Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buźka25

moja tesciowa to koszmar!

Polecane posty

Gość buźka25

moja tesciowa to temat rzeka,ciezko sie z nia rozmawia jest strasznie chaotyczna,liczy sie tylko ona i jej coreczki.Cokolwiek chcialabym jej powioedziec to mi przerywa nie slucha i wogole gowno ja obchodzi co sie w moim zyciu dzieje.Jest bardzo zlosliwa osoba kazdego musi zmieszac z blotem,ocenioa wyglad przewaznie cechy wygladu ktore sa wrodzone wiec ciezko je skorygowac np krzywy nos,duze uszy,duze stopy itp.Nie wiem jak w takich sytuacjach sie zachowac bo bardzo mnie boli ze tak szybko wydaje osady o innych ludziach,wogole ich nie znajac JAK MAM REAGOWAC CZY WYPADA MI ZWROCIC JEJ UWAGE?

Gość xpd
skąś to znam 😭

Gość buźka25
xpd to skoro to znasz to jak działasz?

Gość buźka25
ale az sie prosi zeby tej babie dopiec tylko cały czas powstrzymuje mnie to ze jest matka mojego meza:(

Gość buźka25
a najgorsze jest to ze ona u wszystkich widzi a u swojej coreczki nie.Jej corunia jest bardzo niska,gruba i naprawde nieatrakcyjna ale tesciowa jest nia zauroczona i jej monstrualnych kształtow i jej tłustych włosow nie widzi ale jak zobaczy jakas pulchniejsza dziewczyna w telewizji np to od razu jest komentarz ze jest gruba itp:(

Gość terteterer
Przede wszystkim, to nie twoja sprawa jaka jest teściowa. Może ci się nie podobać jej charakter, ale co cię to w ogóle obchodzi jaka jest ? Żyjesz przecież z jej synem a nie z nią.

"ale az sie prosi zeby tej babie dopiec tylko cały czas powstrzymuje mnie to ze jest matka mojego meza" - ale ona tylko czeka aż zaczniesz pyskować, żeby dołożyć Ci łatkę prostaczki i chamicy. Tak jak ktoś powiedział - jednym uchem wpuszczaj a drugim wypuszczaj. A jeśli chcesz ją doprowadzić do szału to przestań się odzywać. Wtedy nie będzie mogła Ci przerwać. Albo jak zaczniesz zdanie a ona Ci przerwie to pokaż że nie słuchasz, ale już nie kończ zdania. Nie odwracaj się plecami tylko patrz gdzieś obok niej, żeby widziała, że nie interesuje Cię co ma do powiedzenia. To tyle jeśli chodzi o "sprawy bieżące" :)

Gość xpd
moja wszystko o wszystkich wie,martwi sie tylko o siebie-nie patrzy nauczucia i problemy innych,bardzo lubi krytykowac zarówno moja mamę jak i moje dziecko,jest upierdliwa i marudna.Jak sobie radzę.Kontakty ograniczyłam do minimum.Nie ma kultury wiec nie raz chlapnęła coś co mnie doprowadziło do łez.Nie raz przygotowałam sobie gadkę co jej powiem ale zazwyczaj palnie coś takiego że mnie zatyka i nie wiem co powiedzieć.Mam tak od 15 lat😭

Gość Tak to właśnie jest
że wychodząc za swojego męża wyszłaś za teściową. Jedyną wadą mojej teściowej jest to, że zagłaskałaby nas na śmierć. Pcha we mnie jedzenie, wino i w ogóle jest za bardzo gościnna :P

Gość xpd
moja daje ci piwo i gada przy tym że można wpaśc w nałóg,że to szkodzi itp

ale po co chcesz jej dopiekać ? Przecież ona swojego zdania nie zmieni = choć byś miala 1000 razy rację .Ale jesli Ci zależy ,żeby wdać sie w durną wymiane zdań - która i tak do niczego dobrego nie doprowadzi - prosże bardzo . Ale - daję slowo - za miesiac założysz topik- jak to teścieowa Cię nie rozumie i jak Cię tępi . Ktoś tam mądrze napisał - jednym uchem wpuszczaj , drugim wypuszczaj .

