Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja79

czy Wasi mezowi,faceci tez sikaja na siedząco???

Polecane posty

Gość nie ma dna glupocie
Ach, mocno zdziwiona, jakie Ty nielogiczne wnioski wyciagasz. Przeciez nie pisze, ze noszenie olularow i wychowanie dzieci przez pary homoseksualne to to samo, tylko pisze, ze jakakolwiek innosc jest pietnowana i wysmiewana przez dzieci, ktore, smiec twierdzic, w ogromnej wiekszosci sa wychowane w porzadnych, katolickich rodzinach. Emotek juz nie robie, bo mi sie nie chce.

Gość o rzeszty
moglibyscie wreszcie laskawie zakonczyc ta debilna dyskusje? :D bo nie chce mi sie ciagle sprawdzac, czy sa jakies nowe wpisy, a z drugiej strony nie moge sie oprzec pokusie :D

Gość mocno zdziwiona
Nie logiczne?sam siebie przeczytaj"bo jeden sika na siedzaco, inny nie je miesa, jeszcze inny nie chodzi na religie, a nastepny ma dwie mamusie lub dwoch tatusiow." Akurat na temat homoseksualizmu nie napisałam,że to wstyd.Owszem,jak dla mnie wbrew naturze,ale dodałam,że guzik mnie to obchodzi.A sikanie,cóż,sikaj sobie nawet na rynku,stojąc lub siedząc.Podłub również w nosie.Aczkolwiek sikanie w miejscach publicznych jest karalne.

Gość do mocno zdziwiona
Masz tendencję wpychania kija w mrowisko. Co do tego wszystkiego ma sikanie w miejscach publicznych. Jestes taka co to krew wypije a dziurki nie zostawi. Mącicielka i prowokatorka.

Gość mocno zdziwiona
A skąd,naprawdę uważam,że podglądanie jak ktoś sika lub sikanie w obecności innych za niesmaczne grzecznie mówiąc.

Gość o rzeszty
a tak prosilam 😭 swoja droga pami mocno zdziwiona faktycznie robi porownania jak w pytke :D :D

Gość dream therater
ja jestem kobieta i sikam na stojąco.. wtedy to sie chlapie...:) fajna sprawa kobitki polecam...

Gość Urolog-
Różnice w budowie anatomicznej mężczyzny i kobiety W związku z obecnością narządów rozrodczych usytuowanie pęcherza moczowego, wielkość, kształt oraz położenie cewki moczowej są inne u mężczyzn i kobiet. U mężczyzn otrzewna z pęcherza przechodzi ku tyłowi na przednią powierzchnię odbytnicy, wyścielając w tym miejscu zagłębienie odbytniczo-pęcherzowe (excavatio rectovesicalis). Dno pęcherza spoczywa na gruczole krokowym (prostata). Nieco powyżej do tylno-dolnej powierzchni pęcherza moczowego przylegają pęcherzyki nasienne. Cewka moczowa ma długość 20 cm, przechodzi przez gruczoł krokowy, a następnie wzdłuż prącia, by zakończyć się ujściem zewnętrznym.

Gość dream therater
a czy ktoras z was sikała wspolnie z mezem? np trzymajac go za siusiaka?

Gość nie ma dna glupocie
Zdziwiona prowokuje czy jest bystra inaczej? "bo jeden sika na siedzaco, inny nie je miesa, jeszcze inny nie chodzi na religie, a nastepny ma dwie mamusie lub dwoch tatusiow." Chetnie jeszcze raz powtorze, ze nie widze zadnych podobienstw rodzajowych miedzy w/w. Nadmienilem jedynie, ze te rozne zachowania, jako, ze sa nietypowe, sa wysmiewane przez dzieci. Wysmiewanie przez dzieci jest tutaj jedynym podobienstwem.

Gość dream therater
nie ma dna głupocie.... wiesz co... przeciez madregoto tu nikt nic nie przeczyta wiec albo wypowiedz sie kontrowerysjnie ...lub zrób sobie reklame nowym zapytaniema....

Gość mocno zdziwiona
A zaczęłam od tego,że nie wiem skąd ktoś wie jak ktoś inny sika.Teraz już wiem,po prostu sikacie sobie wspólnie.Za przeproszeniem,bąki też tak sobie wspólnie puszczacie? Ja pierdzielę,a potem się dziwią,że faceci wieją do kochanek albo unikają seksu.

Gość ale glupi temat kurde
moj facet czuje sie w domu swobodnie, zdarza sie ze beknie lub pierdnie, czego jednak nie robi w towarzystwie, bo to jest roznica miedzy tym co wypada na srodku rynku, a tym co wypada w domu. czasem rowniez jak jestem w lazience, a drzwi sa otwarte, wejdzie sie wysikac i sobie gadamy. z powodu tych jego zachowan nie myslalam ani razu by wiac do kochanka :o labo unikac seksu.

Gość wiedza jak
BO SAME IM KARZA SIKAC NA SIEDZACO! a nie ze podgladaja.

Gość wiedza jak
moj facet czuje sie w domu swobodnie, zdarza sie ze beknie lub pierdnie, czego jednak nie robi w towarzystwie, bo to jest roznica miedzy tym co wypada na srodku rynku, a tym co wypada w domu. o ja cieeeeee no ale TY nie zaslugujesz na szacunek. inni tak, przy nich sie nie pierdzi , nie beka. Ty na to pozwalasz, widac to lubisz. :) koniec dyskusji.

