Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milena1706

pytania dotyczące olejku rycynowego na włosy

Polecane posty

Gość milena1706

czy ktoś moze stosował olejk rycynowy na włosy bo podobno są super efekty ? jezeli tak to prosze napiszcie mi dokładnie jak trzeba stosowac ten olejek i mam takie pytania: 1. mam włosy nawet długie wiec ile mam go dodac i ile cytryny 2. czy mam go wmasowac na suche włosy czy na umyte mokre 3. ile trzeba go trzymac czyli po jakim czasie umyc głowe 4. jak juz nałoze ten olejek to włosy owinąc recznikiem czy poprostu mają byc tak luzno bez zadnego okrycia? 5. mi włosy strasznie wypadają i czy po olejku nie zaczną mi wypadac jeszcze bardziej bo przeczytałam ze niektorym dziewczynom wypadały włosy po olejku 6. lepszy efekt bedzie z naftą kosmetyczną czy to nie ma roznicy? JAK BYSCIE MOGŁY TO PROSZE WAS BARDZO ZEBYSCIE MI ODPOWIEDZIAŁY NA TE PYTANIA :)

Gość Kołysanka 23
Uzywam, ale nie widze jakiejs porazajacej roznicy. Na pytania nie odpowiem, bo nie ja przygotowuje mieszanke, ale jesli wlosy Co wypadaja daruj sobie, bo to baaardzo obciaza wlosy i nie jest polecane do wypadajacych, chyba ze wiesz, ze wypadaja Ci tylko i wylacznie z przyczyn zdrowotnych, czly niski poziom zelazal np. lub zbyt wysokie hormony meskie.

Gość milena1706
a nie wiesz moze czy ta maseczke trzeba wcierac w koncowki włosów czy w skóre?

Gość Kołysanka 23
W cale wlosy i w suche.

To chyba zrozumiałe że jeśli chcesz zastosować olejek rycynowy przeciw wypadaniu włosów to musisz wetrzeć go w skóre głowy a nie w końcówki:/ w końcówki się wciera jak się stosuje olejek przeciw wypadaniu. Wetrzeć w suche włosy, ile i jakie proporcje, na ile na głowie i czy przykrywać, sama oceń co Ci lepiej służy. Ja użwałam z naftą bo łatwiej zmyc

poszukaj lepiej czarnej rzepy, utrzyj lub na sokowirowke i sok wcieraj w skore glowy, owin recznikiem i po ok. 2-3godz splucz lub umyj glowe. Sama stosuje i skutki sa rewelka. Oprocz tego mozesz sobie zafundowac tabletki PANTOTEN X, kompleksowo uzupelniaja niedobory witamin i mineralow. Rycynowy ciezko sie zmywa a Ty masz dlugie wlosy.