Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość linka5525
rokefeler: dzieki za wasze rady i podpowiedzi:) zrobie kolejny test i zobacze co wyjdzie jak do tej pory robilam to wszystkie wychodzily ujemne:( i pojde do lekarza...

dzięki Wpadka poczekam jeszcze troszkę i zrobię ponownie jak nie dostanę , a jak nie to pójdę na betę , a jeżeli chodzi o ten, to jest 36,6-36,7

Gość linka5525
zropbila test ponownie wyszly dwie kreski tylko ze ta druga jest mniej rozowa i troszke mniej widoczna...;/

Gość rokefeler
linka5525 gratulacje :-)to na pewno ciąza :-) Nie przejmuj sie słabą druga kreseczką, za parę dni bedzie mocna

Gość linka5525
normalnie nie moge w to uwierzyc co chwile patrze na ten test czy ta druga wyczekana kreska nigdzioe nie uciekla..undefined pozdrowki.. wam terz napewno sie uda trzymam kciuki mocno:)

Gość rokefeler
Wpadka,Alppha,Bleufille,ja mam tak samo,loga103,czarodziejka z księzyca,oczywiscie załozycielka nienia - gdzie jestescie??? Co u was słychac , juz się cos wyjasniło? Mamy pierwszą zafasolkowaną :-),ciekawe która następna? :-) ps.Bleufille byłas u lekarza???

Gość ja mam tak samo
Wielkie gratulacje :* U mnie nadal nic. Zastój okresowy. Jak coś się ruszy to dam znać, a na razie nie mam o czym pisać bo jestem zawieszona w czasoprzestrzeni dzięki mojej znikającej @. Pozdrawiam was i trzymam kciuki.

Gość linka5525
bylam dzisiaj u lekarza powiedzial ze to na 80% ciaza mam zrobic nastepny test za dwa tyg i badanie siuskow:0 podejrzewa 4-5 tydzien..:)

czesc kochane :* dalej aplikuej luteine i kocham sie moze akurat sie trafi :) jedyne co teraz mam to bol na dole kregoslupa ze rano po spaniu na brzuchu nie moglam wstac ( az się zlekłam) ciaza wykluczyłam, bo zadnych objawow nie mam i nie co najwazniejsze ni eczuje sie na ciaze...:( wiec zobaczymy czy luteinka wywoła okres Gratuluję 2 kreseczek :*:* odzywiaj się zdrowo, odpoczywaj, bo początekjest najwazniejszy ! :*

Gość ja mam tak samo
ja jestem i tak jak ty nadal okresu brak z tym że ja już wczoraj odstawiłam luteinę.

ile kobietki macie temp w pochwie tydzien przed okresem ? jakos nikt nie chce mi odpisac moja utrzymuje sie na poziomie 37,1 ... jestem tydzien przed okresem ... to dobrze czy zle ?

Gość rokefeler
witam laseczki Siuneczka twoja temp jest prawidłowa, jesteś " około " 7 dni po owulacji Przed okresem spadnie lub w przypadku ciązy będzie nadal wysoka

halo jest tutaj ktos ? jak sie macie ? i jak przyszla mama ?:) ja dzisija mam cos dziwnego jak bym w majki troszke kropelek upuscila ale nie poczulam, sutki lekko daja znac o sobie sa takie rozlazle ( nie wiem jak inaczej orkeslic) czy to mogą być skutki luteiny jak niby przed okresem skoro ma wywolac?

Gość ja mam tak samo
tak to jest po luteinie. Ja jak ja brałam ciągle miałam mokro- leciała taka woda. Teraz odstawiłam i od wczoraj albo wymiotuje, albo mam odruchy wymiotne. Okresu nie ma ale czuje się koszmarnie. Tylko, ze to nie są takie mdłości ciążowe. Bo mdłości ciążowe to czułam że wszystko śmierdzi i to powodowało u mnie wymioty, a teraz coś mnie gniecie w brzuchu i po prostu chce mi się wymiotować. Sama nie wiem co mi jest. Może się czymś strułam tylko, ze ostatnio jadam mało urozmaicone posiłki bo tylko kanapki z białym serkiem, budyń waniliowy i mandarynki. I tak na śniadanie obiad i kolację bo cała reszta jakoś do mnie nie przemawia. Już wcześniej miałam problemy gastryczne byłam u lekarza bo ciągle mi się odbijało, ale nie zlecił żadnych badań tylko popatrzył na mnie i przepisał leki. Ale, że okresu nie dostałam no to leki leżą bo boję się je łykać jak nie mam okresu to do końca nie wiem na czym stoję. Mam od 2 tygodni całą buzie wysypaną pryszczami jak na okres. A napisz mi proszę czy po luteinie zmieniły Ci się piersi? Bo moje są ogromne i takie pełne, ale nie bolesne.

zmierzylem temopke i pod pacha mam 37,2 w pochwie 37,6 czy to luteina może miec na to wplyw ? czy ciaza? dziewczyny ja jednak wariuje;(

Gość ja mam tak samo
luteina podobno podnosi temperaturę. Ja mam pod pachą 37,6

witam kobietki i przeparasza odrazu za dłuzszą nieobecnosc ale idioci z serwisu internetowego tak nabroili że przez 4 dni nie miałam neta... Ja nie stety nie dołącze do grona zafasolkowanych bo wczoraj dostałam okres ... czułam ze niepotrzebnie sie juz tak nastawiam na tą ciąże ale do konca miałam nadzieje :(:(:( w poniedziałek ide do lekarza rodzinnego ponieważ ból brzucha, pleców i zawroty głowy nie wzięły się z niczego... eeech cięzko mi sie pogodzić z tym ze nic w brzuszku nie ma :( linka5525 - gratuluje ci :) a za was wszystkie trzymam kciuki :)

Gość rokefeler
hey :-) Alppha - luteina powinna podnosic temp, bo to przeciez progesteron, tak przynajmniej myslę Ja mam tak samo - bardzo niepokojące są te twoje objawy . Skonczyłas luteinę więc pozostaje ci czekac,moze niebawem wszystko się wyjasni Wpadka - nie przejmuj się , zaczęłas nowy cykl, moze w tym się uda :-)

co tutaj tak cicho ? ja mam dzisiaj lekki bol podbrzusza, wiecej zyłek na piersiach i wczoraj płakałam ot tak, wiec chyba idzie okres... kocham się do końca i nadal biorę luteinę zobaczymy co z tego wyjdzie :) a u was jak dziewczynki ? jakieś zmiany, nowe objawy, a może 2 kreseczki ? pozdrawiam,

Gość ja mam tak samo
Cześć. U mnie nadal nic. Dziś półmetek czekania.

powiedzcie mi jedno , czy jesli biore luteine na wywołanie to i tak mogę zajsc w ciaze podczas jej brania gdy kocham sie do konca? czy to nie relane?

miałam zatestowac 4 grudnia w dniumiesiaczki ,ale przysszła juz dzisiaj ;/ eh a jeszcze miałam temp 37,2,akurat dzisiaj zapomnialam zmierzyc rano i nie wiem czy spadła czy nie ...

Gość linka5525
zro0bilam test p[onownie mialam zrobic za 2 tyg ale nie dalam rady :) i jak nic dwie rozowe kreseczki!!:)

Gość Alphha
gratuluje !! :* ja odstawiłam luteine tydzien temu i nadal nic ! zero okresu i nie wiem czy się cieszyc i leciec po test czy przyjdzie ? a jak u was ztymi okresami ?