Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja79

czy Wasi mezowi,faceci tez sikaja na siedząco???

Polecane posty

Gość do wszystkich facetów
mam pomysł - szczajmy na siedząco a srajmy na stojaco. Niech wszystko zamieni się rolami. A stójmy na głowach a nie na nogach.

Gość to moze kobiety zaczna
szczac na stojaco przodem do kibla

Gość ja pierdacze
kazdy powinien szczac tak, jak mu wygodnie. to nie jest zadna rola ani przymus ani regula. takie bzdety, ze facet nie moze sikac na siedzaco, bo to nie meskie, to jakby powiedziec, ze kobieta nie moze nosic spodni bo to nie kobiece :P ja nie wiem co np. moze byc wygodnego w szczeniu na stojaco i staraniu sie trafic ciurkiem do muszli, zamiast sobie wygodnie siedziec? podczas gdy np. w lesie wygodniej jest stac sikajac niz siedziec .. na ziemi :D

Gość jjjjjjjaaaaaaa
Ja sikam na stojaco ale celuję w sam środek wody - co prawda wtedy ,,dudni,, ale nic nie pryska ani na deskę ani na łazienkę. gdzieś przeczytałem że tak robią prawdziwi mężczyźni - i to mnie bardzo ucieszyło, gdyż dowiedziałem się że sikając w ten sposób jestem prawdziwym mężczyzną :)

Gość piku siku
a ftym sklepie morzna sikac na siedzonco?

Gość hdcusdhggdfyg
nie bo tam nie wpuszczają ciot :)

Gość piku siku
no to szkoda ... bo od jekiegos czasu nosilam sie z zamiarem zakupu napedu bram, podsluchu i kilku rejestratorow dla swojego siostrzenca olka. widocznie zamiar ten bedzie musial poczekac na bardziej postepowy sklep :o pozdrawiam, ciotka aurelia.

Gość siuuuuuuusiu
skoro szczacie na siedząco to weźcie się jeszcze wykastrujcie , ułatwicie sobie jeszcze bardziej szczanie;D jak widać fiutek wam tutaj utrudnia życie i jest niepotrzebny... CIOTY :(

Gość siku piku
ciota to facet, ktory boi sie sikac na siedzaco, zeby inni nie pomysleli, ze jest za malo meski. nie-ciota sika na stojaco lub siedzaco, zalezy jak mu wygodnie i jak ma akurat ochote. sposob sikania nie dodaje ani nie odbiera facetowi meskosci.

Gość a sposób sikania do umywalki
tej męskości facetowi jeszcze dodaje;D

Gość siku piku
o tak, szczegolnie dla tych, ktorzy musza sie w meskosci kilka razy dziennie utwierdzac :D

Gość co wy pierdolicie
Niech każdy szcza jak najwygodniej . Na stojaco , na siedząco, do umywalki, do zlewu , do wanny , czy nawet do butelek czy też do garów... lub na łonie natury... co z tego czy męskie czy niemęskie..najważniejsze żeby się odlać i poczuć tę ulgę jak mocz opróżnia pęcherz;) a co do tego czy cioty sikają na siedząco to nie wiem, nie wiem w jaki sposób sikają geje , nie znam żadnego i tym samym żadnego nie widziałem jak sika...

Hej moj byly czesto sikal na siedzaco a jak zapytalam dlaczego odpowiedzial ze tak jest wygodnie:) Moj obecny partner sika na stojaco a mi to w sumie nie robi roznicy jezeli mu tylko tak wygodnie to dobrze. Wazne ze zawsze w toalecie jest czysto:)

Gość sikajace cioty na siedząco
żal mi was;(

Gość facet na siedząco??????????
Tych niektórych komentów na pewno nie piszą faceci. To piszą baby podające się za facetów albo pedały.

Gość Nie, oczywiście że nie
sika na siedząco! :D Ten topic mnie powalił i jestem zdumiona skalą zjawiska :) Myśłałam, że to jakiś margines pantoflarzy i wykastrowanych mentalnie osobników, ale widzę że to całkiem spory problem. Mąż jest meżczyzną, ma zachowania mężczyzny we wszystkim, co robi i nie chciałabym dożyć dnia, w którym go zobaczę sikającego w pozycji siedzącej :O Dodam, że nigdy, przenigdy podczas 5 lat wspólnego mieszkania nie zdażyło mi się zobaczyć najmniejszego bałaganu na ubikacji.

Gość Nie, oczywiście że nie
"zdarzyło" oczywiście! :O

Gość gosiasamosia88
Ale jak to jest w ogole mozliwe? Siedzi i fiuta ciagnie w dół??

Gość o rzeszty
a ja znam kilku facetow sikajacych na siedzaco i nie przejawiaja zadnych oznak pantoflarzy, ciot, gejow, wykastrowanych psychicznie ... szczegolnie to ostatnie jest dobre :D nie wiem o co tutaj kopie kruszycie ... to jest przeciez zwykle sikanie, czy wyscie powariowali, zeby od sposobu sikanie okreslac czyjes preferencje seksualne, czy w ogole stopien meskosci?! mysle, ze jakbym byla facetem, to sama bym sikala na siedzaco, po co stac, jak mozna siedziec i sie nie zastanawiac, czy aby dobrze wycelowalam :D

Gość siedzi na kiblu
i ściska fiuta między nogami jak leje:D

Gość Na siedząco nie sika
czysto heteroseksualny facet. taki sika na stojąco , nieważne gdzie. bo tak go stworzyła natura. a taki który siada lub kuca przy sikaniu to już daje do myślenia , czy choć przynajmniej w części nie jest homoseksualny. taka jest prawda , bo takie sikanie jest stosowane przez kobiety.