Gość xpd
dwa razy nerwowo wybuchłam bo nie dałam rady.Płakałam i darłam się ,aż uciekła.Raz pogniewała się na mnie na rok.Nie wiedziałam o co (okazało sie to drobiazgiem)Tak się pogniewała że rok kochana babcia wnuczki nie widziała i nie chciała przyjść na komunię.Wyobrażacie sobie?!!!

Gość xpd
nie mogę przytakiwać jak sie czepia mojej mamy

Gość xpd
a nawet śp mojego ojca

Gość buźka25
dzięki kochani.Tak staram sie robic chociaz to strasznie ciezki bo ja nie potrafie tak ludzi oceniac i mnie to przerasta jak za kazdym razem cos w kims znajdzie:(specjalnie zadałam to pytanie bo chciałam sie poradzic wiekszosci ,kazdy ma inne spojrzenie na swiat ale w zasadzie wy doszliscie do jednego ze nalezy ugryzc sie w jezyk i udawac mila kochana synowa:)tylko nie wiem czy kiedys nie wybuchne:)

Gość takowoow
Malo stanowczy-dobrze prawisz :)

"nie mogę przytakiwać jak sie czepia mojej mamy" - a jak zacznie mówić, że jestes wielbłądem to będziesz jej udowadniać, że nie jesteś? Zastanów się. Poza tym właśnie przytakiwanie jest dobrą metodą i dołożenie czegoś od siebie. Jak ktoś powie "twoja matka to kurwa" - to odpowiem - kurwy biorą pieniądze, zresztą jak ściągnąć kasę z owczarka?" :P

Gość xpd
nawet jak byłam w ciąży powiedziała że mam urodzić chlopczyka(urodziłam dziewczynkę hahahahahahaha

Gość xpd
zresztą co tu gadac -to temat rzeka............................................

Gość buźka25
xpd to rzeczywiscie ja zrobiłas:)zamiast wnuka wnuczka:)i w piety jej poszło super:)pozdrawiam

"nawet jak byłam w ciąży powiedziała że mam urodzić chlopczyka(urodziłam dziewczynkę hahahahahahaha" - i w tym momencie mogłas powiedzieć ze zdziwieniem "może to nie Marka" (czy jak tam ma Twój mąż) :) Więcej dystansu do siebie i nie przejmuj się czyjąś opinią - chyba, że jest prawdziwa.

Gość buźka25
a słuchajcie a czy moge zwrocic jej uwage kiedy czepia sie mojego wygladu?jestem wysoka i szczupła taka podobam sie mojemu mezowi ale ona ciagle stara sie mi do piec i zaznaczyc ze chyba moj wzrost to jakis defekt:(wtedy mam ochote przeprosic ja za to ze jej syn ozenil sie ze mna bo lubi wysokie kobiety a to ze ona jest niska to nie znaczy ze tak kazdy musi wygladac

Gość buźka25
tak jak ona az z tego wszystkiego zjadam wyrazy:)acha dopiec a nie do piec:)

Gość xpd
ja nie wiem czasem co oddpowiedziec tej jędzy ale jeśli masz odwagę to wal prosto z mostu jak sie orazi to jeszce lepiej nie?

Gość xpd
SZUKAM PŁATNEGO ZABÓJCY :D

Gość buźka25
zapomniałam jeszcze dodac ze ciagle jest jakas aluzja do rozmiaru stopy:0mam 178 cm wzrostu wiec uwazam ze rozm 40 jest normalny ale ona i jej corunia nosza 37.Zawsze przytyk jest ze np jak kupila mi lapcie to ze w tych lapciach nikt nie bedzie chodzil bo nikt nie ma takiej duzej nogi:(małpa!!!!!!!!!!!!!!!!