Gość FACECI BROŃCIE SIĘ
Prawdziwy facet sika na stojąco, ba tak go stworzyła natura, niech baby sie naucza sikac do pisuaru.... Precz ze zniewieścieniem SIKAMY NA STOJĄCO!!!

Gość mocno zdziwiona
Ok,każą mężowi,ale tu pisano,że wiedzą,jak znajomi faceci sikają.No,kurde,im też każą? Chyba naprawdę mam jakieś zaściankowe poglądy :(

a co ma do tego szacunek :D czucie sie swobodnie ze soba porownujesz z brakiem szacunku? dla mnie okaywanie szacunku drugiej osobie to nieczepianie sie, nie ograniczanie jego/jej wolnosci, niekwestionowanie wg. wlasnego widzimisie co ta osoba robi. ale jak mieszkam z kims, kto jest moim najblizszym przyjacielem, nie mamy przed soba zadnych tajemnic (a czesto w malzenstwach ludzie musza przed soba cos ukrywac, np. kupowanie ciuchow, chodzenie na kawe z osobami plci przeciwnej, wlasne zainteresowania itd.), to naprawde nie widze nic dziwnego, ze nie wstydza sie w swojej obecnosci wysikac, czy dyskretnie pierdnac lub beknac.

Gość mocno zdziwiona
No,teraz to juz na pewno nie opuszczę tematu.Spłakałam się ze śmiechu!Tajemnice w małżeństwie i wypróżnianie!Jak sikasz przy facecie to znaczy,że nie ukrywasz nic przed nim.Gratuluję pomysłu na życie i związek. Kocham to forum :)

Gość ja chyba czgoś nie rozumiem
Ci którzy czepiają się tego ,że ktoś wie jak ktoś inny sika, mają trochę racji, bo sikanie jest czynnością intymna, którą należałoby wykonywać w samotności. Ale co zrobić jak w domu jedna łazienka, ja się kąpię i mam ochotę poleżakować w wannie, a mężowi chce się sikać już? Wolę żeby wszedł do łazienki, ja się odwrócę, a on niech sika, wolę tak niż miałby sikać do zlewu np.... :o Ale z tym bekaniem itp... To są przecież odruchy często nie dające się kontrolować... To co, gdzie mają bekać i puszczać bąki? Wiadomo, nie przy stole i nie w kuchni, ale nie przesadzajmy... :o Nie jest to estetyczne, ale powstrzymywanie się jest z kolei niezdrowe :D

Gość wiedza jak
no, czy tez nasikac na podloge. czujmy sie swobodnie :)

mocno zdziwiona, ty naprawde wnosisz, ze babki, ktore wiedza, jak znajomi sikaja ich podgladaja? czy tylko wysililas sie na taki super dowcip? a teraz jeszcze trzymasz sie go jak wesz psiego ogona, kiedy wiadomo dawno o co chodzi? rzecz nam, nie ukrywaj ?

Gość o matko..
mezczyzni sa inaczej zbudowani niz kobiety , maja inny uklad moczowy.wiec sikanie w pozycji siedzacej jest dla nich niekorzystne i nienaturalne. Haslo na dzis- sikajacym na siedzaco facetom mowimy NIE

Gość ehhe-
trzymasz sie go jak wesz psiego ogona?? a coz to za nowe przyslowie

o, a w miedzy czasei mocno zdziwiona zaponala nastepne porownanie majace sie jak piesc do nosa :D czy twoja inteligencja ogranicza sie naprawde tylko do czepianie sie slowek wyjetych z kontekstu? a dobra, tlumaczyli ci inni, to i ja ci wytlumacze :D moze ty uwazasz sikanie za wstydliwa czynnosc, nie wiem jak jeszcze daleko siega twa pruderia, ale jak ja, nosz jasny gwint mieszkam z kims w domu, to sie nie bede wstydzic przy nim sikac :D nie bede robic tego specjalnie, ale jesli tak wyjdzie przez przypadek, to uznam to jako zwykla naturalna rzecz niczym mycie rak, zakladanie skarpetek czy cokolwiek. mieszkam z przyjazna mi osoba - nie mam przed ta osoba tajemnic - nie musze niczego ukrywac ani sie wstydzic - jak mi sie przyjdzie na jej oczach to nie bedzie nic godnego osobnego rozdzialu w historii. rozdialu pt; podgladanie i zdziwienie mocno zdziwionej.

Gość ale nie kazdy=
nie kazdy zalatwia swoje czynnosci fizjologiczne przy innych. Ja nie sikam nawet przy dziecku. nie , nie wstydze sie, nie mylcie pojec.

ale przeciez nikt nikogo nie namawia do sikania przy kims. to jest twoja osobista decyzja. jezeli wolisz nie sikac przy dziecku czy mezu to twoja sprawa. ale tak samo jak ciebie nikt nie namawia do sikania przy kims, tak ty nie wmawiaj innym, ze skoro sie nie wstydza sikac przy jakiejs bliskeij osobie, to jest to jakisc towarzyski kataklizm.

Gość mocno zdziwiona
Kobieto,skup się,tylko nie popuść.Choć to pewnie też absolutnie normalne ;) Sikanie przy innych to nie jest brak tajemnic np.To jest obnażanie swojej intymności.Co innego,kiedy sytuacja jest "podbramkowa" i musisz,bo mąż się kąpie,ale nie,że akurat sobie między czasie pogadacie.Nie potrafisz pogadać przy kawie? śniadaniu? Jakoś stanowczo przyjemniejsze otoczenie i sytuacja.

Gość jnk-aa
ale glupi temat kurde nie udawaj takiej nowoczesnej ..to jest niesmaczne.