, że kochasz Wiesz co bym zrobiła? Spakowałabym siebie i psa i się wyprowadziła. On na pewno będzie błagał o powrót. Po miesiącu możesz się przecież zgodzić. Postaw mu jeden warunek - pójdzie się leczyć (bo jego zachowanie nie jest normalne)

eqo - bardzo chetnie bym tak zrobila ze zabralabym psa ale gdzie?! ja sama bym miala gdzie isc ale pies:( kocham nad zycie tego pieska a ten chce go sprzedac bo za duzo siersci i w ogole.. nie wiem na prawde mysle wlasnie nad szykowaniem sie i po prostu wyjsciem .. do mamy..

Gość eqo
"Przejawy zachowań agresywnych Ze względu na podmiot agresji wyróżnia się agresję indywidualną i zbiorową. Natomiast ze względu na przedmiot, wyróżnia się agresją skierowaną na: ludzi, inne istoty żywe, przedmioty. Uwzględniając sposób manifestacji wyróżnia się: - agresję fizyczną: kopnięcia, potrącenia, uderzenia, - agresję słowną: wyśmiewanie, obrażanie, straszenie, - symboliczną: aktywność skierowana na przedmioty symbolizujące dla agresora osobę, w stosunku do której chciał on przejawić agresję." Co ty na to?

Gość eqo
a nie możesz zabrać psa do mamy? przyznam, że podziwiam brak fantazji twojego faceta. Kto o zdrowych zmysłach kupuje owczarka do domu? Chyba tylko ktoś kto ma sprzątaczkę na etacie.

wiem ze on jest agresywny! Wczoraj kiedy kopal psa i w ogole bil to pies go WKONCU ugryzl! i sie ciesyzlam wiecie bo wkoncu pies sie przeciwstawil ! a on do mnie ze to przeze mnie go ugryzl bo ja bronilam psa i wiecie odpychal mnie od psa zeby go wywalic na balkon! wszystko przeze mnie ze ja chcialam uratowac psa przed biciem