Gość niedościgniony
Mi się zdarzyło siknąć na siedząco , ale tylko i wyłącznie podczas srania, a tak normalnie to zawsze na stojąco. A jak coś pryśnie na kibel to wycieram go papierem toaletowym. Wg mnie tak lepiej niż ściągać spodnie i gacie , odlać się i z powrotem te spodnie z gaciami zakładać. Nie dość że to głupie i niewygodne to jeszcze to strata czasu.

Gość o rzeszty
nie ma czegos takiego, jak w czesci homoseksualny facet :D albo sie jest, dziecko, albo nie. mialam w zyciu kilku kolegow gejow, ale nie zaobserwowalam jak sikaja :( a szkoda, bo moglabym sie z wami podzielic ta cenna wiedza, ktorej posiadanie sobie przynajmniej probujecie wyobrazic :o dla niewtajemniczonych powiem tez, ze jak facet sika na siedzaco, to fiut jest skierowany miedzy nogami na dol. nie przypatrywalam sie temu zbyt szczegolowo, ale tak to mniej wiecej wyglada, skoro kilka osob sie zastanawialo ... ale musze przyznac, ze na tym topiku pierwszy raz spotykam sie ze stweirdzeniem, ze sposob sikania faceta jest odzwierciedleniem jego orientacji seksualnej oraz stopnia meskosci .... to chyba z braku innych znakow??

Gość bo taka prawda
Sposób bycia odzwierciedla faceta. Sposób choćby sikania , rozmowy , zachowania, śmiania się, ubierania się , zainteresowań itp itd... Hmmm a czy istnieją faceci po części homoseksualni? Trudno powiedzieć. Może koledze chodziło o np biseksualistę - typa który może się bzykać zarówno z chłopem jak i z babą... Tak więc jak chłop sika jak baba to jest to dla mnie co najmniej dziwne:/ Taki niemęski( choćby w tym) taki to nie jest prawdziwy chłop. Przykro mi to mówić(pisać) ale taka jest prawda.

Gość Macie rację panowie i panie
że normalny facet sika normalnie po męsku normalnie na stojaco. A na siedząco to szczają cioty a te osoby które bronią cioty też są ciotami.

Gość też się zastanawiam jak to
wygląda takie sikanie :) Pewnie siedzi jak baba na klopie, tylko fiut mu zwisa między nogami :D Niezły topic ;) Ktoś powyżej dobrze napisał - męskość to też sposób bycia, we wszystkich czynnościach, jakie facet wykonuje. I facet nie wykonuje czynności sikania na siedząco :)

Gość miranda1983
Dałabym milion, żeby mój mąż sikał na siedząco!

Gość o rzeszty
a wiecie co, ja jestem kobieta a czasem sikam na stojaco :D no, powiedzmy prawie ... np. w kiblu publicznym nie siadam na klop tylko ze tak powiem w zwisie sikam :D :D czy to oznacza, ze jestem czesciowo lesbijka :D :D bo idac waszym zamaszystym tokiem myslenia, to tak. co do meskosci, raz mialam kolege tak neisamowicie meskiego, ze nie przyjal ode mnie kwiatka w doniczce, ktory dalam mu na tzw. nowe mieszkanie :P powiedziel, ze to takie niemeskie miec dla faceta w domu kwiatki :o no to sobie pomyslala, ze on w tej swojej meskosci musi byc niesamowiecie 'silnie' utwierdzony. ale coz, jak dla was sposob sikania zaswiadcza o meskosci, to ja juz was nie przekonam ... myslcie sobie jak chcecie, oceniajcie ludzi po sposobie sikania ... a moze to tylko jedna z tych polaczkowatych, malomiasteczkowych cech podbudowydwania wlasnej wartosci wysmiewajac sie z innych. tak! to wlasnie to. rozgryzlszy sprawe usowam sie w cien tej zacnej dyskusji, mysle, ze bedziecie mieli panstwo na tym topiku jeszcze duzo wspolnej radosci wyplywajacej z szydzenia facetow sikajacych ... inaczej :D 🖐️

Gość hahahahahahahahaahhah
jeżeli sikasz na stojaco - to znaczy że jesteś ... no taki babochłop , bo masz coś z chłopa że tak powiem , pod tym względem nie zachowujesz się jak zwykła kobieta. Ale lesbijka to tu akurat nie jesteś. Baby szczające na stojaco to babochłopy i faceci szczający na siedząco to tez babochłopy . Radźmy normalni - sikajmy tak jak do tego stworzyła natura!Ale jednak bardziej uderzające jest szczanie na siedząco faceta niż szczanie na stojaco kobiety. To tak samo jak dymanie się - bardziej odrażające jest jak chłop z chłopem niż baba z baba.